Citav na nekoj od internet sajtovive so se za fiorentina sea ne mi teknuva kade tocno ,ama ovoj transfer market (bez poledniot den ) fiorentina ja napustile sto na pozajmica sto definitivno 32 igraci, znaci tuka vleguvaat i mladinci na pozajmica, a dosle 12, ne zemavme mn pari od transferive ama i ne potrosivme mn, sepak ke se soglasam deka imavme dobro transfer leto, ne znam so se sluci so
bovo, ama trebase da go potpiseme, a spored mene i
gila trebase da go sitneme i da go zemem
maxi, ama toa e toa, genoa se odluci za
caraciolo i nie zaglavivme so
gila, sepak gila bi trebalo da dade nad 10 gola, so spored mene ke bide uspesna sezona
, ja pojacavme odbranata (
casani kako sto razbrav moze da igra i levo kako bek, ako go planiraa za desno ke preteraa LDS, Romulo i cassani) a i sredinata, napadot vo sekoj slucaj se pojacuva so
JO-JO
--- надополнето: Sep 1, 2011 7:37 PM ---
Си има веќе договор Монтоливо со тие што треба,и да за џабе ќе ви отиде.
Dobro be sassuke otece, ti ko so gleam ne se raduvas tolku so go zemavte, nego kao neso ne remetis so si zaminal od fiorenitna, pa ne zabelezuvas deka nikoj ne se zamara so montolivo, zanci navijac na fiorenitna moze da se nervira ako mu zamine igrac kao Baggio, Batistuta, Rui Costa, Di livio, Frey i da ne redam dr legendi na klubot koi ostanale so fiorentina koa i bilo najtesko i ne si zaminale dur ne bile prodadeni protiv nivna volja ili klubot ne bankrotiral
za liski kako montolivo slobodno zemajte i za bezpari, demek ke dae nekoj poise od 10 milioni i uste 5 goini od dogovorot da imase, zemete go i pcujtene ko juventus so ne pcuese koa se zaebaa so Melo