Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.819
Поени од реакции
1.580
Море, за тие како овој Нено и слични на него, на секој негов пост и провокација може да си најде одговор во предходните постови и стране испишани овде на форумот. Така да нема шо виќе да се праве муабет.

Нено, брат, искрено немам ништо против тебе пошто лично не те познавам и незнам шо човек си али без навреда те ставам во групата на оние што се дојдени во фан клубов само за да јадат гомна за нашиот клуб од шо друго неможат и да направат. Имаат мизерен клуб за кој што навиваат и им е криво.

Не за џабе ви го затворија фан-клубот ваш.

И не за џабе фан клубот на Фени Индустри е нај посетуван од сите баскет фан-клубови, што е доволно голем комплимент за нас.

:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

"No time for LOSERS
cause we are the champions..."

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Море, за тие како овој Нено и слични на него, на секој негов пост и провокација може да си најде одговор во предходните постови и стране испишани овде на форумот. Така да нема шо виќе да се праве муабет.

Нено, брат, искрено немам ништо против тебе пошто лично не те познавам и незнам шо човек си али без навреда те ставам во групата на оние што се дојдени во фан клубов само за да јадат гомна за нашиот клуб од шо друго неможат и да направат. Имаат мизерен клуб за кој што навиваат и им е криво.

Не за џабе ви го затворија фан-клубот ваш.

И не за џабе фан клубот на Фени Индустри е нај посетуван од сите баскет фан-клубови, што е доволно голем комплимент за нас.

:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

"No time for LOSERS
cause we are the champions..."
I jas tebe decko ne te poznavam ama mozam da zaklucam vaka od nekolku posta deka ili se GLUP ili si KOR ili si OGRANICEN vo razmisluvanjata.....Jadam gomna jas za onie 50 maloumnici sto vreskaat sekoj natprevar vo Jasmin i sto gubat redovno zastavi koga pravat gostuvanje a toa go pravat 3 pati vo sekoja prestapna godina....

I aj vaka ko za tebe da povtoram za da ne se zbunis posle koga ke pises deka seram za Feni samo......Feni ima tim dve klasi podobar od site drugi vo mk. a deka ne se samo "zvezdi" sobrani na edno mesto dokaz e titulata sto ja zemavte vo Balkanska liga.....na sekoja pozicija imate bar po dvajca dobri zameni,maximalno uigrani,se gleda deka i igraat za dobra para pa taka da gi imaat site preduslovi za gazite vo nasava liga....i so sigurnost mozam da kazam deka ste sampioni ovaa godina a po moja zelba neka bide toa finale so Rabotnicki....koga vikam sigurno mislam na 99%,sepak sportski e da se nadevas a i Rabotnicki ne se bas amateri ama sepak daleku se od titula....a za upravata vasa i opsto za feni kazav sto mislam i debatiravme za toa....i da se rascistime ne e moja zelba da se raspadne feni samo istorijata na nasite klubovi kazuva deka retko koj klub izdrzal podolgo vreme so jak sponzor pozadi nego....i aj ko za kraj moja zelba edinstvena vo vrska so feni e da se raspustat onie 50 maloumnici za da imame bar eden sram pomalce vo ovaa nasa mak navivacka scena...a i ne znam zosto ama osekam deka ovaa zelba ista ja imaat i ostanatite 39 950 luge vo Kavadarci....:smir: :smir:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.819
Поени од реакции
1.580
Тебе дечко изгледа малку побавно ти работе процесорот за разлика од другите луѓе во светот, па ке те пријавам на некој админ да те тргне од форумот и да ти ги скрате маките.

Член од
20 декември 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
Де бе ви па на глуп човек никогаш неможиш да му докажиш .Кога почнуе PLAY OFFot !!!!!! fala odnapred

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Де бе ви па на глуп човек никогаш неможиш да му докажиш .Кога почнуе PLAY OFFot !!!!!! fala odnapred
Мислам сега во вторник на 26-ти. Фени е домаќин на Торус во едното полуфинале и има предност од 1-0.

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Пошо не сакаа да ми го вратат стариот профил мораше да правам нов :)

П.С Играјме финале :pipi:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Кога нема ништо ново околу клубот,само да кажам за младинците(играчи родени 1991 и помлади). Денеска победиме со Кожуф околу 45-50 разлика,а у четвртокот у директна борба за врвот бевме подобри од младинците на Вардар. Победивме со 9 поени разлика. Сеа за сеа сме на делба на првата позиција,ама има уште ногу до крајот :)

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Пред две години изгубивме титула од Работнички, оваа година куп, јас мислам дека е време да се наплатат долговите :raz:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Ииии денеска пријателска со Паок у Солун

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Браво, а кај пратиш ? Или ти кажува некој ?

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Пред две години изгубивме титула од Работнички, оваа година куп, јас мислам дека е време да се наплатат долговите :raz:
Sega i bez nigerov mislam deka kratka ke bide serijava....na moja zalost !

Kajgana Shop

На врв Bottom