Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
30 јануари 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
[zEUs];2310196 напиша:
Наместен натпревар :toe: , не за друго после тоа ќе требаја на војводи да им носа јадење на стадион :pos: (малце иронично ама пак тоа е :jaj:)
Ти брат голем шегоубиец си а? Од кј слушна ти дека е продаден ... зошто шириш такви дезинформацие, ја ти гарантирам не 100, 1000% дека утакмицата не е продадена ... Ќе им носеле на војводи јадење на стадион ... ц ц ц.. од такви како тебе Тетово пропаѓа .... Пред да напишеш нешто нареден пут изброј до 10 и после пиши добро?

Поздрав од сучко!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1

najvprvo do moderatorite prasanje : od koga postiranje sliki stanalo provokacija ? ako e toa provokacija zosto slikite od vojvodite ne se brisaat ?

od navivacki aspekt:
Brojnost vojvodite pobrojni od sekogas do sega 400+, no za dzabe...nasproti imaa batalion duplo pobrojni bevme nie.

Transparenti i vizuelnost : daleku podobri se nashite, vojvodi bez udaren transparent ( zasto ne gi baravte od svercerite da vi gi vratat samo za usluga za ovoj natprevar ? )

Baklijada: duplo poveke bakli palivme nije

Koreografija: 3 koreografii od ballisti 1 od vojvodi..

Navivanje: iskreno nisto ne sum ve slusal :D sssshhhh tishinnaaaaaa .......

Parolli : imase od strana na ballisti, od strana na vojvodi nikakva ...

vo site elementi daleku podobri ...
mladi ste, ke se iznaucite
Брат ај те молим изриши ги овја слике зошто не личи на форум од Тетекс да има прикачено слике од навијачи од Шкендија(најголемиот ривал) ..... Мислим стварно нема смисла ....

Браво за организацијата од Војводи!!!! Многу добра организација и навивање, благодарност до Комити за подршката!

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ти брат голем шегоубиец си а? Од кј слушна ти дека е продаден ... зошто шириш такви дезинформацие, ја ти гарантирам не 100, 1000% дека утакмицата не е продадена ... Ќе им носеле на војводи јадење на стадион ... ц ц ц.. од такви како тебе Тетово пропаѓа .... Пред да напишеш нешто нареден пут изброј до 10 и после пиши добро?

Поздрав од сучко!
Сучко брат ти си ли ...:smir:

Абе иронија малце не се љути :nesum:

Инаку 1000000000000000000% е продадена утакмицата како и секоја на кој игра Тетекс против Шкендија, а баш пеналот голманот се фрлил 10мин порано :uvo:

Инаку уште нешто сакав да кажем... мн ги мрзим у последно време ,,војводете,, т.е тоа са само мн уфилмани деца и одамна нема вистинске војводе :nesum:, никаква организиција, не се знае кој јаде кој пие, никакво навијање т.е ништо, уствари како бе ништо ...има се собрале најголемите лигуши и сеа ако ида на тетекс да гледаа са војводе и мисља ќе постигна нешто со тоа :uvo:

треба да се зема пример од балистите тие се една од најдобро организирани групи во македонија, можа не са најбројни ама пак дека са најоганизирани се и нема збор туе :toe: , шиптариве има мн др менталитет и се држа многу а пак ние коај ќе го напраемо вакво нешто...

(морав да го стаем клипов да покажем организација :kesa:, и стар е не е од сеа )

п.с пак не избројав до 10 пред да напишем :uvo: , таков сум си :nesum:

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
[zEUs];2310760 напиша:

Инаку 1000000000000000000% е продадена утакмицата како и секоја на кој игра Тетекс против Шкендија, а баш пеналот голманот се фрлил 10мин порано :uvo:

Инаку уште нешто сакав да кажем... мн ги мрзим у последно време ,,војводете,, т.е тоа са само мн уфилмани деца и одамна нема вистинске војводе :nesum:, никаква организиција, не се знае кој јаде кој пие, никакво навијање т.е ништо, уствари како бе ништо ...има се собрале најголемите лигуши и сеа ако ида на тетекс да гледаа са војводе и мисља ќе постигна нешто со тоа :uvo:

треба да се зема пример од балистите тие се една од најдобро организирани групи во македонија, можа не са најбројни ама пак дека са најоганизирани се и нема збор туе :toe: , шиптариве има мн др менталитет и се држа многу а пак ние коај ќе го напраемо вакво нешто...

(морав да го стаем клипов да покажем организација :kesa:, и стар е не е од сеа )

п.с пак не избројав до 10 пред да напишем :uvo: , таков сум си :nesum:
Брат ти па кога си бил последен пут да го глеаш Тетeкс(ако уопште си бил) па да кажуеш дали има или нема оргнизација.Да си бил сеа брзо немаше да го пишеш ова со го пиша:smir:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
[zEUs];2310760 напиша:

Инаку уште нешто сакав да кажем... мн ги мрзим у последно време ,,војводете,, т.е тоа са само мн уфилмани деца и одамна нема вистинске војводе :nesum:, никаква организиција, не се знае кој јаде кој пие, никакво навијање т.е ништо, уствари како бе ништо

Види брат што е работава, прво не е фер да се заебаваш на форум (кј што свекој може да прочита, не гледаш дека шипчињава провоцираа, сега дошло време и македонци да играа ку*от со нас, нема СМИСЛА)
Второ, ја ти кажуем дека не е наместена зошто татко ми е у управа ..... таке да знаем од прва рука што е наместено а што не....
Трето, свите знаемо дека има уфилмани деца, ама да пљукаш по Војводи не е фер, заради 5-6 деца кој гледале Football Factory, Green Street Hooligans или Ране пред да излеза у чаршија .... Војводи сега имаа најдобра организација... Регистрирани са како организација и има Претседател или подпретседател, и исто се одршуаа состаноци ....
Четврто, знаемо дека има поорганизирани групе у МК, ама мора да се земе у предвид дека оваја група Војводи што е сега активна, беше започната пред 2-3 године од 20 члена, и ти немоеш да очекуеш организација за толку брзо време. На пр. Комити постојат активно 21 година
И за крај те молим не ставај клипоој на форумов од Балистите. Ако сакаш да докажеш или покажеш нешто прати ми линк на ПП.

...има се собрале најголемите лигуши и сеа ако ида на тетекс да гледаа са војводе и мисља ќе постигна нешто со тоа :uvo:
Сакаш да ми кажеш дека цела група доле од Тетовчанка са лигуши .... Или цела група од Поток са лигуши ... Не ти личи да карактеризираш цела навијачка група како лигуши, заради 5-6 деца кој ти згрешиле нешто.....

Позз

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Зеус друже ти ако го сакаш клубот и ако си прав Војвода,ќе бидеш со нив и во добро и во лошо,значи секогаш.Нема да збориш тука дека нема организација или што ти не.Се ќе биде со тек на време,секаде е така.

И уште нешто да те поправам-никогаш не плукај по навивачите со кој си идел до вчера на утакмица,си се тепал и триста други чуда.Балистите друже немаат како прво и прво ниедна песна за бодрење на клубот,навиваат само на националистичка основа.Тоа не се навивачи,тоа се индијанци кој се собрале од нива и ајде ние сме навивачи сега.Ние кога бевме во Тетово,пцуеја цело време,значи од кога влеговме на трибина до крај на утакмица,беа многу смешни,како мали дечиња.

Затоа ако го сакаш ти клубот,ке бидеш секогаш со него и ке му помагаш колку што можеш.:salut:

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Зеус друже ти ако го сакаш клубот и ако си прав Војвода,ќе бидеш со нив и во добро и во лошо,значи секогаш.Нема да збориш тука дека нема организација или што ти не.Се ќе биде со тек на време,секаде е така.

И уште нешто да те поправам-никогаш не плукај по навивачите со кој си идел до вчера на утакмица,си се тепал и триста други чуда.Балистите друже немаат како прво и прво ниедна песна за бодрење на клубот,навиваат само на националистичка основа.Тоа не се навивачи,тоа се индијанци кој се собрале од нива и ајде ние сме навивачи сега.Ние кога бевме во Тетово,пцуеја цело време,значи од кога влеговме на трибина до крај на утакмица,беа многу смешни,како мали дечиња.

Затоа ако го сакаш ти клубот,ке бидеш секогаш со него и ке му помагаш колку што можеш.:salut:
Брат овја Зеус нема отидено никад у живот на стадион а овде на форум се прае некој си јак тифоз а усвари со ова што го пиша за војводи глеам кој лигуш е усвари,страв му е да дојде на стадион да не изеде чутек а пишуе овде лигуши биле војводи ццццц ц ц ц заради такви ка него се собираа на стадион малку војводи.А Зеус нека си го земе клипчето и нека дрка на него колку са јаки Балистите или па нека иде со нив нека навија клошарче:uvo:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Брат овја Зеус нема отидено никад у живот на стадион а овде на форум се прае некој си јак тифоз а усвари со ова што го пиша за војводи глеам кој лигуш е усвари,страв му е да дојде на стадион да не изеде чутек а пишуе овде лигуши биле војводи ццццц ц ц ц заради такви ка него се собираа на стадион малку војводи.А Зеус нека си го земе клипчето и нека дрка на него колку са јаки Балистите или па нека иде со нив нека навија клошарче:uvo:
ПРИМЕТИВ,ПРИМЕТИВ!!!!!Затоа ми стана чудно,Војвода да збори против своите навивачи.Ова прв пат го гледам и го читам,не ми се верува.А Албанците сега се јачаат дека некој си што се прави прав македонец и патриот ги фали нив дека биле најорганизирани како навивачи.А уствари не отишол на утакмица токму поради тоа што викаш ти-од страв да не биде тепан.Вие брат сте многу добри на организиционен план,само не ви требаат ултраси како овој на трибина да ви го валкаат името.За таквите кај нас нема место на трибина.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
zeus dojdi na stadion vidi kako e,sto praemo,kolku se plasimo...svaki so bese sea na stadion zelen bese da se bori i navija za teteks a picke ka tebe ce gleaa klipoj i ce mrsa samo ce ti kazem dojdi vidi. predavnik

Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165

ironicen si mnogu ...
od kade pa ti u sostojba da kritikuvas ili da procenis navivacka grupa ?!?
u tetovo koga dojdovte neli sednase i kutese ??
ULTRAS grupa celo vtoro poluvreme sedevde i jadevte semki...sramota e toaa
gledam u a1 Gjorce - Renova, 50 navivaci vo tribina nikakvo navivanje... a lider u tabela vi e vasiot klub, u druga strana nasiot klub vo 7mo mesto 2-ra liga 1000 navivaci, grmi stadionot... i ti nas ne kritikuvas.... bog da cuva...
p.s ne mi odgovaraj so nacionalni navredi ili sto znam sto... cuvaj go toa za u tribina, ne u forum ...

so se odnesuva za vojvodite, za mene i za sekoj so razbira nesto u ultras kulturata taa grupa umre u 2007, oti glavniot element so sto se identificira edna navivacka grupa e udarniot transparant, a niv im bea odzemeni 2 takvi, i sega nemaat takov ... pravilno treba drugo ime da koristat, no ova e makedonijaa, ovde sve e dozvoleno ....

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ironicen si mnogu ...
gledam u a1 Gjorce - Renova, 50 navivaci vo tribina nikakvo navivanje... a lider u tabela vi e vasiot klub, u druga strana nasiot klub vo 7mo mesto 2-ra liga 1000 navivaci, grmi stadionot... i ti nas ne kritikuvas.... bog da cuva...
p.s ne mi odgovaraj so nacionalni navredi ili sto znam sto... cuvaj go toa za u tribina, ne u forum ...

so se odnesuva za vojvodite, za mene i za sekoj so razbira nesto u ultras kulturata taa grupa umre u 2007, oti glavniot element so sto se identificira edna navivacka grupa e udarniot transparant, a niv im bea odzemeni 2 takvi, i sega nemaat takov ... pravilno treba drugo ime da koristat, no ova e makedonijaa, ovde sve e dozvoleno ....
1-Ова е Македонија,пишувај кирилица,и од форумов така е кажано ако не знаеше.
2-лесно се проценува навивачка група како вас само на национална основа навивате,тоа може секој да ви го потврди и не ми кажувај дека не е така,пошто јас кога бев навивав со цело срце за мојот клуб,вие почнавте први со провокации,па ние вративме.Ако имавте песни за вашиот клуб,немаше одма да провоцирате.
3-не сум ироничен,напротив,ја кажувам вистината пошто кога дојдовте во Ѓорче бевте пречекани најдобро,без провокации од наша страна.Вие почнавте пак први со провокации и ние вративме.Ако имавте песни за клубот,немаше да дојде до провокации и до тепачка на трибина.
4-На трибина подобро добра екипа од 50 души отколку 1000 шминкери како вас да има.
5-научи барем малку за ултрас-сцената кај нас па дојди на форумов.Ако не знаеше,трансот не се краде од друга навивачка група ако нема кој да го брани!!!!!!Тогаш кај Војводите немаше кој да го брани,начекаа Шверцерите деца на трибина и ајде да го крадеме.А што ќе беше да беше правата екипа од Војводи,како што беа во саботата со вас????Немаше да се осмелат да отидат.

Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
1-Ова е Македонија,пишувај кирилица,и од форумов така е кажано ако не знаеше.
2-лесно се проценува навивачка група како вас само на национална основа навивате,тоа може секој да ви го потврди и не ми кажувај дека не е така,пошто јас кога бев навивав со цело срце за мојот клуб,вие почнавте први со провокации,па ние вративме.Ако имавте песни за вашиот клуб,немаше одма да провоцирате.
3-не сум ироничен,напротив,ја кажувам вистината пошто кога дојдовте во Ѓорче бевте пречекани најдобро,без провокации од наша страна.Вие почнавте пак први со провокации и ние вративме.Ако имавте песни за клубот,немаше да дојде до провокации и до тепачка на трибина.
4-На трибина подобро добра екипа од 50 души отколку 1000 шминкери како вас да има.
5-научи барем малку за ултрас-сцената кај нас па дојди на форумов.Ако не знаеше,трансот не се краде од друга навивачка група ако нема кој да го брани!!!!!!Тогаш кај Војводите немаше кој да го брани,начекаа Шверцерите деца на трибина и ајде да го крадеме.А што ќе беше да беше правата екипа од Војводи,како што беа во саботата со вас????Немаше да се осмелат да отидат.
smesen si ....
1.zosto togas koristis latinica u tvojot signature ?
2.ti nauci barem malku za ultras-kulturata ne za ultras scenata kaj nas.
TRANSOT ne se stava, ako nema koj da go brani ;)
i TRANSOT ne im se dava na sekakvi detista ;) za potoa da bide ukraden
cheers

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Можам да ти држам часови за ултрас-културата ако сакаш и кога сакаш.
А тоа што користам латиница на мојот сигнатуре,нема врска,ако беше писмен барем малце ке видеше дека скоро сите користат латиница за сигнатуре.
И ај сега не се прај најпаметен,кога ке отворат фан-клуб Шкендија(ако отворат)пишувај таму и дели совети за ултрас-културата и таму прај се најпаматен.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
ironicen si mnogu ...

да де 1000 ама на најголемото дерби.....со не сте толку со миравци или нов милениум........и војводете не са умрени и нема да умра да ти биде јасно!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom