Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.419
Поени од реакции
16.698
Само да не биде ко претходниве сезоне, прва полусезона 2-3 и на крај на сезона буп 6-7.
Џобе беше крив порано, ваљда нема и Брацо ко него да прае.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе добро сега, ако гледамо реално од тиа што ги избркаја, според мене само Мики и Џони заслужуеја да остана, може и Ико да се земе туе. Другиве са оправдано избркани затоа што од нив немаше ниакаква корист. Мене појќе ме боли тоа што останаја кркалињата, кој немаа 2 чисти од фудбал. Мене тоа ми е најмногу, + тоа Џони каков играч...ќе зажаља за него. А тоа што треба да го добие тренеров, му е**м матер сељачка ќе го добие и тоа како!

BREAKING NEWS! :):)

Најново е дека свите тиа што беа избркани, тренираа со Тетекс ама неможе да се регистрираа за у лига, и ќе бида ка позајмени у некој скопски клуб Славија. Чапчил и Ненад са вратени у Тетекс, со тоа што Чаплич нема право да игра не му ги даваа документите од Шкендија :nerv::nerv: Има земено и уште 2ца играчи од Скопје па ќе видимо што и како ќе биде...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.538
Поени од реакции
2.229
абе ова све гејска работа испадна, се праа мучке тешки, сигурен сум дека тетекс зел паре и се откажал од учество у прва лига!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.538
Поени од реакции
2.229
абе, тоа е моја претпоставка!
Не ми изгледа работава нормлна!
знам дека тетекс местеле утакмици уште и од порано и сега се сомневам дека сељаков пробуе пак да прае тоа!
Нз, не ме слушајте, тоа е само моја претпоставка!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Сељакот неможе да мести утакмице, зошто не е доволно писмен а и не смее. Џобе беше тој што местеше, а според играчите Брацо сака у прва лига да влезе Тетекс. Управата дала еден список за тиа што треба да го напушта клубот, меѓу кој и кркалето по лева страна што игра и Јовков, а сељакот си го сменил и ги стаел место нив Мишко и Мики. Ама ќе го јаде сељакот когај тогај...

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
spored mene braco ne bi vlozuval tolku pari za da igra klubot u 2 liga i nekoj seljak kako toni da prodava utakmice. celta na braco mu e teteks da vleze u 1 liga i posle tamu da mesti utakmice (7+, 1u2, 2u1), na pr da go pobedi vardar, a da zagubi od turnovo, i tue sa parete, a ne na drita i na miravci da im prodava utakmice.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
spored mene braco ne bi vlozuval tolku pari za da igra klubot u 2 liga i nekoj seljak kako toni da prodava utakmice. celta na braco mu e teteks da vleze u 1 liga i posle tamu da mesti utakmice (7+, 1u2, 2u1), na pr da go pobedi vardar, a da zagubi od turnovo, i tue sa parete, a ne na drita i na miravci da im prodava utakmice.
daj boze da vleze u prva liga pa barem ce imamo jaki utakmice

Член од
30 јануари 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
Ej ne prajte muabeti bez vrska! Prvo, kifla e samo obicen trener u TETEKS, on nema nikakva sila za da prae spisok za brkanja, tuku uprava odlucue za sve toa. VTORO, 1000% nema da se mesta utakmice deka braco ima ulozeno mn pare i ne mu se isplaca da mesti i da mu otida parete u voda. Na braco teteks mu e mesto kj sto ke pere pare, ke go odnese u 1 liga i posle ke go cuva 5-6 mesto isto kako so vardar, so toa sto ke forsira mladi fudbaleri i posle ke gi prodava..... Inaku kako kur sakate nekoj od ovja igracive sto sa izbrkani da igraa koj sekoj vikend sa PIJANI ..... so niv ke vlagamo u 1 liga !!!!!! Ja veruem deka za sve sto sa izbrkani braco ke donese soodvetna zamena ..........

Bobi4e ... Kifla nemoze sam da prodava utakmice ako nema dozvola od braco, deka kifla u segasnava situacia e zadno dupce na sviralo.....

mujo ... Na stadion koj ke se vleze u prva liga ke ima 200 duse najvise i toa 45% deca do 16 god ... isto kako so sloga. Ja mislim deka mie od 89 - 90 generacija treba da se soberemo stara ekipa:vozbud::vozbud::vozbud:

pain_killer ... preslusaj se brat, braco zosto bi go otkupil teteks za da go cuva u 2 liga.... ne stima nekako????

P.S. I krkalinjata ke gi sutna za nekoe vreme ........

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
mujo ... Na stadion koj ke se vleze u prva liga ke ima 200 duse najvise i toa 45% deca do 16 god ... isto kako so sloga. Ja mislim deka mie od 89 - 90 generacija treba da se soberemo stara ekipa:vozbud::vozbud::vozbud:
za publikata mislev opsto, ne samo za navijaci. navijaci se tie sto smo i toa e, ama opsto publika ke ima mn, zos tetovovo znaes kako e, seirdjie kolku sakas i ke ima sto ke doagaa samo za da bida videni i da rece deka bile na stadion. inaku najgolem dokaz za ova e natprevarot so makedonija gjp u kup koga u raboten den (sreda) imase 3000 publika, a moze i poveke.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.538
Поени од реакции
2.229
ок, држи вода, само не му верувам многу на браца, заш, тој освен у тетекс има уложено многу поголеми пари уште во 20тина и повеќе помали тима низ европа!
Сега му се отвори прилика да се врати у Вардар!
Ако се деси тоа, ќе биде малку мутно, ќе го забатали тетекс, само ќе гура малце дур не си ги врати парете и ќе го остае!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Сељакот неможе да мести утакмице, зошто не е доволно писмен а и не смее. Џобе беше тој што местеше, а според играчите Брацо сака у прва лига да влезе Тетекс. Управата дала еден список за тиа што треба да го напушта клубот, меѓу кој и кркалето по лева страна што игра и Јовков, а сељакот си го сменил и ги стаел место нив Мишко и Мики. Ама ќе го јаде сељакот когај тогај...
Bobi4e ... Kifla nemoze sam da prodava utakmice ako nema dozvola od braco, deka kifla u segasnava situacia e zadno dupce na sviralo....
И ја го реков истото, неможе кифла да мести утакмице зошто е обичен клошар туе, да влезе у прва лига Тетекс и Кифла и свите летаа, заедно со кркалињата, тоа е многу јасно! Ќе си донесе Брацо нов тренер, зошто се знае со многу.

ок, држи вода, само не му верувам многу на браца, заш, тој освен у тетекс има уложено многу поголеми пари уште во 20тина и повеќе помали тима низ европа!
Сега му се отвори прилика да се врати у Вардар!
Ако се деси тоа, ќе биде малку мутно, ќе го забатали тетекс, само ќе гура малце дур не си ги врати парете и ќе го остае!

Само зборења...Свите викаа Брацо има у многу екипе уложено. Може има уложено, ама таму може е само обичен спонзор, додека у Тетекс е главен спонзор и затоа му е Тетекс поважен од другите. Мене и не ме интересира што ќе прае после, само сакам Тетекс да го видим у прва лига, и да си остане неколку године таму кј што му е место, никој не тражи шампиони на Македонија да бидемо.

Kajgana Shop

На врв Bottom