Арамбаша
One name, One love Macedonia
- Член од
- 2 јуни 2008
- Мислења
- 309
- Поени од реакции
- 11
После тоа Тетовското дерби Тетекс-Шкендија на 7 Март...на 28.02.2009 Тетекс стартува на гостување со Вардар Декамел
ЌЕ ГОРИИИ ТЕТОВООООО...:helou:
После тоа Тетовското дерби Тетекс-Шкендија на 7 Март...на 28.02.2009 Тетекс стартува на гостување со Вардар Декамел
После тоа Тетовското дерби Тетекс-Шкендија на 7 Март...
ЌЕ ГОРИИИ ТЕТОВООООО...:helou:
od kde sega ova?абе ова све гејска работа испадна, се праа мучке тешки, сигурен сум дека тетекс зел паре и се откажал од учество у прва лига!
daj boze da vleze u prva liga pa barem ce imamo jaki utakmicespored mene braco ne bi vlozuval tolku pari za da igra klubot u 2 liga i nekoj seljak kako toni da prodava utakmice. celta na braco mu e teteks da vleze u 1 liga i posle tamu da mesti utakmice (7+, 1u2, 2u1), na pr da go pobedi vardar, a da zagubi od turnovo, i tue sa parete, a ne na drita i na miravci da im prodava utakmice.
toa sigurno, pod 5000 nema niedna utakmica da ima publika, pa togas da vidi cela makedonija deka tetovo e makedonski grad.daj boze da vleze u prva liga pa barem ce imamo jaki utakmice
za publikata mislev opsto, ne samo za navijaci. navijaci se tie sto smo i toa e, ama opsto publika ke ima mn, zos tetovovo znaes kako e, seirdjie kolku sakas i ke ima sto ke doagaa samo za da bida videni i da rece deka bile na stadion. inaku najgolem dokaz za ova e natprevarot so makedonija gjp u kup koga u raboten den (sreda) imase 3000 publika, a moze i poveke.mujo ... Na stadion koj ke se vleze u prva liga ke ima 200 duse najvise i toa 45% deca do 16 god ... isto kako so sloga. Ja mislim deka mie od 89 - 90 generacija treba da se soberemo stara ekipa
Сељакот неможе да мести утакмице, зошто не е доволно писмен а и не смее. Џобе беше тој што местеше, а според играчите Брацо сака у прва лига да влезе Тетекс. Управата дала еден список за тиа што треба да го напушта клубот, меѓу кој и кркалето по лева страна што игра и Јовков, а сељакот си го сменил и ги стаел место нив Мишко и Мики. Ама ќе го јаде сељакот когај тогај...
И ја го реков истото, неможе кифла да мести утакмице зошто е обичен клошар туе, да влезе у прва лига Тетекс и Кифла и свите летаа, заедно со кркалињата, тоа е многу јасно! Ќе си донесе Брацо нов тренер, зошто се знае со многу.Bobi4e ... Kifla nemoze sam da prodava utakmice ako nema dozvola od braco, deka kifla u segasnava situacia e zadno dupce na sviralo....
ок, држи вода, само не му верувам многу на браца, заш, тој освен у тетекс има уложено многу поголеми пари уште во 20тина и повеќе помали тима низ европа!
Сега му се отвори прилика да се врати у Вардар!
Ако се деси тоа, ќе биде малку мутно, ќе го забатали тетекс, само ќе гура малце дур не си ги врати парете и ќе го остае!