[zEUs]
Go England!! GO!!
- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 4.398
- Поени од реакции
- 535
Сокче убоо да пројдете у Ох да им покажете кој са Војводи и сигурно со победа да се вратитеa tie sto ne pijat?
Сокче убоо да пројдете у Ох да им покажете кој са Војводи и сигурно со победа да се вратитеa tie sto ne pijat?
Обавезно...[zEUs];1888114 напиша:Сокче убоо да пројдете у Ох да им покажете кој са Војводи и сигурно со победа да се вратите
ja nema da piem utre, zos vecerva ke idem u kafana, a utre ke se treznim na stadion.Назад дома ќе идат...:baeh::baeh:
Незнам излеа нема да дадат...ама ќе пијат сите..кој нема да пие..:helou:
Мене сеа слава ми е...Од сеа сум се стаел на пиење, и продужуем после у диско.. и утре у Автобус исто и на стадион :helou::helou:ja nema da piem utre, zos vecerva ke idem u kafana, a utre ke se treznim na stadion.
aj cestito slavaМене сеа слава ми е...Од сеа сум се стаел на пиење, и продужуем после у диско.. и утре у Автобус исто и на стадион :helou::helou:
МОРА МОРА АЛКОХОЛ НЕ ИНТЕРЕСНО ИНАЧЕ!!
Ne idemo u Ohrid da gleam kako gubi Teteks:smir: ce gi gazimo Ohrid:tv:Со среќа Тетекс, што убоо ќе ни дојде победа
Само немојте многу :pishtoldzNe idemo u Ohrid da gleam kako gubi Teteks:smir: ce gi gazimo Ohrid:tv:
ja sega stanuem. stanav u 7 ipol sabajle i vidov deka mnogu vrne i ne otidov.Нека иде у пизду матер, ем се успав ем гледам врне...незнам дали са заминати другиве! АУ СЕ НЕРВИРАМ ЕЈ!!!:nerv::nerv::nerv::nerv: