- Член од
- 17 август 2006
- Мислења
- 1.531
- Поени од реакции
- 123
Ajde da se soberemo sto pojce ljudi i da go pokorimo Ohrid da im pokazemo na Ribarite kako se navija za svojot klub
Да се надевамо дека ќе биде такеАјде да ги изгазимо Охрид у среде Охрид )
милион посто ќе биде така![zEUs];1882753 напиша:Да се надевамо дека ќе биде таке
Во недела Вардар игра со Ренова во Охрид или Струга така да на тој натпревар ќе има Комити ама за во сабота кога Тетекс игра со Охрид чисто се сомневам.Ja slusnav deka i komiti ce imalo sea koj ce idemo za ohrid aj ako znae nekoj neka kaze podetalno
Во недела Вардар игра со Ренова во Охрид или Струга така да на тој натпревар ќе има Комити ама за во сабота кога Тетекс игра со Охрид чисто се сомневам.
П.С. Се извинувам поради малото задоцннување,меѓутоа сепак дозволете ми искрено и од срце да ви го честитам јубилејот и да ви посакам вечност и на Тетекс како клуб и на вас Војводите како група.
(ги гледав клиповите од прославата, одлични се,и ние Комитите можеме да ви подзавидиме искрено кажано,браво, само напред!!!)
Епа ајде , НЕК СЕ УГОДЕ!!! (Шо би рекол Блажо К-15)На последниве 3 натпревари на Тетекс присуствуваа и неколкумина Комити, еве сега паѓа договор и на форумов од Комити, па ќе видиме што ќе биде
Поз
e da de, se znae deka ke pobedi teteks. podobriot e vtoroto ime na teteksВе чекаме во Охрид, се надевам се’ ќе помине без инциденти и ќе направиме една форумџиска слика, јас од Рибари како единствен форумџија кој е во групата и боби и компанија од Војводи. Секако, нека победи подобриот, важно е да видиме добра игра и многу голови.
Значи сепак ќе има 1 автобус за Охрид како што ми кажаја вчера од состанок...Официјално е само тоа дека ќе им 2 автобуси и дека ќе се иде у ОХРИД...
За поточно кога каде и во колку ...штом ќе дознаем ќе пишем...
А инаку според претпоставка - тргнување сабота во 9 пред веро - ПРЕДПОСТАВКА!
mene mi kazaja deka se trgnuva u 8 ipol od pred vero. dokolku ima prijaveno poveke navivaci ke ima 2 avtobusi, znaci se zavisi od zainteresiranosta na vojvodi.Значи сепак ќе има 1 автобус за Охрид како што ми кажаја вчера од состанок...
Ако некој има повеќе информации нека пише...:smir:
ДА ДА и мене ми кажаја во зависност од бројот на Војводи ќе се организира превоз...mene mi kazaja deka se trgnuva u 8 ipol od pred vero. dokolku ima prijaveno poveke navivaci ke ima 2 avtobusi, znaci se zavisi od zainteresiranosta na vojvodi.
a tie sto ne pijat?ДА ДА и мене ми кажаја во зависност од бројот на Војводи ќе се организира превоз...
ПО 100 ДЕНАРИ СИТЕ ЗА АЛКОХООООЛ....
8.30 пред веро...
ЌЕ ГОРИ ОХРИД ЌЕ ГОРИ, ЗАЕДНО СО РИБАРИТЕЕЕЕ...