Фан Клуб: Тетекс - Тетово

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ја гледаше некој утакмицава, кој играше подобро шасни и сл ... инаку резултатот не е лош ама и не е добар :tapp:

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
[zEUs];1847973 напиша:
Ја гледаше некој утакмицава, кој играше подобро шасни и сл ... инаку резултатот не е лош ама и не е добар :tapp:
spored toa sto mi kazaa po telefon teteks izigral mnogu slabo, i treba da bide zadovolen so 0-0. inaku ja go pogodiv tocniot rezultat, neka kaze i bobi4e, nego mu rekov 0-0 ke zavrsi.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
eee steta go izgubivmo prvoto mesto...:toe: ama aj od subota moze ce se vrata pak prvi

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
drita izigra 0-0, i sega smo 2 mesto, isto bodovi so belasica ama mie imamo podobra gol razlika.

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Ајде ајде запнете и Тетекс и Беласица да влезат со првите 2 места директно. Слога кај и да е ќе падне, денес брат ми ја гледаше утакмицата бидејки нов милениум игра во Струмица на домашен терен, и Слога не беа ништо посебно.

П.С Кој ја ебе и Брегалница. :pos2:

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Ајде ајде запнете и Тетекс и Беласица да влезат со првите 2 места директно. Слога кај и да е ќе падне, денес брат ми ја гледаше утакмицата бидејки нов милениум игра во Струмица на домашен терен, и Слога не беа ништо посебно.

П.С Кој ја ебе и Брегалница. :pos2:
ne e bitno dali ke bide teteks, belasica, bregalnica ili nekoj drug klub, najvazno e da ne vlezat albanski ekipi u 1 liga, zatoa mak klubovite treba da pravat kako sto praeja siptarskite porano u prva liga, da se spasuvaat megu sebe i da gi namestat sloga i drita, za da vlezat dve mak ekipi u 1 liga.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
spored toa sto mi kazaa po telefon teteks izigral mnogu slabo, i treba da bide zadovolen so 0-0. inaku ja go pogodiv tocniot rezultat, neka kaze i bobi4e, nego mu rekov 0-0 ke zavrsi.
У право си ми рече или 0-0 или 1-1 :) Мене ми кажаја дека Цоле, Аце и Кркалето промашиле од 2 м празен гол, сите тројца по еднаш. И ми вика дека изиграле добро и требало да тепаа. Па сега кој е у право...

Ајде Нов Милениум ги тепаме дома, па после идеме за Охрид :)

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
У право си ми рече или 0-0 или 1-1 :) Мене ми кажаја дека Цоле, Аце и Кркалето промашиле од 2 м празен гол, сите тројца по еднаш. И ми вика дека изиграле добро и требало да тепаа. Па сега кој е у право...

ke vidimo utre u sport.

Арамбаша

One name, One love Macedonia
Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
Абе за Охрид ќе има сигурно организирано. Како што викаат 2 автобуси ќе има сигурно, а доколко има повеќе народ ќе има уште...

ИДЕМО У ОХРИИИД!!!! ајдеееее и да ја затвориме полусезонава со победа и прво место во лигата :helou:

K

KomitaMKD

Гостин
Извинете што ви влегувам на фан клубот ама морав да ви пишам.Тетекс многу го поштував како клуб до пред 3 години кога Караорман се бореше за влез во прва лига.Во претпоследното коло управата на Тетекс дојде во Струга со молба Караорман да не ја пушта утакмицата на Лозар мислам,со гаранција дека во последното коло Тетекс ќе го победи во Тетово на Напредок кој се бореше со Караорман за директен влез во прва лига.И би така.Караорман го победи Лозар и се чекаше последното коло.Единствено што требаше Тетекс да направи беше да го победи на Напредок и да го осигура својот опстанок во лигата,а караорман влегуваше во прва лига.Но нашите искрени "пријатели" од Тетово ја продадоа утакмицата на Напредок и Караорман играше бараж во кој изгуби на пенали.Е сега наредната година бевте многу жустро пречекани во Струга ама џабе беше се не влеговме а потоа пропаднавме.Сепак ви посакувам успех во борбата за прва лига тоа е веќе минато :helou:

Арамбаша

One name, One love Macedonia
Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
Епа сеа јебига....

Нон стоп тоа се дешаваше последните 10 кола се знаеја резултатите на Тетекс...:nesum:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Од секоаш било таке кј нас во врска со Фудбалот а и за секој спорт па после нема да имамо квалитетни гиге па нема да имамо :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom