spored toa sto mi kazaa po telefon teteks izigral mnogu slabo, i treba da bide zadovolen so 0-0. inaku ja go pogodiv tocniot rezultat, neka kaze i bobi4e, nego mu rekov 0-0 ke zavrsi.[zEUs];1847973 напиша:Ја гледаше некој утакмицава, кој играше подобро шасни и сл ... инаку резултатот не е лош ама и не е добар
nemaj gajle ima vreme do kraj, a i so 2 mesto se ide u 1 liga.eee steta go izgubivmo prvoto mesto... ama aj od subota moze ce se vrata pak prvi
ne e bitno dali ke bide teteks, belasica, bregalnica ili nekoj drug klub, najvazno e da ne vlezat albanski ekipi u 1 liga, zatoa mak klubovite treba da pravat kako sto praeja siptarskite porano u prva liga, da se spasuvaat megu sebe i da gi namestat sloga i drita, za da vlezat dve mak ekipi u 1 liga.Ајде ајде запнете и Тетекс и Беласица да влезат со првите 2 места директно. Слога кај и да е ќе падне, денес брат ми ја гледаше утакмицата бидејки нов милениум игра во Струмица на домашен терен, и Слога не беа ништо посебно.
П.С Кој ја ебе и Брегалница. :pos2:
У право си ми рече или 0-0 или 1-1 Мене ми кажаја дека Цоле, Аце и Кркалето промашиле од 2 м празен гол, сите тројца по еднаш. И ми вика дека изиграле добро и требало да тепаа. Па сега кој е у право...spored toa sto mi kazaa po telefon teteks izigral mnogu slabo, i treba da bide zadovolen so 0-0. inaku ja go pogodiv tocniot rezultat, neka kaze i bobi4e, nego mu rekov 0-0 ke zavrsi.
ke vidimo utre u sport.У право си ми рече или 0-0 или 1-1 Мене ми кажаја дека Цоле, Аце и Кркалето промашиле од 2 м празен гол, сите тројца по еднаш. И ми вика дека изиграле добро и требало да тепаа. Па сега кој е у право...
Ајде Нов Милениум ги тепаме дома, па после идеме за Охрид
Абе за Охрид ќе има сигурно организирано. Како што викаат 2 автобуси ќе има сигурно, а доколко има повеќе народ ќе има уште...Ајде Нов Милениум ги тепаме дома, па после идеме за Охрид