Не се секирај,ќе влезете сите..шминка наредена од полиција200 ден. билета !!!
ццц .. Ептен претерува управата на тетекс!
Сети се на последното дерби, па види кој претеруе200 ден. билета !!!
ццц .. Ептен претерува управата на тетекс!
Аиии , до каде стигна па ти !!!Сети се на последното дерби, па види кој претеруе![]()
Прашај ги другарчињата твои, балистите влегле бесплатно, а другите за 1 карта по 3 влагалеАиии , до каде стигна па ти !!!
Ти разбираш дека бевте казнети во тој натревар ( нема место за гостински навивачи ) според казната на ФФМ ! Потоа зошто да јадеше нешто управата на Шкендија!
Ова не е прв пат што билетите се 200 ден !! И лани многу добро памтам 200 ден беше !!! Значи вие прво сте почнале ? Така звучи![]()
Волее лани имаше забрана за гостување затоа картете беа 200 денара се сеќаваш немавте транспарент само тоа We Are Here...Ова не е прв пат што билетите се 200 ден !! И лани многу добро памтам 200 ден беше !!! Значи вие прво сте почнале ? Така звучи![]()
Toa sto sme vlegle bespare ili 3ca so 1 karta toa e nasa zaslugaПрашај ги другарчињата твои, балистите влегле бесплатно, а другите за 1 карта по 3 влагале
Зошто не ставија и за нашата трибина по 200, а не да ја заклучат, мие излеговме фер и ја пуштивме нивната трибина. Ама изгледа некој се уплаши од бучноста на околу 300 навивачи кои се упатија кон стадионот.![]()
Тоа било заслуга на полицијата(за да нема инциденти),ваша не сигурно..зашто ако се реши да не влезете има 1000 начини да се напрае тоа.Инаку како сте со екипава повредени?Хасани ќе игра?Нека победи фудбалот,нека победи подобриотToa sto sme vlegle bespare ili 3ca so 1 karta toa e nasa zasluga
Kaj vas ne ja zaklucija tuku ve vratija zatoa sto bese zabraneto organizirano da se ide na stadion znaes i samiot vratata bese otvorena zatoa sto blekoa ka sekoas A.C.A.B na tribina
Inaku utre se nadevam na dobra utakmica i da bide se fer od strana na sudiite znaa cesto tie da a zgrea atmosferata so katastrofalno sudenje.Da se nadevamo i vremeto da ni se pogodi i top ke bide Podobriot neka pobedi poz
Многу сакаш да знаеш а ?! НИКОЈ ДА НЕ ЗБОРУВА НИШТО за Балистите и Екипата ( ова за Навивачите на ШКЕНДИЈА!! после мечот ќе збориме ) !!!Тоа било заслуга на полицијата(за да нема инциденти),ваша не сигурно..зашто ако се реши да не влезете има 1000 начини да се напрае тоа.Инаку како сте со екипава повредени?Хасани ќе игра?Нека победи фудбалот,нека победи подобриот![]()
Господе божеМногу сакаш да знаеш а ?! НИКОЈ ДА НЕ ЗБОРУВА НИШТО за Балистите и Екипата ( ова за Навивачите на ШКЕНДИЈА!! после мечот ќе збориме ) !!!
А и јас сум со тебе ... Нека победи фудбалот,нека победи подобриот !
Да бе да !! Еве го 10 % од планот !!! ТИЕ ДРУГИ КОРЕОГРАФИ , И МНОГУ МНОГУ НЕШТА ЌЕ ГИ ВИДИШ УТРЕ сам ..!!!Господе божеПа ти мислиш само на овој форум може да се дојде до тие информации?Па утре во вашиот весник "Мак" спорт ќе пишува се од А до Ш,за балисти немора да ми каже никој ништо..ви ги знам плановите за утре
Само видов коректни сте колку толку па реков да прашам..али мора да ме убедите у спротивното..браво за вас
![]()
Подобра вест не можеше да слушнам.Aбе судијата не верувам дека ќе суди против вас !! Судиската 3-ка па и четворка ќе бидат под огромен притисок така да не верувам дека ќе ве оштетат тенко камо ли дебело,не дека го браним сега Тетекс али мое лично мислење и заклучок од многу натпревари и случки што се имаат случувано во теренот а и во соблекувалните...Да утре ќе има многу полиција и специјалци само да бида корекни не на некого да траат на некого удри...Камо да проследим таков натпревар кај што ќе нема скандирања,нека се пее за клубот за себе али тоа е невозможно убеден сум и ја а и сите останати од двете групи,таке да бадијала муабет терамо околу ова...Уште нешто и Јанкуловска ќе била присутна утре како што разбрав...
![]()