37мо мислење ми е оваDani od 63 vkupno odgovori ima napisano sigurnno 62, normlano 63 e moj.
Ostanatite se od nekoj kladionicar da opcuje so go padnale na tiket.37мо мислење ми е ова
Гости од братскиот клуб Ливерпул!Ostanatite se od nekoj kladionicar da opcuje so go padnale na tiket.
Кои се тие легенди на Свонси? Ќе треба да играат играчите од сега хаха. Претпоставувам најголем дел ќе се од тимот што го освои Лига Купот. И тие што биле со тимот во годините кога стигнаа од трета лига (или четврта беше?) до ПЛ.На 9ти август на Либерти ќе се игра натпревар помеѓу легендите на Свонси и легендите на Манчестер Јунајтед.
Флечер ќе ги предводи играчите на Манчестер. Повеќе информации околу играчите кои ќе настапат наскоро.
А вас, пошто тон легенди имате ќе ве предводи играч од Стоук [DOUBLEPOST=1499261941][/DOUBLEPOST]Алан Тејт, Гери Монк, Ли Трандл би требало. Од овие сега дефинитно повик заслужуваат Ранхел, Бритон и ДаерКои се тие легенди на Свонси? Ќе треба да играат играчите од сега хаха. Претпоставувам најголем дел ќе се од тимот што го освои Лига Купот. И тие што биле со тимот во годините кога стигнаа од трета лига (или четврта беше?) до ПЛ.