Фан Клуб: Реал Мадрид

A

apidrone

Гостин
Иско се повредил на тренинг и го напуштил кампот на репрезентацијата.
 
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Озбилно, овој apidrone е исклучиво фан на Роналдо, не е на клуб некој посебно. Мислам дека помило би му било да изгубите во ел класико 5-4 и Роналдо да ги даде сите 4 гола отколку да победите без негов гол и со негов лош перформанс. Од тоа што повремено гледам тука до кај сте само го имам приметено, а не пак вие што сте стално тука. Разлика на фан на играч со фан на клуб има огромна, тие што навиваа за Реал и пред Роналдо гледаат колку е саатот, овој едноставно не може такво нешто. Можно е да не му одговара Бенитез како тренер на Роналдо, можно е да е заради годините, а и можеби сега има други приоритети (мислам дека сака во шоубизнисот да има повеќе влијание, после филмот и по 5 слики на инстаграм во ден). Тоа реално Реал не можи да си го дозволи, играчот на кој се базира играта мора да биди 100% во играта, во Америка можи така да прај. Имате играчи како Хамес, можи тој да биди главен комотно.

@apidrone оди навивај за Џокович/Федерер/Надал некој...
И за Јуве навива. Не знам од кај му е поврзаноста на Роналдо и Јуве ама нема врска, нека тера.
Ригел го заебававме што навива за Аргентина и Бразил, Интер и Барса ама овој дефинитивно е позабеган од него. :D
 
P

pepito*

Гостин
И за Јуве навива. Не знам од кај му е поврзаноста на Роналдо и Јуве ама нема врска, нека тера.
Ригел го заебававме што навива за Аргентина и Бразил, Интер и Барса ама овој дефинитивно е позабеган од него. :D
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/cristiano-ronaldo-signed-juventus-before-6038899:pos:
 

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.110
Поени од реакции
28.850
Само Хамес е спасот, лидерот на Реал...му се допаѓало тоа на некој или не.
 
Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Hames e daleku od lider, moze najdobar igrac momentalno od napadot i so Modric top 2. Ali se e djabe koga drugite ne funkcioniraat, i koga pola ekipa e povredena.

Pokraj tolkav vlog za pojacuvanje na klupata Rafa sepak ne uspea da napravi nisto vo toj pogled. Mu trgna dobro ama so takva istorija povrzana so povredi poradi negovite rezimi na trening, nikoj ne moze da me ubedi deka toj e sosema nevin vo ovaa situacija. Od druga strana i Ronaldo, najkonstantniot igrac poslednite nekolku godini ne pravi nisto na terenot, del poradi toa sto Rafa ne znae da go iskoristi kako sto treba, i vo toa sum siguren.

Jebiga sezonava ke otide u kurac izgleda, a za Rafa ne sum siguren dali ke sakam da go vidam i narednata sezona, mozda prerano pljukam po trenerot ali ne ja biva.Jadev trici za Karlo pred da dojde, ispadna ok, za ovoj si kjutev i mislev deka ke uspee ama i toj e za u kurac.

Se na se, nema trener dostoen za Real momentalno.
 
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.195
Замената на Анчелоти со Бенитез беше потег на фудбалски визионер. Ретко се гледаат такви работи во спортот. Нешто слично на она кога Портланд на драфтот не го зеде Џордан како прв пик.
 
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.428
Поени од реакции
13.810
Да се надоврзам на муабетот на Ставро, јас сеуште не можам да го прежалам Карло, некако беше спој на добра тактика и однос со играчите, Бенитез може ќе освои и сто титули и ќе го игра најубавиот фудбал али играчите никогаш нема да се жртвуваат како што тоа го правеа во времето на Карло. Ја утна работата со ротациите али во последното интервју си ја призна грешката и најави дека ќе го поправи тоа ,али ништо, не доби уште една шанса. А после Ла Децима и те како ја заслужи...
 
A

apidrone

Гостин
Хамес од прва минута за Колумбија, го заболе Пекерман и за повреди и за све. Бтњ, ако има некој линк, нека пушти.
 
A

apidrone

Гостин
Најново е дека утакмицата помеѓу Аргентина и Бразил се одложува за утре поради лошо време, а тоа би го поместило и мечот Колумбија - Аргентина. И кога ќе се врати овој? Шукурац класико.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom