Фан Клуб: Реал Мадрид

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ма шо се тиче мене за сите што има место јас сум за да се викнат со прв тим и да тренираат. Кое искуство се стекнува тука, за тука ке остане. Едно е да се докажеш во Сантандер, друго е во Реал.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Среќа што Мурињо ни е тренер па има трпени им даде шанса на нашиве скапо платени звезди ко Бензема да се докажат дека заслужуваат да го носат дресот... да беше некој друг тренер до сега Бензема ќе играше во Шалке :icon_lol:
Тешко во блиска иднина дека ќе извадиме играч од школата и директно да го промовираме во тимот. Првин добри 2-3 години ќе се изнашета во просечни тимчиња за да се врати и да дреме на клупата :(

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
http://www.realmadrid.com.mk/2012/05/blog-post_703.html
--- надополнето: 25 мај 2012 во 16:05 ---
Иначе дечки видов нешто на 3 Јуни на спортклуб најавија Реал - Манчестер... знаете нешто повеке околу тоа ?

edit:
20:00 Fudbal – classic match: Real Madrid – Manchester United DIREKTNO

Изглеа постарите...

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
никој не спомна дека Сахин и Алтинти постигнаја голој вчера на пријателскиот со Грузија. Мило ми е,поготово за НУри :)

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
A

apidrone

Гостин
3 мадридисти :)
Portugal XI vs Macedonia: Beto; Joao Pereira, Pepe, Rolando, Coentrao; Veloso, Moutinho, Micael; Quaresma, Ronaldo, Postiga.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Според OndaMadrid, Mou веќе е во Данска за да го гледа натпреваров во живо, наводно за да го види ‘од поблиску‘ Lucas Moura
--- надополнето: 26 мај 2012 во 17:45 ---

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Закон е типов..

Еве го и неговиот јутјуб канал: http://www.youtube.com/user/Lasleccionesdecoco
Секој ден гледајте по некое видео не губите ништо, момаков перфектно ги обработил клиповиве.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Искрено се надевам дека Мур видел нешто повеќе од Лукас...ја по гледањево на неколку клипа видов само ненормална брзина, јак шут и една иста финта 25063 пати како му успева... она на Рамос финтата кога играше десен бек трчи праволиниски па со десната нога ја заврати топката и го смени движењето :icon_lol:

Се тоа спакувано во едно бразилче чини 50милиони.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Изгледа второто ќе да е! :pos:

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
" Ме возбудува фактот што се враќам во Мадрид. Дресот со потписите беше само успомен за освоената титула. Тоа беше стресна сезона, но среќен сум што го освоивме првенството. Овациите кои ги добив на Бернабеу, се најубавото нешто што сум го доживеал"
Хиго од Аргентина ...

Kajgana Shop

На врв Bottom