Фан Клуб: Реал Мадрид

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Подобро со 10 играчи отколку со Пепе (n)

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
"Да ја затвориме темата веќе еднаш.. Доста беше, а предавникот или предавниците кои ги има нека информираат подобро... (иако е жално ова да се случува)"

"Bo мојата кариера секогаш сум ги почитувал тренерите. Со ова демантирам некои нешта кои се кажаа за мене а јас никогаш не ги кажав"

"И за крај. Тренерот и јас се бориме за истите интереси и заедно со екипата ќе одиме до смрт. Hala Madrid."

Ова е од твитерот на Рамос.

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
407504_356301411065637_139558012739979_1314261_115467363_n.jpg

двете легенди на Реал Мадрид, Гури и Раул можно е повторно да заиграт заедно, но овој пат во дресот на Шалке 04. Се шпекулира дека клубот од Германија му понудил на Гути договор до крајот на сезонава, бидејќи овој е моментално без клуб. Па да се надеваме дека ќе ги видиме повторно заедно како настапуваат...за жал овој пат во друг дрес..

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ајде и јас да си кажам желбата... :)

-------------------Икер----------------------
---Лас---Рамос---Пепе---Марсело---
-------------Алонсо---Сахин-------------
------Озил-----Кака-----Роналдо------
-----------------Бензема------------------

Резерви: Каљехон(Озил); Коентрао(Сахин); Хиго(Бенз).
Или со овој, или наместо Кака/Озил и Пипита да игра.Стави го стандардниот состав не туку експериментирај со Барса, ако победат нека победат, само сакам вака да биде.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Се надева некој на поминување бе? Јас уште од средата не.
Толку мали очекувања имам, најмали во последниве 2-3 години. Искрено прво се двоумев дали да ја гледам утакмицава, али ајде.... не се пропушта.
Можеби коа најмалце очекуваме ке не изненадат, останува само да прикажеме добра игра, да се надигруваме спортски, да покажеме желба за победа, па и да не поминеме да не ни биде криво.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ако по некоја случајност успееме со ракометов, нема шанси да си го расипам славјето. Ќе ја глеам два дена подоцна, ко у Северна Кореа. :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Зарем нема оптимисти за дуелот со Барселона ? :D
И јас немам големи очекувања, само сакам да изиграат нашиве машки,да се борат до крај и мислам дека резултатот сам ќе си дојде.

Касиљас: Ќе се бориме до смрт.
Играчите пристигнаа во Барселона.

:cool:

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
ЈА гледаф дома,губефме....гледаф в кадич...губефме....Гледаф кај другар..губефме.Мн сум суеверен,остана и ич д ане ја гледам,па да видамшо ќе се десит :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Значи многу сме понижени за утакмицава. Прво од навивачиве од Барселона се кренаја уште толку, ама ај ги свајчам. Второ од кладилнициве, 1.6 коеф против реал, мислам ок сака да се заштита ама 1.6??? Ко че игра Барселона - Гранада 1.01 че е ? Ама ај нека му е... ко нема се по лошо да му тргни уште од почеток и да му клајме 3 се да му изнаебам !

Kajgana Shop

На врв Bottom