Фан Клуб: Реал Мадрид

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Кажи му го истото на колегава

Си ја напуца в гол ич не му дреме, ти сега ќе изиграваш ретардиран по форуми убедувајќи ги останатите дека не виделе добро.
Кој е колегата некој стручњак па што мора да се слушне неговиот збор или ?
И на ова видео со само еден агол :confused: , а и на ова се приметува тоа што не можеш или можеби не сакаш да го видиш :tapp: Оди на очно

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Читам се спремало "калчополи" во Шпанија ...
Тебас, потпретседателот на Примера имал сознанија за местени натпревари, се очекаува реакција од шпанското обвинителство.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Читам се спремало "калчополи" во Шпанија ...
Тебас, потпретседателот на Примера имал сознанија за местени натпревари, се очекаува реакција од шпанското обвинителство.
"Лалигаполи" први на удар Qatarlonia :icon_lol:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Сме зависеле од Роналдо,не сме можеле да постигнеме гол... they said.... :icon_lol:

2-0 Benzema, Guardado they never said!
Да не се лажеме со Роналдо...

Capture.JPG

#Khediradependecia!

Нема утакмица без гол или асистенција у 2013, шо ве ебам.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Само едно прашање за сите за одлуките на судиите.
Кога го гледате натпреварот од прв момент што гледате во спорната ситуација, треба да кажете, а не после 1000 пати прегледани видео клипови или слики направени од произволни агли. Судијата ситуацијата ја гледа само ЕДНАШ и во 1 секунда треба да донесе одлука. Ставете се во улога на судија за момент, па подоцна ќе правиме муабет.
Да го поткрепам ова: Колку луѓе ја видоа раката на Пипита од веднаш, без повторена снимка? Јас натпреварот го гледав на Алџезира од 15 пат и од 10 агли прикажани се виде дека е рака, ова со голо око НЕ СЕ ВИДИ, а камоли во истиот момент судијата да види.
Да се разбереме не барам ОПРАВДУВАЊЕ, јас сум од малкуте фудбалски љубители кој е поборник дека судиските одлуки не треба да се коментираат, денес се во твоја корист, утре не. „УСПЕШНИТЕ НЕ БАРААТ ОПРАВДУВАЊЕ„
Ова важи за сите без исклучок.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Кажи му го истото на колегава

Си ја напуца в гол ич не му дреме, ти сега ќе изиграваш ретардиран по форуми убедувајќи ги останатите дека не виделе добро.
Браво бе брат, а гледај на што дркате цел живот вие:

Hand of гад.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Браво бе брат, а гледај на што дркате цел живот вие:

Hand of гад.
Божја ? Сетете се дали нешто донесе ракава :) (иако беше во крајно битен момент и лесно можеше да биде клучна)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.811
Поени од реакции
30.692
Се замарате со лицемериве :pos:

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Оставето го клошарот...
Инаку мислам дека од кога Карваљо се врати да игра со тимот(тие неколку утакмици) ни е најдобар дефанзивец...има направено 1-2 грешки максимум(не казнети) ,трча шпринтеви ко луд у 90та мин,и шо е најбитно е мотиватор..ако моежевте да видите со Валенсија цело време вика,аплаудира на некој старт на колегите,го подига нивото и мотивацијата на тимот(ја мислам)...алал му вера! :D

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Оставето го клошарот...
Инаку мислам дека од кога Карваљо се врати да игра со тимот(тие неколку утакмици) ни е најдобар дефанзивец...има направено 1-2 грешки максимум(не казнети) ,трча шпринтеви ко луд у 90та мин,и шо е најбитно е мотиватор..ако моежевте да видите со Валенсија цело време вика,аплаудира на некој старт на колегите,го подига нивото и мотивацијата на тимот(ја мислам)...алал му вера! :D
Звер е Карваљо здивен е 500, убавезно продолжување на договорот на уште една година, златен џокер е. Албиол сеуште е ниска класа за него

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Клоп само ко помошник на Мурињо :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom