Фан Клуб: Реал Мадрид

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
ако Меси ја земе златната копачка сигурен сум и дека на крајот на годината ќе ја земе и златната топка, е тогаш само со освојување на европското п. Роналдо ќе може да ја освои златната топка!

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
калфа тешки идиоти.
Ред се редат :D Следен КиКи па Каљехон и Бенз да влези :D

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Пипа инстинкт,још једном на делу :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
страшен натпревар !!! :cuc:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.693
ако Меси ја земе златната копачка сигурен сум и дека на крајот на годината ќе ја земе и златната топка, е тогаш само со освојување на европското п. Роналдо ќе може да ја освои златната топка!
Џабе дава, се покажа Роналдо на дело против Барса сеа џуџето може колку сака да дава, мислам дека Роналдо сепак ќе ја земе златната топка и да не биде пичичи.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Излезе голот од Пипа? Викате јак натпревар а, ај второ ќе можам да го глеам...

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Oчекувам 2 гола од ЦР во второто полувреме, онака, од ќеф, ама се согласувам со членот погоре, и без тоа ќе ја земе FIFA Ballon D'or... A, да, Озил имал десна нога...

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Тешко дека само со тоа ќе ја заслужи златната топка, лани Роналдо зеде златна копачка и титула во Купот но сепак не вреди како оние од првенствата и европските купови ... пред се се гледа придонесот за клубот

Kajgana Shop

На врв Bottom