Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Да али на скоро секоја позиција Реал има класа играч подобар од Баерн.
Ова си у право Хак, не би било срамота да изгубат ипак Баерн секогаш бил незгоден тим ама стварно со ваков играчки кадар Реал не смеат да изгубат од Германците.

Можда ќе се сретнеме у финале:)

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Ди Мариа подобар од Рибери ?
Арбелоа подобар од Лам ?
Чави Алонсо/Кедира подобар од Швајни ?
Ма немој да ме јебеш.
Спореди број на голови на Гомез со Хигуаин и Бензема. Бензема > Гомез тоа го секој знае , ама Гомез е поефикасен од Бенз. Ако Касиљас е подобар од Ноер за цела класа тогаш нема потреба шо да збориме.
За одбраната еден Арбелоа е Бекенбауер на квадрат за В.Бајтен/Алаба.

M

Mario Gómez

Гостин
Брао бе дете, добар заклучок. Единствено што има Реал класа над Баерн е клупата и тренерот.
Ноер vs Касиљас. Линк1, Линк2, Линк3. Секако ниеден лош збор за Икер, класа голман. Во одбрана Лам е подобар од било кој од вашите странични бекови. Пепе и Рамос се и подобри и поискусни од Боатенг и Бадштубер на кои им е прва сезона каде играат стандардно централни и покажуваат подобри игри. Швајни, Крос, Густаво vs Алонсо, Сахин, Кедира. Тешко се споредуваат, секој од нив си е одличен со свои позитивни страни у играта. Рибери, Милер, Робен vs Роналдо, Озил и Ди Марија. Ди Марија и Робен. Робен е подобар секако, Ди Марија млад и надежна идна ѕвезда, Милер и Озил се различни играчи, Озил е подобар моментално, но далеку за да речеш за класи подобри. Рибери и Роналдо, без овие двајца играта паѓа за 50% на двата тима, за Роналдо нема што да се каже, најдобар после Меси, Но Рибери игра најѕверска сезона евр, тешко се задржува. На крај ќе го споредам Гомез и Бензема, пошто тој ви е стартен напаѓач... би рекол дека Бензена е технички подобар од Гомез, но Гомез дава многу повеќе голови, различни играчи. Баерн го има после Меси најдобриот стрелец во ЛШ, и вториот најдобар асистент. :) Глупо е да речеш има класи разлики. Ние игравме со појаки екипи досега, Виљареал, Сити, Наполи... На крај да кажам само дека многу ми се глупи овие споредби, фудбалот е тимски спорт и нечини вака да споредуваш играчи, а и нечини такви глупи постови да пишиш.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ди Мариа подобар од Рибери ?
Арбелоа подобар од Лам ?
Чави Алонсо/Кедира подобар од Швајни ?
Ма немој да ме јебеш.
Спореди број на голови на Гомез со Хигуаин и Бензема. Бензема > Гомез тоа го секој знае , ама Гомез е поефикасен од Бенз. Ако Касиљас е подобар од Ноер за цела класа тогаш нема потреба шо да збориме.
За одбраната еден Арбелоа е Бекенбауер на квадрат за В.Бајтен/Алаба.
Во одбраната на Бајерн единствен на ниво на играчите на Реал може да е само Лам, Арбеола тешко дека ќе игра на таа позиција, ќе игра изгледа Коентрао. Во средина Швајни, Робен и Рибери против Роналдо, Озил, Алонсо, Кака/Ди Марија (Кедира не го спомнувам). Напад Бензема, Игуаин против Мулер и Гомез. Немој ти мене да ме јебеш, кажав СКОРО на секоја позиција имаат класа подобар :D
Ноер е добар и млад талент и се али жити се не го ставај во иста класа со Касиљас, на добар пат е али има уште фурни леб да јаде да стигне до тоа ниво.
Како и да е за вас сум, али мислам дека до полуфинале ќе стигнете :)
--- надополнето: 4 април 2012 во 16:32 ---
Брао бе дете, добар заклучок. Единствено што има Реал класа над Баерн е клупата и тренерот.
Ноер vs Касиљас. Линк1, Линк2, Линк3. Секако ниеден лош збор за Икер, класа голман. Во одбрана Лам е подобар од било кој од вашите странични бекови. Пепе и Рамос се и подобри и поискусни од Боатенг и Бадштубер на кои им е прва сезона каде играат стандардно централни и покажуваат подобри игри. Швајни, Крос, Густаво vs Алонсо, Сахин, Кедира. Тешко се споредуваат, секој од нив си е одличен со свои позитивни страни у играта. Рибери, Милер, Робен vs Роналдо, Озил и Ди Марија. Ди Марија и Робен. Робен е подобар секако, Ди Марија млад и надежна идна ѕвезда, Милер и Озил се различни играчи, Озил е подобар моментално, но далеку за да речеш за класи подобри. Рибери и Роналдо, без овие двајца играта паѓа за 50% на двата тима, за Роналдо нема што да се каже, најдобар после Меси, Но Рибери игра најѕверска сезона евр, тешко се задржува. На крај ќе го споредам Гомез и Бензема, пошто тој ви е стартен напаѓач... би рекол дека Бензена е технички подобар од Гомез, но Гомез дава многу повеќе голови, различни играчи. Баерн го има после Меси најдобриот стрелец во ЛШ, и вториот најдобар асистент. :) Глупо е да речеш има класи разлики. Ние игравме со појаки екипи досега, Виљареал, Сити, Наполи... На крај да кажам само дека многу ми се глупи овие споредби, фудбалот е тимски спорт и нечини вака да споредуваш играчи, а и нечини такви глупи постови да пишиш.
1. Не знам зошто ми викаш дете, најверојатно сум постар од повеќето тука што пишуваат :)
2. Не сум за Реал, баш напротив :)
3. Види убаво, не класи туку класА :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Jin
M

MrzaRules

Гостин
Во одбраната на Бајерн единствен на ниво на играчите на Реал може да е само Лам, Арбеола тешко дека ќе игра на таа позиција, ќе игра изгледа Коентрао. Во средина Швајни, Робен и Рибери против Роналдо, Озил, Алонсо, Кака/Ди Марија (Кедира не го спомнувам). Напад Бензема, Игуаин против Мулер и Гомез. Немој ти мене да ме јебеш, кажав СКОРО на секоја позиција имаат класа подобар :D
Ноер е добар и млад талент и се али жити се не го ставај во иста класа со Касиљас, на добар пат е али има уште фурни леб да јаде да стигне до тоа ниво.
веќе стигнавме во 1/2 финале....а дали таму ќе застанеме ќе покаже двобојот со Реал....

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Ајде бе доста со смешни дискусии класи ова она... Која класа е Борусија ??? па во Бундес е пред Баерн... ај престанете фудбалот не е поединечно кој е подобар туку како што кажа тимска игра, каде и Најдобриот може да изгуби од Најслабиот

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
Ти нели беше фан на јувентус и јунајтед сега и за реал си? :)

универзален фан е тој...од секоја лига навива за по некого..може у некоја лига да фаворизира и 2-3 клуба..немој да се изненадиш..:D

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ние игравме со појаки екипи досега, Виљареал, Сити, Наполи... .
Овие јаки??? Виљареал и Наполи ако се за тебе јаки, хахахах...Сити е на добар пат но слабо искуство у големи натпреварувања и купови. Сити сега се надоградува уште, добри се ама оваа сезона Утд и Челзи слабо ја започнаа сезоната, поготово Утд па затоа до пред некое коло Сити имаше мала предност у Премиер.
Многу ми е страв од Баерн, признавам и нијанси ќе одлучат, опасен фудбал играат годинава имаа на почеток јака серија, секако после јака серија мора да има краток пад и кај Реал имаше ама само 2 утакмици. Сега пак се здивевте, многу брз и течен фудбал игра Баерн.
Само можам да кажам дека убав фудбал за око ќе гледаме 100%, а кој иде даље мислам ќе се одлучува на Бернабе. Задоволен и со нерешено првата, а може и победа 1-2.:D

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.693
А да земете да си ги измерите ебаго :pos: шо е важно со кој играле, па и споредба на играчи направивте.
Најважно е дека и двата тима играат во фантастична форма, офанзивен и убав фудбал за гледање така да ќе биде празник за очи.

M

Mario Gómez

Гостин
1. Не знам зошто ми викаш дете, најверојатно сум постар од повеќето тука што пишуваат :)
2. Не сум за Реал, баш напротив :)
3. Види убаво, не класи туку класА :)
Добро де класа, со што ќе го докажиш тоа де. Еве Гомез како напаѓач годинава во ЛШ има дадено појше голови од Бензема и Игуаин. Крос во ЛШ има појше асистенции од Озил и Ди Марија. Со тоа тоа за класа одпаѓа. Зошто Ноер треба да јади фурни леб? Незнам колку пратиш бундес и дали си некое хејтериште, незнам ни за кој тим си фан, но сигурно имаш причини такви глупости да тресеш.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Добро де класа, со што ќе го докажиш тоа де. Еве Гомез како напаѓач годинава во ЛШ има дадено појше голови од Бензема и Игуаин. Крос во ЛШ има појше асистенции од Озил и Ди Марија. Со тоа тоа за класа одпаѓа. Зошто Ноер треба да јади фурни леб? Незнам колку пратиш бундес и дали си некое хејтериште, незнам ни за кој тим си фан, но сигурно имаш причини такви глупости да тресеш.
И што сето ова има врска со темата :confused:

M

Mario Gómez

Гостин
Овие јаки??? Виљареал и Наполи ако се за тебе јаки, хахахах...
Ништо не им фали на Виљареал и Наполи, далеку потешка група имавме од вашата. Наполи со Динамо Загреб, и Сити и Ајакс, слабо се споредуваат. Не напишав дека се најјаки екипи, туку дека се подобри од тие со кои вие игравте.
--- надополнето: 4 април 2012 во 17:41 ---
И што сето ова има врска со темата :confused:
Поврзано е бе, и настрана од тоа дека ја трујам/ме темава со глупости, дискусијата е океј. 100 пати подобра од таа што се води во ЛШ темата, за некој безврска теории дека УЕФА ја подржувала Барса, или го мразела Милан.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ништо не им фали на Виљареал и Наполи, далеку потешка група имавме од вашата. Наполи со Динамо Загреб, и Сити и Ајакс, слабо се споредуваат. Не напишав дека се најјаки екипи, туку дека се подобри од тие со кои вие игравте.
Вие годинава не сте играле со некој стварно јак тим, освен Дортмунд и Минхенгладбах еве нека бидат Наполи и Сити исто, додека Реал си игра со Барса редовно (хехе) и вистинскиот тест не го поминуваат баш како што треба ама ок. Нов предизвик за 7 дена 3 тешки утакмици.
Како што спомна Чоста, сега ќе ја видиме вистинската големина на играчите и клубот (Реал Мадрид).

Hala Madrid!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom