Фан Клуб: Подмочани

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
Што не ќе слушниш.6 0 губите и судијата бил потплатен.Дечко немавте шут на гол 90 минути, а за судјата подобро да не зборуваме.Поништи чист гол на 0 0 за Караорман и помошникот од страната каде што ја турнаа оградата крена 10 офсајди од кои еден ако беше правилно досуден.Јас разбирам да изгубевте 1 0 и да речевте не суди пенал ама вака не знам:toe:Мислам дека како Апокалипто треба да признаеш пораз и да гледаш да тепате следна утакмица зошто стварно нема потреба од коментирање.
svaka cas komita mene ne mi e sram sto izgubivme od karaorman edna klasa podobra ekipa od nas ali ipak onoj sudijata negde da go najdam sigurno ke bide tepan

овој не беше голман?
toa sum jas bev povreden i me pisea golman a inace si igram

parparimi prespa2-1

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Не знам дали забележува KomitaMKD дека скоро сите екипи кои играле против Караорман имаат проблем со судиите...се мислам што е!? :raz: :tapp:

Еве екипата на Подмочани се пожалуваат на то, Борец исто така (со нас веќе ЕПТЕН претераја)...а и денес екипата на Кораб кога гостуваа кај нас ни кажаја дека заводиле со Караорман во Струга 0-1 некаде 80-85мин. а потоа судијата си го направил своето...пресврт 2-1:uvo:

K

KomitaMKD

Гостин
Не знам дали забележува KomitaMKD дека скоро сите екипи кои играле против Караорман имаат проблем со судиите...се мислам што е!? :raz: :tapp:

Еве екипата на Подмочани се пожалуваат на то, Борец исто така (со нас веќе ЕПТЕН претераја)...а и денес екипата на Кораб кога гостуваа кај нас ни кажаја дека заводиле со Караорман во Струга 0-1 некаде 80-85мин. а потоа судијата си го направил своето...пресврт 2-1:uvo:
Леле што не ќе слушниш по светов.Прашај ги на другарите твои од Кораб што направи судијата за да направи Kараорман пресврт.Едноставно пресврти се случуваат.Како бе чоек 0 6 крив судијата?Размисли малку да му еб*м матер.Баш би сакал Караорман да беше толку моќен и да имаше пари секоја утакмица да ги потплатува судиите.Еве нека се пожалат играчиве од Подмочани на помошниот судија што беше покрај трибината.Немој да веруваш на се што ти кажале.Мене еден колега од тимот Мирче Ацев од Брод ми кажа дека кога играле со вас судијата ги оштетил досудил непостоечки пенал.Здравје тоа е таква е лигата.Ако не можете да го победите Караорман немојте да се вадите на судиите.И кај вас ќе ве тепаме за да не речите дека судиите биле криви.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
a da izviniete ama znas li sto nas ni pravea pomosnicive pred tri kola vo gorno orizari ne ne pustija 45 min da go pomineme centarot natprevarot traese 110 min imavme srekja i toa ogromna pobedivme a kazimi kako moze nie gosti i protiv igraci iprotiv sudija tepame doma so pitu guli iskreno ne se polosi nisto od vas 0-0 vie ne znaci deka ako dadovte 6 goloa ste ekstremno dominantni imavte srekni okolnosti sto dva standardni igraci ne igraa i uste eden e kaznet plus ivica koga se sudri so nasiot centar half go povredi i toa e toa ali ne vikam deka ne ste podobri

K

KomitaMKD

Гостин
Брат секоја чест за вас фер беше играта барем спрема играчите на Караорман.Ама мислам дека фер е после натпревар кадешто Караорман играше подобро(без разлика колку повредени играчи имате) треба да се признае пораз и толку.А знам што се слуќува по селата во регионов познати се условите за игра:smir:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Леле што не ќе слушниш по светов.Прашај ги на другарите твои од Кораб што направи судијата за да направи Kараорман пресврт.Едноставно пресврти се случуваат.Како бе чоек 0 6 крив судијата?Размисли малку да му еб*м матер.Баш би сакал Караорман да беше толку моќен и да имаше пари секоја утакмица да ги потплатува судиите.Еве нека се пожалат играчиве од Подмочани на помошниот судија што беше покрај трибината.Немој да веруваш на се што ти кажале.Мене еден колега од тимот Мирче Ацев од Брод ми кажа дека кога играле со вас судијата ги оштетил досудил непостоечки пенал.Здравје тоа е таква е лигата.Ако не можете да го победите Караорман немојте да се вадите на судиите.И кај вас ќе ве тепаме за да не речите дека судиите биле криви.
1. Не реков дека 100% судијата бил поткупен...реков можеби...прелистај таму ќе видиш шо напишав.

2. Сакал-не сакал тие тоа го прават...нормално за да влезат 2ра лига. Па еве јас не кажувам за натпреварот со Подмочани...тука е CELTIC, тој кажува како било, а ако имал причина да лаже тоа не знам.

3. Другпат на колегата да му кажиш дека со раце не се игра во шеснаесетик...фино лепо нашиот играч му побегна на играчот од Мирче, а овај го турна на земја...и тоа не е за пенал?

4. Навистина таква е лигата...ама немој да ни кажуваш овде дека Караорман поседува "квалитет"...затоа шо го нема.
А да гледам...никој досега не пожалил на судија со вас :nenene: немат врска...:tapp:

А за кај нас дека ќе тепате :pos:немој молимте:pos::pos::pos:

Edit: Е шо направи судијата за Караорман шо направи пресврт? пенал ви додели за вас? или некој гол ви признал од офсајд?

И да, навистина пресврти се случуваат...кога е во прашање Караорман :tapp: исто како Ливерпул со Милан финале ЛШ.:pos:

K

KomitaMKD

Гостин
1. Не реков дека 100% судијата бил поткупен...реков можеби...прелистај таму ќе видиш шо напишав.

2. Сакал-не сакал тие тоа го прават...нормално за да влезат 2ра лига. Па еве јас не кажувам за натпреварот со Подмочани...тука е CELTIC, тој кажува како било, а ако имал причина да лаже тоа не знам.

3. Другпат на колегата да му кажиш дека со раце не се игра во шеснаесетик...фино лепо нашиот играч му побегна на играчот од Мирче, а овај го турна на земја...и тоа не е за пенал?

4. Навистина таква е лигата...ама немој да ни кажуваш овде дека Караорман поседува "квалитет"...затоа шо го нема.
А да гледам...никој досега не пожалил на судија со вас :nenene: немат врска...:tapp:

А за кај нас дека ќе тепате :pos:немој молимте:pos::pos::pos:
Прва лига нема квалитет сега ние во Трета ќе го бараме.Само од екипиве што се во Трета лига реално најдобар тим има Караорман.
П.С Ај да се префрлиме со дискусијава на темата Трета лига зошто нема смисла струшко охридски муабети да пишиме на Подмочани фан клуб.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ne jas go priznavam porazot eve vidi pogore i ne mi e sram sto gubam od karaorman sramota e da gubime od porece kravari i takvite nie sepak sme ekipa so stabilen sponzor koj od nas bara igra i zatoa nie ja odbivme ponudata sto ni ja dadovte sto ke recese toj jas im prakam pari a tie sitkaat utakmici od nasa strana nie moravme da igrame a mene mi e krivo sto ne se dogovorivme trebase da zememe toa sto go nudevte i tolku ke bese 4-5 i aj so zravje bare ke ni dadea po edna iljadarka ovie ne pa ne

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
ne jas go priznavam porazot eve vidi pogore i ne mi e sram sto gubam od karaorman sramota e da gubime od porece kravari i takvite nie sepak sme ekipa so stabilen sponzor koj od nas bara igra i zatoa nie ja odbivme ponudata sto ni ja dadovte sto ke recese toj jas im prakam pari a tie sitkaat utakmici od nasa strana nie moravme da igrame a mene mi e krivo sto ne se dogovorivme trebase da zememe toa sto go nudevte i tolku ke bese 4-5 i aj so zravje bare ke ni dadea po edna iljadarka ovie ne pa ne
ај нека речи сега КомитаМКД дека не ги платија судиите

Како можи да не дајш 6 гола кога на 1-0 не ти суди пенал примаш уште еден гол е тогаш мора да се отвориш да пробаш да изедначиш е тогаш ние примивме уште 4 гола тоа беше работата ако си фер ке прзнајш дека така беше и толку позз,.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Денес на градскиот стадион во Ресен ќе се одигра големото дерби меѓу Подмочани и Преспа .:champions

Ќе биде одличен натпревар ! Forzaaa Подмочани ...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Екипата на ФК Подмочани одигра пријателски натпревар со екипата на ФК Грначари, кои се први во ОФЛ Ресен.

Натпреварот заврши 1 - 1. :smir:

Btw, фејсбук група за ФК Подмочани: http://www.facebook.com/#/group.php?gid=226074688949

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Денес екипата на ФК Подмочани одигра пријателски натпревар со екипата на ФК Преспа. Натпреварот се играше на стадионот во Подмочани (стадион на кој ФК Подмочани ги играше своите натпревари од ОФЛ Ресен минатата сезона), бидејќи на градскиот стадион во Ресен имаше многу вода. Натпреварот заврши со резултат 2 - 2.

Исто така екипата на ФК Подмочани зеде двајца нови играчи, од кои едниот од ФК Преспа, а другиот од ФК Лирија - Грнчари.

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Ајде утре Ф.К Подмочани игра со екипата на Големо Коњари на гости.

Kajgana Shop

На врв Bottom