Фан Клуб: Победа - Прилеп

Член од
23 јануари 2016
Мислења
2.137
Поени од реакции
5.481
гледај малце како се движи,додавањата,отворањата,дечкото е талентиран нема збор,барем за вакви лиги е супер + млад е
kakvi dodavanja, kakvi otvaranja, na takvi klipovu i nekoj od 2. makedonska liga moze da izgleda ko dobar igrac. za da se doznae dali go biva treba da se gleda na celi natprevari, da se vidi preku 90 minuti kolku uspesni mu se dodavanjata, a ne da gledam klip na koj gi ima samo uspesnite akcii.

fakt e deka poslednite godini igral kako amater, taka da najverojatno totalno propadnal. no nisto cudno da potpise za pobeda, nasite klubovi cesto pagjaat na takvi igraci.

mozda ke vi se pogodi igraciste kako hrvatot josip srdarovic, valjda nego go skautirale gledajki klipovi.
 
Последно уредено:
Член од
6 септември 2015
Мислења
376
Поени од реакции
168
А бразилецов кој е ? Име Презиме ? кај играл? шо играл?
 
Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
А бразилецов кој е ? Име Презиме ? кај играл? шо играл?
Него на мапата го нема,кизнај од кај му е собран,земен му е демек еве носиме странци ова она,а овај изгледа топка незнај шо е.
 
Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
ФК Победа ја прекина соработката со 6 фудбалери

ФК Победа донесе одлука да ја прекине соработката и да ги ослободи од натамошните обврски кон клубот следните фудбалери:Тони Мегленски, Ванче Манчевски, Стојанче Дунимаглоски, Дејан Здравески, Бојан Спиркоски и и Христијан Трајкоски.ФК Победа ќе се потруди за дел од нив да пронајде екипи каде би настапувале во пролетната полусезона.
ФК Победа на сите овие играчи им се заблагодарува за нивниот досегашен придонес за клубот и им посакува среќа и успех во натамошните кариери.

Добра одлука на управата, би ги додал уште Цветаноски и Гешо и да се донеса асолни.Во одбраната Егри мора да се зачува,страшен играч,ги гледав сите утакмици и не само шо не напрај грешка туку и мајсторски си изигра.И Крстески позитивно ме изненади за годините доста солидно си изигра.
 
P

pepito*

Гостин
http://www.gol.mk/fudbal/zoran-danoski-pred-potpis-so-prilepska-pobeda

Пак за Даноски. Лани со таа документацијата се занимаваја 6 месеци и ништо не испадна. Единствена желба преостаната ми е Шукер. Мислам дека можи да има пресврт во кариерата во Победа, знај дека го сака прилепската публика и мислам дека че лета на терен. Лево Шукер, десно Шаркоски и бразилецов ако се погоди и пуштам рака за трансфер периодов. Се надевам србиве че се покажа, плус да си игра Најдовски како шо си играше и досега. Полека се прај тим, следната година можи Европа да биди достижна, само сега и голман да се земи салам оти Ванче го нема. Лоша беше полусезонава, ама и се очекуваше по летото кај шо се засиливме со Дејан Цветаноски и Кемал. Се знаеше дека е заебана работата, ова сега оди на подобро дефинитивно.
 
Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
P

pepito*

Гостин
За ова со Егри немав разбрано, 1 чекор напред, 3 назад... Најдобар играч од одбраната.
 
Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
Сепак Егри присутен на прозивката и уште еден бразилец имаше ваљда на проба.
 
Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
Бразилецот Рамон се приклучи на тренинзите на Победа

Првата аквизиција на прилепскиот прволигаш Победа бразилскиот напаѓач Уемерсон Рамон се приклучи на тренинзите на Победа. Тој синоќа допатува во Прилеп а утринава го одработи првиот тренинг со своите нови клупски другари. 25-годишниот шпиц се очекува да ја засили конкуренцијата во нападот и да ја подобри ефикасноста на екипата во пролетниот дел на првенството. Покрај Рамон во Победа на проба се и двајца негови сонародници Тијаго и Рафаел и српскиот интернационалец Драган Стојковски. Претходно клубот ги ангажира србите Милан Војводиќ и Мирослав Станиќ и македонскиот напаѓач-прилепчанецот Зоран Даноски.
 
Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
Пак ништо не испадна со Даноски :tapp:Истата приказна 5 пати.Треба да биди прогласен за персона нон грата во Победа.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom