- Член од
- 30 август 2012
- Мислења
- 3.562
- Поени од реакции
- 6.215
E pa bas deka temata e za Pelister i navivacite na Pelister komentiram na ova tema a ne na kockanje.Odi na stranata na ckembari na facebook napisav komentar deka Teteks ke pobedi uste vo petokot ( i objasnuvanje zosto ke pobedi)...A toa ja uplate ne ja uplate... e zosto ne ja uplati za tvoja informacija NE JA UPLATIV poradi toa sto PROTIV PELISTER vo zivotot nemam igrano i 100 da e koef.deka ke izgubi radi PRINCIP .Mislam nema potreba da se raspravame megu nas , samo moe mislenje e : Ili neka igrat na teren a ne da dogovorat pred teren,a ako mislat da dogovarat utakmici neka si naprat drug klub i tamu neka mestat so saka neka prat.Ke prajme evropski Pelister ke bidime megu prvite 4 na tabelata a na krajot rabota dojde daj samo direktno da ne ispagame barem baraz za opstanok da igrame.ZalosnoДечко ова е тема за Пелистер,за навивачите на Пелистер,а не дали била местена утакмицата или не..(си имаш тема за коцкање,таму коментирај).....
Ако знаеше шо не ојде да ја уплатиш порано?Ја примаа уште во петокот во Моцарт.не беше блокирана....ја уплати?
А не сега од ко заврши утакмицата АБЕ ЗНАЕВ МЕСТЕНА БЕШЕ...