Фан Клуб: Пелистер

Член од
2 септември 2016
Мислења
855
Поени од реакции
1.919
Ko ke ti go vregat klubot avtomatski te vregat i tebe kako fan na klubot taka? Ne sum ni igrac ni uprava treba da se klajte i na drugata strana na nivno mesto pa da osetite kako e da tr pluka i vrega nekoj po komentari i ti familijaren coek, i pristap site imat do tie komentari, i deca i zhena i na so lici to? Coecki e? Gradit na konzulitr? Od dzep pari vi zedoja? Coek ubija lugeto?
od ko dojde verglas isto pa isto jas eve ne te svakam koj so tolku go vrega nekoj pa sea ti se najde advokat i ke ne sudis ovde cel forum
ako nekoj pluka po fb primer po komentari ne znaci deka ti treba ovde da ne sudis site eve mi go pisi imeto najdi eden komentar so ova ime na fb plukano i karano po zeni deca i normalno deka na nesto so necini ke se pisi i dava kritika sakal ti ili ne
i na kraj kraeva ako ti e tolku nervozen forumo izbrisi go akaunto

Член од
23 мај 2024
Мислења
135
Поени од реакции
273
od ko dojde verglas isto pa isto jas eve ne te svakam koj so tolku go vrega nekoj pa sea ti se najde advokat i ke ne sudis ovde cel forum
ako nekoj pluka po fb primer po komentari ne znaci deka ti treba ovde da ne sudis site eve mi go pisi imeto najdi eden komentar so ova ime na fb plukano i karano po zeni deca i normalno deka na nesto so necini ke se pisi i dava kritika sakal ti ili ne
i na kraj kraeva ako ti e tolku nervozen forumo izbrisi go akaunto
Vregjam po poedinci oti se prat seznajkovci za se i sekogas se prat verni a imat zaostanati sfakanja to e fakt. I mnogu drugi luge to go mislat samo nekjat i nemozat da pisat i da se raspravat oti znat deka nema da se razberat i nekjat da padnat na to nivo. A ne mi e nervozen forumot bas naprotiv interesen mi e i kako i site drugi imam pravo da pisam i komentiram, a so vreganjeto ke namalam oti sum coek i ke rwzberam i ete davam zbor ne vregam pokje

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.896
Dali prvo pred da objavat deka nema da se igra pod reflektori komunicaraja so nekoj od vas? Mislev na vie so ste pocesni bitolcani, vie so tolku mnogu godini ste na forumot i so imate pridoneseno za klubot so tolku mnogu imate pisheno komentari i kritiki duri sekoja utakmica so go krenavtr sportot na najvisoko nivo blagodarenie na vaseto zalaganje i za arnoto na gradot na klubot, a voedno ste i gazdi, oti pelister e na gradot na vas posebno bitolcani, toest site sme bitolcani ama vie stee onaka epten bitolcani navivachi, e sega nema vrska primer deka klubojte vlozvat milionski sumi, firmi, poedinci i nema vrska deka tie se uspesni itn tuku vie ste bitni za amin da dajte na celo so profesionalecot Deksi Leo Messi. Jas stvarno nevervam istata greska da ja naprat kako kosarkata za logoto so ne ve iskomunicaraja vas. Zato apel do site kluboj prvo amin od pocesnite bitolcani pa posle da prat so ke prat. Ete sega jas kukjata ke ja pram i ke baram amin od vas semkari edni

Ovie budali da ne se be na PSG sho mu pishat komentari deka vrska nemat? Tie najdoja sega na sheicite da mu kazhvat kaj kje gi troshat milionite ehhh debili.

Ama znajsh sho e razlikata megju vas i niv? Sho niv nikoj ne gi sednal na shopska od klubot pa da ja smirat topkata i da gi branat.
1727125330552.png

Член од
30 август 2012
Мислења
3.562
Поени од реакции
6.215
Vregjam po poedinci oti se prat seznajkovci za se i sekogas se prat verni a imat zaostanati sfakanja to e fakt. I mnogu drugi luge to go mislat samo nekjat i nemozat da pisat i da se raspravat oti znat deka nema da se razberat i nekjat da padnat na to nivo. A ne mi e nervozen forumot bas naprotiv interesen mi e i kako i site drugi imam pravo da pisam i komentiram, a so vreganjeto ke namalam oti sum coek i ke rwzberam i ete davam zbor ne vregam pokje
Дај бе пиши ги тие со акаунти шо имат заостанати сфаќања и се сезнајковци, а кои се со проширени ?
Вака не знајме на кој мислиш .

п.с. До сега ти си првиот овде шо почна да вреѓаш некој он нашите т.е. фановите на Пелистер од кога знам на форумот , семкаери , мемкари дрн дрн да генерализираш , така да прибери се малку , како шо гледам никој лично те нема ништо навредено него се дискутира .

п.с.1 Не памтам некој некогаш да има мешано жена деца фамилии на играчи така да не туку трескај зелени.

Член од
23 мај 2024
Мислења
135
Поени од реакции
273
Дај бе пиши ги тие со акаунти шо имат заостанати сфаќања и се сезнајковци, а кои се со проширени ?
Вака не знајме на кој мислиш .

п.с. До сега ти си првиот овде шо почна да вреѓаш некој он нашите т.е. фановите на Пелистер од кога знам на форумот , семкаери , мемкари дрн дрн да генерализираш , така да прибери се малку , како шо гледам никој лично те нема ништо навредено него се дискутира .

п.с.1 Не памтам некој некогаш да има мешано жена деца фамилии на играчи така да не туку трескај зелени.
Hahaha pa ete site so ste so muvata na kapata so mi reciplirate valjda tie ste so ds ti recam i jas licno kon nikoj nemav pisano pa vidi go goran bt kakov komentar dade
Автоматски споено мислење:

Ovie budali da ne se be na PSG sho mu pishat komentari deka vrska nemat? Tie najdoja sega na sheicite da mu kazhvat kaj kje gi troshat milionite ehhh debili.

Ama znajsh sho e razlikata megju vas i niv? Sho niv nikoj ne gi sednal na shopska od klubot pa da ja smirat topkata i da gi branat.
Прегледај го приврзокот 430303
Abe koj rece da nema konstruktivni komentari be gledas deka ne razbiras so sakam da kazam? Plus psg go sporedvas be svetski brend, tim od Pariz evropska metropola, lugeto ke se tepat i sponzorite da vlozat vo vakov klub, nie sme mal grad odvaj eden sponzor naogame i tu istiot e 15 godini se vrtka i preku lebot pogaca barame, da zamini nema koj d ago zemi pak ke treba nekoj kako piskaco da go zemi, stvarno neznam kako da ti objasnam

I za vakvite kako vas nisto ne treba, nisto da nemame ni sala ni stadion ni klub taka treba i aj sega pozdrav ni da vi pisam ni da mi pisite na ova tema

Последно уредено:
Член од
30 август 2012
Мислења
3.562
Поени од реакции
6.215
Hahaha pa ete site so ste so muvata na kapata so mi reciplirate valjda tie ste so ds ti recam i jas licno kon nikoj nemav pisano pa vidi go goran bt kakov komentar dade

Abe koj rece da nema konstruktivni komentari be gledas deka ne razbiras so sakam da kazam? Plus psg go sporedvas be svetski brend, tim od Pariz evropska metropola, lugeto ke se tepat i sponzorite da vlozat vo vakov klub, nie sme mal grad odvaj eden sponzor naogame i tu istiot e 15 godini se vrtka i preku lebot pogaca barame, da zamini nema koj d ago zemi pak ke treba nekoj kako piskaco da go zemi, stvarno neznam kako da ti objasnam
Епа реплицираме оти генерализираш и овде десетици ги нарекуваш семкари ,пишиш небулози. И мене не ми се бендисват мислења на некои па не му викам дека се семкари.

Еве вака дека овде трескаме зелени и сме заостанати дај кажи ми една општина во државата шо поќе дава народни пари во спортски колективи ?

Еве зошто денар нема во ФК од локален спонзор влезено освен нешто ситно Евротип?

Дали мислиш дека ќе се направеше трибината во Битола доколку во 2014 немаше да се напрај притисок и да се покрени цела кампања ?

Јас само едно ќе ти кажам од такви се пиј кафе и се е ок , еден тон народ си замина од Битола и за 5-6 години уште толку ќе биди даветер ќе се смени скроз структурата на населението .

Член од
11 мај 2024
Мислења
62
Поени од реакции
203
Море улав овде има луѓе ко Горан и компанија шо имат стаж на трибина поќе од ти шо имаш години, арно ти е во умот како се понашаш?
Или си еден од оние шо се појавија в сала во 2016 ко влезе Работник Супер Лига и дремеа в ќош долу на утакмици против Пелистер и свршваја на секој гол нивни.

Член од
23 мај 2024
Мислења
135
Поени од реакции
273
Море улав овде има луѓе ко Горан и компанија шо имат стаж на трибина поќе од ти шо имаш години, арно ти е во умот како се понашаш?
Или си еден од оние шо се појавија в сала во 2016 ко влезе Работник Супер Лига и дремеа в ќош долу на утакмици против Пелистер и свршваја на секој гол нивни.
Emi aj deka goran ima mn stazh na tribina sam neka pisi neka kazva nie da kjutime a? Gledas kolku glupo razmisluvas ili beris poeni kaj goran vaka so pisis? Moree kako vikate vie kritiki treba da se upatvat da se davat taka?! Emi i jas vas ve kritikuvam imam pravo ama ne vi cini sega ripate odma a? A znajte i smejte vie da kritikuvate a vas ko ke vi se sportistavi odma auu ripate e ne buva taka batka , goran sekoja cest so e na tribina nekoj taka nekoj na drug nacin pridonesva taka da ti gibni se vo glata dali znajsh so kazvas

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.312
Поени од реакции
8.308
Na slikite od treningot se vrakja Egri so super taman toj najmnogu ni trebase za utre so rabotnicki tuku sakav da pisam oti nikoj za nekni ne se zbuni vo 6minuta imase cist penal za nas protiv Besa arno so dadovme posle goloj mozese mnogu da bidime sakateni osven so se povredi Kiko pak ni sudi stipjanecot za nokjna utakmica 99% e so tikves

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
2 септември 2016
Мислења
855
Поени од реакции
1.919
Na slikite od treningot se vrakja Egri so super taman toj najmnogu ni trebase za utre so rabotnicki tuku sakav da pisam oti nikoj za nekni ne se zbuni vo 6minuta imase cist penal za nas protiv Besa arno so dadovme posle goloj mozese mnogu da bidime sakateni osven so se povredi Kiko pak ni sudi stipjanecot za nokjna utakmica 99% e so tikves

a kerim i ljamce ?

Член од
11 мај 2024
Мислења
62
Поени од реакции
203
Emi aj deka goran ima mn stazh na tribina sam neka pisi neka kazva nie da kjutime a? Gledas kolku glupo razmisluvas ili beris poeni kaj goran vaka so pisis? Moree kako vikate vie kritiki treba da se upatvat da se davat taka?! Emi i jas vas ve kritikuvam imam pravo ama ne vi cini sega ripate odma a? A znajte i smejte vie da kritikuvate a vas ko ke vi se sportistavi odma auu ripate e ne buva taka batka , goran sekoja cest so e na tribina nekoj taka nekoj na drug nacin pridonesva taka da ti gibni se vo glata dali znajsh so kazvas
Кажи се кој си ко делиш толку ум па ќе ти презентирам во живо дали размислувам глупо или паметно. Ок?

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.312
Поени од реакции
8.308
kolku se seriozni povredite mislev i kolku ke otsustvuat ako ima info nekoj neka kazi
Site se so polesni povredi se vrakjaat za brzo za srekja kurtuli I Kiko nema skinat ligament ke se vrati I toj za dve, tri nedeli a site drugi pobrzo so znaci nema so da stravuvame ke bidat site na raspolaganje na trenerot no sega utre da gi pobedime debsrmalci koj za cudo se uste nemaat poraz iako igraa skendija ama mislam deka se peceni za prv poraz no so ke bidi kw vidime utre za 39 rodenden na Ckembari

Kajgana Shop

На врв Bottom