Кај сте бе? Ве снемало една година. Ајде не паѓајте, една сезона 0 титули и ве нема.
За лани, поише ми е криво што не пројдовме групи у ЛЕ и глупите киксови против Аз Алкмар него што изгубивме Куп од Воша. Знаев дека ќе биде тешко, Лалатовиќ е напаленко против Партизан, а и дечкото е врвен тренер, според мене најдобар у српска лига.
Добро е што не си отиде ниеден играч, освен Страхиња нели, на негово место дојде Бањак и некојси Лалатовиќ.
За у везен ред ни фали уште еден заден везен играч, читав денеска го барале Марко Доциќ од Чукарички, овој е доста фален играч низ Србија, добар заден везен плејмејкер, нешто што ни фали и нешто што Здјелар и Шчекиќ не се. Здјелар е супер играч ама не е плеј, Натхо не може цело време да игра а и боље е на 10ка. Палец горе за Доциќ. Уште еден дрсен бек да најдат, мада најверојатно таму ќе игра Лутовац кога Милетиќ ќе одмара или ќе игра штопер.
Поповиќ ќе добива многу повеќе шанси на гол ради правилото за у21 играчи, Фичо е бетон напред, очекувам многу повеќе шанси да добиваат Лазар Павловиќ и Џони Штулиќ.
Бојан Остојиќ ќе биде капитен коа нема да брани Стојке.
Очекувам многу појака борба за титула сезонава, боље сме од Ѕвезда у секој сегмент, можда претерувам ама освен Дегенек друг ниеден играч не би играл прва постава у ПФК.
Деки сеа за сеа е тапа тренер, титулата ја освои на заслуга на Милојевиќ. Можно е и Бане Ивановиќ да го земат, шпиц немаат.
-Поповиќ.
-Милетиќ. Остојиќ. Бањак. Урошевиќ
-Здјелар. Шчекиќ
-Стевановиќ. Натхо. Асано
-Садик
-Стојковиќ
-Лутовац. Вујачиќ. Витас. Брежанчиќ
-Доциќ. Павловиќ
-Марковиќ. Сума. Ивановиќ
-Матиќ/Штулиќ