Фан Клуб: Партизан

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Бев на турнир во Јагодина па еве една интересна сликичка :D

Шо е интересно тука бе друже?Налепниците ли:DПа дај стај некоја интересна слика ако си сликал не налепници:P

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Данас је дан за Победу... Јако, да се тресе :D... 21:05 часот, ЈНА Стадион :icon_lol:

Цел ден врне во Белград... Сега кога ќе дојдат Евро-навивачите, има да биде журка и пол на трибина :unsure:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Важно пренос нема никаде :)

Би било убаво вечер да победиме, ако сакаме да одиме понатаму немамо право на кикс на домашен терен против Нефчи.

Ајмооо Црно - Бели !!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Важно пренос нема никаде :)

Би било убаво вечер да победиме, ако сакаме да одиме понатаму немамо право на кикс на домашен терен против Нефчи.

Ајмооо Црно - Бели !!
ќе бараме линк..се очекува 300тиот гол за Партизан кој ќе го закачи јас мислам Маркович :)

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Ајдееее мора победа вечер за добар старт и многу поише...за поголема самодоверба.Мада све се плашам од чика црни да не нареди тотална дефанзива после 1-0 за партизан!:)Шала на страна малце ме плаше реализацијата али ајде бе за инат на мене (ја као велики песимиста) побијте ме со добра игра и бар 3 комада па да пијемо вечерас.(нормално да не примеме 4):D
Ајде да видам и лудница на трибина па к'o шо реков ,,као стока да пијемо,,
АЈДЕ АЈДЕ ДА ДИВЉАМО КАО СТОКА ДА ПИЈЕМО ЦРНО БЕЛЕ ДА БОДРИМО ЈЕР ПАРТИЗАН ВИ ВОЛИМО!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Гледам по фејсбук сите ги напагаат играчите, но јас денеска прв пат видов желба за победа, борба за секоја топка, замерка имам само на реализацијата немаме еден голгетер.Лазар Маркович :cuc::cuc::cuc: нема потреба од коментар, страшен играч.Илич супер ги хранеше напагачите со топки, но пак ке речам ни треба еден искусен голгетер за Европа, а не 18 годишно дете.Медо одличен на средината,Се на се задоволен сум од играта, само така !

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Е тоа е нејќам многу да коментирам пошто само ке се повторувам после секоја позначајна текма на партизан дојдеш до некои 20 метара од гол и наместо да се игра одма брзо дупли пас брз проток на топка они мрсат муда....итн,итн на крај после секогаш ама баш секогаш чика црни вика ,,ма добро неам шта да замерим момцима то су млади момци жао ми е због резултат........,,па до кога бе кретенчино па не давај веке интервју знаеме шо ке кажеш без да зинеш.
Е ја ке правам пауза малце од гледање на партизан скисна ми веќе првенството не го ни рачунам здравје со интер можда!!!
--- надополнето: 20 септември 2012 во 23:21 ---
Гледам по фејсбук сите ги напагаат играчите, но јас денеска прв пат видов желба за победа, борба за секоја топка, замерка имам само на реализацијата немаме еден голгетер.Лазар Маркович :cuc::cuc::cuc: нема потреба од коментар, страшен играч.Илич супер ги хранеше напагачите со топки, но пак ке речам ни треба еден искусен голгетер за Европа, а не 18 годишно дете.Медо одличен на средината,Се на се задоволен сум од играта, само така !
Спасев брате ти тоа озбилно????Не зезај (далеко од тоа дека не се залагаа дека не трчеа неам замерки) али брате партизан и општо фудбалот се игра за голови џабе мрси муда коа нема кој гол да даде(убаво рече и ти дека фали напаѓач) И жити све зашто ај ми кажи зашто :cuc::cuc::cuc: на лазар маркович?Тоа момче убаво почна кај станоје али после тоа од него ништо нула.Он знае шо и како треба да игра и шо му е задачата а овие партии од него се само ветар.Млати празна слама!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Е тоа е нејќам многу да коментирам пошто само ке се повторувам после секоја позначајна текма на партизан дојдеш до некои 20 метара од гол и наместо да се игра одма брзо дупли пас брз проток на топка они мрсат муда....итн,итн на крај после секогаш ама баш секогаш чика црни вика ,,ма добро неам шта да замерим момцима то су млади момци жао ми е због резултат........,,па до кога бе кретенчино па не давај веке интервју знаеме шо ке кажеш без да зинеш.
Е ја ке правам пауза малце од гледање на партизан скисна ми веќе првенството не го ни рачунам здравје со интер можда!!!
--- надополнето: 20 септември 2012 во 23:21 ---

Спасев брате ти тоа озбилно????Не зезај (далеко од тоа дека не се залагаа дека не трчеа неам замерки) али брате партизан и општо фудбалот се игра за голови џабе мрси муда коа нема кој гол да даде(убаво рече и ти дека фали напаѓач) И жити све зашто ај ми кажи зашто :cuc::cuc::cuc: на лазар маркович?Тоа момче убаво почна кај станоје али после тоа од него ништо нула.Он знае шо и како треба да игра и шо му е задачата а овие партии од него се само ветар.Млати празна слама!
Извини заборавив да кажам го гледав само второто полувреме незнам што се случило во прво.Па јас како што видов Маркович имаше 3-4 добри дриблинга, се бореше, трчаше, а да не заборавиме има само 18 години.Е сега ние со деца од 17-18 години не можеме ништо да направиме тоа е точно ... Незнам едноставно бев задоволен од тоа што го гледав 2 полувреме, а тоа што немаме голгетер ....

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Је*ем ти и работа и се... Да неможеш да седниш ко човек да гледаш фудбал, па и овие кабелски и све по список, да нема програм на кој ќе се гледа... Секој натпревар ќе се кисне пред компјутер и ќе се молам да не закочи стримот :mad:

Другар ми го снимаше натпреварот (Макс Тв), утре ќе го изгледам на раат... Сме имале посед, Томиќ 100% шанса у 90+ :)

Мала утеха е што и другиот натпревар од групата заврши нерешено, па нема заостаток уште на старт ;)... Незнам зошто, ама се мислам дека во вака битни Евро натпревари, боље играме на гости, него дома... Сега следуваат две гостувања, во Русија, па во Италија... Идемо бре :D

П.С. Погледнете љубоморно копиле... Али Стамени, опраштамо ми ружну прошлост :icon_mrgr:
http://www.sportal.rs/news.php?news=82964

Док Стамени вози кола, Силвију му јебе Лола :icon_lol:

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Је*ем ти и работа и се... Да неможеш да седниш ко човек да гледаш фудбал, па и овие кабелски и све по список, да нема програм на кој ќе се гледа... Секој натпревар ќе се кисне пред компјутер и ќе се молам да не закочи стримот :mad:

Другар ми го снимаше натпреварот (Макс Тв), утре ќе го изгледам на раат... Сме имале посед, Томиќ 100% шанса у 90+ :)

Мала утеха е што и другиот натпревар од групата заврши нерешено, па нема заостаток уште на старт ;)... Незнам зошто, ама се мислам дека во вака битни Евро натпревари, боље играме на гости, него дома... Сега следуваат две гостувања, во Русија, па во Италија... Идемо бре :D

П.С. Погледнете љубоморно копиле... Али Стамени, опраштамо ми ружну прошлост :icon_mrgr:
http://www.sportal.rs/news.php?news=82964

Док Стамени вози кола, Силвију му јебе Лола :icon_lol:

Извини заборавив да кажам го гледав само второто полувреме незнам што се случило во прво.Па јас како што видов Маркович имаше 3-4 добри дриблинга, се бореше, трчаше, а да не заборавиме има само 18 години.Е сега ние со деца од 17-18 години не можеме ништо да направиме тоа е точно ... Незнам едноставно бев задоволен од тоа што го гледав 2 полувреме, а тоа што немаме голгетер ....
Абе јас ја гледав цела и тек сеа гледам дека имало кореографија на Југ.Боже мили до кога ке гледам срања од пренос секогаш кога е у питање партизан на РТС.Одамна е така не дека е од сега ама баш ни еден кадар не дадоа од југ да се види кореографија.РТС Циганштури!!!!!!
саша РУЖНО-НОСКОВСКИ реално шалата на страна без обзир на ова провоцирање Боже ме опрости али ја у живото не сум видел по глуп човек од него!!!:гомце::гомце::place:

E сеа малце и за кореографијата:така е коа имаш неписмени на шипка.Коа веке решиле да прават корео направете како шо треба(налет тоа шо картоните беа утоп мокри па едвај ги држеа)него за циркусот да биде поголем истата кореографија 2009 со тулуз ја направија и вчера.Претходно со Тромзо истата ја правеа и 1999 со спартак москва.Бреееј да се нема 2 грама мозок ејјј аман веке од такви ,,ВОЏИ,,
ВЧЕРА.....

СО ТУЛУЗ....

Еве и за тоа шо зборам со спартак 1999г.(слика неможев да најдам али се глеа на видеово)http://www.youtube.com/watch?v=lmJUPMfoyX8

Kajgana Shop

На врв Bottom