Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Вака сеа да не изигравам адвокат на Бекам.Бекам одигра просечно ама сите се нафрливте по него како да он е кривецот за се.Пред него имаше барем 5-6 играчи кои потфрлија на вааа утакмица многу повеќе и за разлика од него не само шо не направија ништо туку и грешеа...Малдини,Фавали,Пирло,Роналдињо,Сидорф итн итн

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.968
Поени од реакции
45.243
Денес каква партија пружи Гуркуф за Бордо, најдете видео и од голот што го постигна, феноменално изведено во Зидан - стил, башка ако не се лажам имаше и една асистенција и беше man of the match во победата на Бордо против ПСЖ 4 - 0 . . . . ништо ново од тој дел на Франција, а ? :D

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Според нашата игра и играта на Рома, резултатот си е реален.
Одбраната ни е тотална дупка, Јанко се изгуби(исто како со Јувентус), Фавали ноу комент, Замбро и Малдини беа солидни, Абиати е човек со рефлекси на мртов коњ.:toe:
Кака стандардно добар, Рони потфрли малце, Сидорф беше загубен, Бекам и Пирло се поправија малце, ама Патчето растури, секоја чест за него!!!:cuc::cuc:
Исто така и Анчелоти имаше голема вина со играњето на Фавали и неиграњето на Каладзе.

Во овој преоден рок мора да се зима барем еден играч од одбраната, по можност Агер или Санкраточе(на кој моментално маструбирам а кога ќе го земиме ќе свршам:):))
А замена за Гатузо по се изгледа нема да треба, бидејќи ги имаме Емерсон, Амбро и Фламини, а тука се и младите:Родни Страсер и Вилфред Ожуси.

И само да знаете дека Гуркуф дадил гол за Бордо, а по се изгледа има и некој асистенција, оти паднаа 4 гола а он е главен организатор на играта.:)

Следната утакмица е со Фиорентина, да не знае некој која ден и во колку часот се игра?

Поздрав.

Едит:Леле каков гол на Гуркуф:vozbud::vozbud::vozbud:

Гуркуф е подготвен да остане во Бордо Ирачот од средниот ред на Бордо, Јоан Гуркуф открива дека сериозно размислува за останување во Франција
Младиот Француски интернационалец е во сопственост на Милан а оваа сезона ја игра на едногодишна позајмица во Бордо октако неможеше да се избори за соодветна минутажа на Сан Сиро. Гуркуф во Францускиот шампионат игра во инзворедна форма и поради добрите игри заработи настап во селекцијата.
Бордо најави дека сака да го задржи играчот и по крајот на позајмицата а и Росоњерите размислуваат за враќање на играчот, па на крајот самиот Гуркуф ќе треба да донесе одлука.
“Нема да мислам на мојата иднина пред април или мај. Но мојата одлука нема да биде заснована на пари.” – рече Гуркуф.
“Можно е да останам во Франција иако знам дека клубовите од странаство можат да ми понудат подобри договори.”
Доколку Бордо одбере да не ја плати откупната клаузула во договорот (која е поставена на сума околу 12-15 милиони евра), Гуркуф ќе мора да се врати во Милан.

Фак!!!

Дајте по завршувањето на сезоната да се ослободиме од:Малдини(пензија), Емерсон(кај и да е, важно у Милан да не е), Фавали, Инѕаги(не е време за пензија!?), Шевченко, Сендерос, Калач/Дида.

А на нивно место:Тиаго Силва, Гуркуф, Палоски или некој друг млад напаѓач(Роси да речеме), Агер, Фелипе, Матиони и Дармиан да добива шанса.

Бекам:Милан може да го земе Скудетото

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ау ау каков гол на Гуркуф!!! :vozbud: Ептен би било жално да го изгубиме!

А

Ајсшутер

Гостин
Промена треба асална !
Малдини - out
Емерсон - out
Шевченко - out
Инзаги - out

И враќање на Горкуф и Палоски и повеќе давање шанса на по младите.
Вуидез in
Кардачо in
Дермиaн in и сите останати

=

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
еве и ја да се јавим

прво штета можевме да победиме али тоа е јбг

Абиати - нешто под солиден, 2-3 добри скротени топки но и според мене кривец за вториот гол, можеше и мораше да изигра подобро

фавали камењ, јанкуловски такоѓе, црногорецот му га еба :tapp:, малдини и замбро ОК

пирло слабо мораше повеќе, сидорф се трудеше трчкараше али исто слабо, Роналдињо НАЈСЛАБ НА ТЕРЕН, Бекам солиден, трчаше напред назад, неколку добри центаршутеви со оглед дека не играл ко што треба година дена добро изигра , ја сум задоволен од него
Кака исто слабо, али го намести првиот гол, и може каква таква преодна оценка да добие
Патињо звер најбољи беше

Можевмо да победимо али тоа е , шупечки гол примивмо, можевмо да победимо и после голот тој идиот сидорф да ја оставеше топката на крај позади него 3 сами можеа да се подаваат 4-5 пута и гол да дада, он шутира без врска со глава

али тоа е, со фиорентина мора подобро од ова

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Aу аУ аУ аУ... ГуркуФ шо направиииииии.:nesum:

Не за џабе го викаат новиот Зидан.:)
Само од Анчелоти млад играч во Милан не може да просперира и да добие вистинска шанса.

Може ќе го вратиме следната година.:vozbud:

За натпреварот против Рома најмногу ме изнервира СидорФ и одбранава грда.
Јанкуловски се врти со газот маме му га спалим...:nerv:
Абиати можеше да реагира за вториот гол. Мислам дека треба да добие шанса Дида.

Многу ЅВЕЗДИ не бива. Не може да игра Бекам а напад Пато. Кај ќе одат центаршутевите:кон Сидорф,Рони,Кака,Пато... :uvo:
Оти го стави Фавали а Сендерос не добие шанса, Тоа е бе, кај него млад играч не може да просперира. Е сега ќе го бараат ГуркуФ назад ама нема да се врати...:bip:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Браво за Пато:pipi:
Не гледав ама благодарение на Миланез и Росоњерка на време дознавав за резултатот:pos:

ајде малце слики од новиот росоњер

ааа кои се гушкааат:wub:

:wub:

манекен4ее

дедото и детето:pos:

предобра слика...зар он ке изведува корнери?

Најмладите во Милан:pipi:

поубава слика немам видено
Они ме прават горда росоњерка:pipi:

едит
Што е со крвот на коленото на Кака, некој го повредил:sakas_ust

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Браво за Пато:pipi:
Не гледав ама благодарение на Миланез и Росоњерка на време дознавав за резултатот:pos:

ајде малце слики од новиот росоњер

ааа кои се гушкааат:wub:
Ама Бекамов кај ја пушта раката.. Море море.. Голем марак му е.. Ама тоа е.. Мајтап... Сепак ке кажам се на се според мене многу интересна утакмица.. Со пресврт и тоа за малку време.. Со многу шанси.. И реален беше резултатот!!

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Еве да кажам и јас нај разочаран сум од Јанкуловски и Фавали стандард денес
па тука некаде се и Дињо и Сидорф слабо

Пирло, Малдини и Замброта стандард добри беа
Кака си е ок само насила сакаше да се пробие некако цело време

Бекс ме изненади со борбеноста и пожртвуваноста покриваше добро во дефанзива, стварно позитивно изненаден сум со оглед што очекував катастрофа од него

Пато ѕвер (ај сега да видиме сега кој е најдобар млад играч)

за резултатов да не коментирам не оддалечува се повеќе од титулата, можевме и подобро ама во прво полувреме немаше никаква креативност а замислете со кои звезди во тимот. Во второ се оправија.
Одбраната ни е решето и мора да се превзмат итни мерки или чао титули и сезонава

Реал направи екскурзија со олку звезди во тим и не беше многу успешна изгледа и Берлускони си исполнува негови желби со играчиве а не потреби на тимот па така да и ние може ќе си го папаме

а Гуркуф е ненормален браво и за него денес и одма назад :smir:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Yoann Gourcuff 8.5: - Оценката на Гуркуф на гол.ком

ЦЦЦ ако го изгубиме малиов нека се убијат и анкл фестер и анчо :tapp:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Има ли некоја слика на која се:

Кака,Пато,Бекам,Роналдињо... ?

Ми треба од ѕвездиве наши.:)

Или ако нема од нив четворицата само од Кака,Пато и Бекам една фамилијарна по можност да се гледаат убаво:icon_lol:

Ги има на една погоре тројцата, постирано од Маца ама не се гледаат убаво ...

Добар беше денеска, ако ништо друго барем трчаше напред назад:)

Женски еве ви добра позадина:icon_lol:

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
ај добра утакмица се изигра
сеа против фиорентина че играме така?

ај со срека