Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
ајде честито годишнина да ни е долговечен клубов
па секако да се множат титуливе

пример може да се почне со тоа годинава 2 титули :smir:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.831
Еве ме и мене после малерскиот пораз.
Малери сме у пм.
Уште еднаш добро размислите пред да речете нешто лошо за Малдини....играше како да има 25 зверот. Многу грешки на Каладзе и на Абијати....јбга.
Ајде наши се на реваншот....се надевам дека Кака и Фламини (дај боже да игра и Неста тогаш).
Судијата не мораше баш да покаже пенал....сепак тоа не е никакво оправдување.
п.с. Среќна годишнина.

B. Rossonere

Picka krastava
Член од
18 септември 2008
Мислења
104
Поени од реакции
9
Aj za ubavo neka e godisninata so titula da ja krunisame ,pozdrav do site fanovi na Milan.
A za porazov vcera edinstveno neso so mi e krivo so izgubija e rivalstvoto pomegu ovie dva kluba inace niso ne izgubeno ima use mnogu da se igra vo Italija no sea nesmeeme da si dozvolime kiks osobeno doma protiv Udineze milam deka igrame

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Среќна годишнина на сите Росоњери!!! Да се множат само титули во иднина!!!

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Големи да растите. :)

btw ако деновиве се се среди со трансферот на Силва, и успешно го помине медицинскиот тест ќе добиете многу. Колку многу ќе видите следната сезона. Само да го има менталитетот, бидејќи сите други фудбалски карактеристики на еден шампион ги поседува.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Прочитајте го ова.... :)
Има еден битен детаљ во изјавава...Анчелоти ќе го напуштел Милан во 2050 година!:pos: Значи Галијани е најбољи еј!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Техничкиот директор на Милан Леонардо призна дека има желба еден ден да го предводи Милан. Знаеме колку важен човек е овој за Милан :)
Еве го цел текст овде

Инаку утре играме дома со Волзбург во купот на УЕФА

Еве ги повиканите играчи:
Dida, Kalac, Antonini, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Senderos, Zambrotta, Ambrosini, Pirlo, Pedrocchi (51), Fondrini (53), Ruggeri (55) Inzaghi, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho

повредени:

Bonera, Emerson, Flamini, Gattuso, Borriello, Kakà

неповикани:
Abbiati, Maldini

Бодови не ни се потребни така да нема потреба да игра со Роналдињо, Сидорф, Пирло, Пато т.е. да ризикува играчи, знаејќи ја листата на повредени играчи.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Сакам да дојде Леонардо во Милан како тренер.Тој е Бразилец како што знам и ке форсира напаѓачки фудбал.Сакам следен тренер на Милан да биде или Низоземец или Бразилец!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.729
Поени од реакции
49.227
e не знам баш за 2050,нека не донесе Куп Уефа годинава и ќе си иде ко еден и два.
Леонардо со цело поштовање aма вака е покорисен од Галијани и Анчелоти заедно,ги донесе Кака Пато еве и Тиаго,човекот има неверојатно влијание во Бразил а мислам дека како трењер нема никакво искуство,а Милан не е тука за сефтиња.
Во меѓувреме мојот фаворит за наследник Ван Бастен е втор со Ајакс во Холандија со три бода заостанување и мислам дека ке биде шампион.
Го имам фатено Ајакс неколку пати на Алфа и многу допадлива и напаѓачка игра фура таму.Сеа приликите во Италија дали ќе му дозволат такви луксузи не знам, а друга лоша страна кај него е што е со многу фудбалери испокаран(Нистелрој и Ван Перси мислам)онака се понашал многу диктаторски. :)
Во секој случај мислам дека без трофеј оваа година ке лета Анчелоти.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Ај и од мене нека ни е честита годишнинава со многу титули понатака
e не знам баш за 2050,нека не донесе Куп Уефа годинава и ќе си иде ко еден и два.
Леонардо со цело поштовање aма вака е покорисен од Галијани и Анчелоти заедно,ги донесе Кака Пато еве и Тиаго,човекот има неверојатно влијание во Бразил а мислам дека како трењер нема никакво искуство,а Милан не е тука за сефтиња.
Во меѓувреме мојот фаворит за наследник Ван Бастен е втор со Ајакс во Холандија со три бода заостанување и мислам дека ке биде шампион.
Го имам фатено Ајакс неколку пати на Алфа и многу допадлива и напаѓачка игра фура таму.Сеа приликите во Италија дали ќе му дозволат такви луксузи не знам, а друга лоша страна кај него е што е со многу фудбалери испокаран(Нистелрој и Ван Перси мислам)онака се понашал многу диктаторски. :)
Во секој случај мислам дека без трофеј оваа година ке лета Анчелоти.
Друже нема некоја напаѓачка игра ама има многу онака некоја баш како за во италија и јас сакам одма да дојде ван бастен ама ензз ќе видиме а крај краева оваа сезона и се да се освои мислам дека анчелоти сам ќе си отиде (после оваа сезона доста му се клетви:pos2:) пошто и сам осеќа колку му наштети на милан!

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ај и од мене нека ни е честита годишнинава со многу титули понатака

Друже нема некоја напаѓачка игра ама има многу онака некоја баш како за во италија и јас сакам одма да дојде ван бастен ама ензз ќе видиме а крај краева оваа сезона и се да се освои мислам дека анчелоти сам ќе си отиде (после оваа сезона доста му се клетви:pos2:) пошто и сам осеќа колку му наштети на милан!
:uvo: A колку му донесе?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Arsenal го бара Пато :icon_lol:

Ако ги дадат Ван Перси и Бабајор може :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Неможе.

Не замина во Арсенал пред да дојде во Милан зошто сеа би идел ?
Ја не реков дека ќе иде читај малу

Реков Арсенал го бара. У замена за Ван Перси ја би го дал одма :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom