Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Мене ми мириса на најлошото оваа година:tapp:
Коа ќе видам кој ни се следни 3 противници ау ау ау:nesvest:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.574
Поени од реакции
5.581
Колку за тие што не го гледале Пато, гледајте го цело

Запазите 2:40 и 3:00
Толку од мене за Пато, нешто друго ако интересира некој нека праша на профил.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Џовинко е подобар од двајцата:helou:
И ти ли?:vozbud:

Ок дечки сега и Кака аут и тоа 6 месеци. Мислам дека сега е време за бркање на Анчелоти поради една причина. Се ближи Нова Година и новиот трансфер период за купување на нови играчи а и така Милан со Анчелоти без овие доста влијателни играчи во играта ке пружи слаби резултати. Затоа е подобро да се донесе нов тренер кој ке искористи овој слаб период на Милан за влагање во филмот на Милан а и плус ке донесе свои играчи во Јануари за формирање на новата тактика која ке игра Милан со тој тренер.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Колку за тие што не го гледале Пато, гледајте го цело

Запазите 2:40 и 3:00
Толку од мене за Пато, нешто друго ако интересира некој нека праша на профил.
уф што му напраи на Пујол и тоа на 3:00 го памтам многу добро,ја глеав таа уктамица ,лудак еј,не заебавајте Пато е мнооогу добар,кога ќе ми текне каков притисок имаше на својата деби сезона и што направи таа сезона ,скоро секоја утакмица гол

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Пато... масовно, на цело село... :pos:

Шала на страна, за негови години, солиден е, ќе го биде у иднина. Само нека продужи како шо тргнал.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
луѓе само ќе ве запрашам уште нешто дали може да ни се случи нешто полошо од ова значи да не се пласираме пак во лш оваа година баш сакам да ви го слушнам мислењето после ова вчера ми се скрши филмот!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.574
Поени од реакции
5.581
Изгубивме од Јуве алооо... не испаднавме од лига.
Интер кога изгубија од Милан што требаше да направат ? ете ги пак први се, има време.

Еве што вика докторот за повредените:

MILANELLO - Here is the situation of the injured Rossoneri players as explained this morning by Milan's Club Doctor Massimo Manara, who spoke to Milan Channel's microphones at Milanello:

KAKÁ AND FLAMINI: regarding Kaká we are making some checks and we have to complete the medical visits while Flamini suffered a trauma to his left ankle on Saturday, which also left some damage to his ligaments. We hope to have both of them back for next Sunday, but we will see how it goes in the next days.

GATTUSO: he was subjected to the surgery to reconstruct his ligament; the recovery times are those which were predicted. Only the ligament was reconstructed, for the rest everything seems fine.

NESTA: There is good news from America, but we are awaiting to see the player. Alessandro has started running these days, but we have to wait to see what the situation is after 28 December, when the group will reunite at Milanello to depart for Dubai.

BONERA: he was operated the other day to remove his hernia. Now he will follow the post-operation program. The lad should be ready to start the preparation, at least partially, in Dubai, before completing it and be ready for the team in the new year.

BORRIELLO: he is following a rehabilitation process after the muscular lesion he suffered.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
луѓе само ќе ве запрашам уште нешто дали може да ни се случи нешто полошо од ова значи да не се пласираме пак во лш оваа година баш сакам да ви го слушнам мислењето после ова вчера ми се скрши филмот!
местото во лига на шампиони им е сигурно за следната година на милан ,дали ќе се приклучат во борба за титула тоа не можам да го коментирам , повредите и не се толку страшни има милан оваа сезона играчи има доволно плус пирло ако се врати во форма има да гази милан отсуството на кака и гатузо воопшто нема да се почувствува тука се рони и фламини. плус силва ( од полусезона ќе игра или ... ?)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Од следната сезона...
Ништо не коментирам за вчерашната утакмица...

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
ако губиш надеж слободно одкажи се од милан и иди навивај за Челзи..

еднаш росонер засекогаш росонер

следно коло со удинезе пак тешка утакмица но се надевам на победа
Абе некој од надеж умрел

Да имаше официјална понуда, ќе ја објавеа на inter.it т.е. официјалната страница на клубот.

Кака - сте го зеле што сте го зеле, ок, јак играч е но не е константен во форма.
Пато - го имаме Балотели, кој што е појак и кој што доаѓа од младинската школа, а не е купен за 20 мил.
Силва - Ќе видиме што ќе биде.Но пак ќе напоменам, не е неопходен, имаме моментално најдобра одбрана во Италија.
Оуууујеаааа:vozbud::vozbud::vozbud:
Појак од Пато:icon_lol::icon_lol:

Балотели од ваша школа?
Арсенал фора:helou:

Споредбите Пато - Балотели не се на место зашто првиот е олраунд играч и не е типичен класичен напаѓач, за разлика од Балотели .
Балотели има многу јака конкуренција во Интер и поради тоа и не го гледаме почесто во првиот тим, а кај Милан Шева е веќе потрошен материјал, истото важи и за Пипо а Бориело е повреден, плус за Пато се плати голема сума и нормално е да игра почесто за да ја оправда истата, нешто што и го прави во моментов .

п.с. До сега, Пато е на ниво погоре од Балотели, како и да е, и двајцата имаат добра иднина, едниов во Милан, другиов надвор од Интер .
Браво за реалниот пост
БТВ јас мислам дека и двајцата не се класични напаѓачи
Пато... масовно, на цело село... :pos:

Шала на страна, за негови години, солиден е, ќе го биде у иднина. Само нека продужи како шо тргнал.
Да не беше за Јуве или некој друг Италијански клуб ќе кажеше дека е одличен:)
местото во лига на шампиони им е сигурно за следната година на милан ,дали ќе се приклучат во борба за титула тоа не можам да го коментирам , повредите и не се толку страшни има милан оваа сезона играчи има доволно плус пирло ако се врати во форма има да гази милан отсуството на кака и гатузо воопшто нема да се почувствува тука се рони и фламини. плус силва ( од полусезона ќе игра или ... ?)
Од 09/10:pop:

За натпреварот со Јуве ќе кажам дека бевме тотално надиграни и заслужено си загубивме

Скоро цел тим беше дупка на чело со Јанкуловски а можам да ги пофалам само Малдини и Пато

Мислам дека Анчелоти не треба толку да го напаѓате бидејќи не е он крив што цел тим се губеше:uvo::uvo:

На теренот да беше само Кака друго ќе беше а да не зборам за другите

У јануари мора да се зима нешто,посебно одбрана,замена за Гатузо и напад :tapp::tapp::tapp:

Одбрана веќе е земено така да нема теоретски шанси да земиме нешто а за замена за Гатузо и напад мора да се зима нешто ако сакаме барем да имаме тим за куп на УЕФА и пласман во ЛШ

Замена за Гатузо мислам дека ќе биде најдобро да се бара помеѓу Макун,Инлер и Велосо а за напад немам некоја идеја ако се знае дека ако сакаш јак напаѓач мора да дадиш над 20 милиони:tapp::tapp:

Исто така Милан ја загуби битката со Селтик за најталентираниот Чешки играч,Милан Мисун кој игра како лев бек и тој требаше да биде наследник на Јанкуловски идната сезона ама вака може само да:drk::drk::drk:

Поздрав:salut:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Росоњери честито годишнина, поточно 109 години:pipi:
на
16.12.1899 Алфред Едуард го основа одборот на Милан, од тогаш Милан е најуспешниот Италијански одбор и најтрофејниот одбор на меѓународна сцена

во овие 109 години Милан освоил:

17 пати шампиони на Италија
1900/1901, 1906/1907, 1907/1908, 1950/1951,
1954/1955, 1956/1957, 1958/1959, 1961/1962,
1967/1968, 1978/1979, 1987/1988, 1991/1992,
1992/1993, 1993/1994, 1995/1996, 1998/1999,
2003/2004;

5 - Куп на Италија
1966/67, 1971/72, 1972/73, 1976/77, 2002/03;

5 Супер Куп на Италија
1989, 1992, 1993, 1994, 2004;

7 -Европски Шампиони