Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Конечно мирен 31 Август за нас.. :icon_lol:
Сеа малце ме затресе накиснатиот новинар на скај спорт ,наместо некој србин у ман.:гомце: направи грешка и кажа немања видич,мислам за савич збореше

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Dimitar Berbatov:

“I rejected City’s offer to play for the best club in the world. My time in United is over and I should find another place. Right now I don’t feel complete. I’m not a bench player, so obviously my time at United ended. My goal in my life was to reach the top and Manchester United was exactly this. I wouldn’t do something like [what Tevez did]. Tevez did it out of spite. I had the opportunity to sign for City but I chose United. City are the champions but to me they just bought the title. I’m sure next year Manchester United will be on top again. Ferguson is honest. He knows how to talk to anyone. After meeting with him you go out so motivated. You want to conquer the world. I was fighting for my place and I was trying but obviously the team will rely on young players.”

:cuc::(

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.067
Dimitar Berbatov:

“I rejected City’s offer to play for the best club in the world. My time in United is over and I should find another place. Right now I don’t feel complete. I’m not a bench player, so obviously my time at United ended. My goal in my life was to reach the top and Manchester United was exactly this. I wouldn’t do something like [what Tevez did]. Tevez did it out of spite. I had the opportunity to sign for City but I chose United. City are the champions but to me they just bought the title. I’m sure next year Manchester United will be on top again. Ferguson is honest. He knows how to talk to anyone. After meeting with him you go out so motivated. You want to conquer the world. I was fighting for my place and I was trying but obviously the team will rely on young players.”

:cuc::(
Браво бе дечко! Немав потпис, но сега, дефинитивно ти го посветувам тебе ...

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.374
Поени од реакции
6.983
Ја не ве разбирам што толку ви смета Нани, па според мене он ни е најдобро крило во тимот. Може да игра со двете нозе, не се плаши да преземе одговорност кога никој од тимот не сака, може да игра и лево и десно, има супер дриблинг, центаршут, има супер удар, не дека Антонио не е добар, супер е (лани беше најдобар) ама Нани е покомплетен од него, за Јанг да не збориме, он е супер замена ама во никој случај не може да се рамња со овие двајца. Има падови не викам не, ама па до толку да се плука по него не иде. Скоро секогаш на големи утакмици игра супер. Јас не верувам дека некое наше крило може во една сезона да има 13-4 гола и 23 асистенции (одприлика). Затоа и не гледам причина до толку да се плука и омаловажува овој играч.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Поздрав Бербатов и јас му посакувам се најдобро во кариерата.. Се гледа дека ептен го сака тимот и сигурно ќе биде почитуван и одлично пречекан на ОТ.. За беља Фулам гостуваа веќе, ама се надевам дека ќе ни паднат во ФА Купот.. :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.388
Поени од реакции
7.640
Krivo mi e shto Berba morashe da zamine,takov covek i fudbaler ednash se ragja.Sekogash igrashe so srce za klubov duri koga SAF go stavi na klupa ne reche nishto losho.Golem covek so golemo fudbalsko znaenje i elegancija vo dvizenje.Ke ostane neprezalen.....

Evra se povredil na trening,a Butner u startna postava so Sauthempton potvrdil SAF

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Берба каков продор имаше пред малце, елеганција :notworthy:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Берба каков продор имаше пред малце, елеганција :notworthy:
Стварно не ми е јасно зошто нас ни ѓи бришеш постовите,кога он дојде овде да провоцира,ја еднаш што напишав у фан клуб челзи,добив бан и тоа пази пернаментен.Извини ама морав:).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Стварно не ми е јасно зошто нас ни ѓи бришеш постовите,кога он дојде овде да провоцира,ја еднаш што напишав у фан клуб челзи,добив бан и тоа пази пернаментен.Извини ама морав:).
Добро де, пишал, пишал, откај знаеш дека не добил опомена он? Престанете со дискусијата ајде гледате дека е безвезна....

П.С. Не ги избришав јас постовите, не сум само јас модератор.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Добро де, пишал, пишал, откај знаеш дека не добил опомена он? Престанете со дискусијата ајде гледате дека е безвезна....

П.С. Не ги избришав јас постовите, не сум само јас модератор.
Добро у тој случај се извинувам,мислев дека ти си ѓи избришала.Само сакам да биде исто за сите.

Kajgana Shop

На врв Bottom