Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
11 април 2012
Мислења
4.629
Поени од реакции
5.343
Дојде ван Перси веројатно знаеш за него. исто така дојде еден лев бек од ВИтесе Бутнер.. 23 год.. Бербатов е на излезни врати деновиве треба да потпише со Фиорентина сумата е 5м.. Со Фулам играта беше добра во прво полувреме.. во второ малце падна темпото на игра.. Руни се повреди ќе паузира 1 месец отрпилика и тоа е тоа
za RVP i Butner znaev mislev da ne ima nesto plus minus :)
fala na informaciite sega ke pratam poveke zasto imam internet veke i ne sum otsecen od svetot a imam i TV za da gledam fudbal samo da se rasprasam tuka na koj kanali davaat :)

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Нани нема да си оди.Викаат барал да му се плати 5мил. за да си замине како оштета, значи тој несака да си оди.Можи Фергусон сака ама не верувам во тоа, ниту пак дека би му платил оштета 5мил. Значи чиста новинарска патка.

А и Фергусон изјави дека трансфер пазарот за Јунајтед е затворен и за купување и за продавање.Така да ниту Дембеле ќе дојде, ниту Бербатов или Нани ќе си заминат.
Некој ќе рече да ама знаеме каков е САФ ... нема врска секогаш за овие работи е сериозен.И лани кога во зимскиот трансфер период многу играчи беа поврзани со Јунајтед тој изјави дека нема никого да купи и така беше.

Треба ептен некој класа играч да му биде на рака за без пари па да прекрши збор според мене.

А Дембеле според мене е и повеќе од класа играч само што 15мил не се баш малце особено сега откако потрошивме над 50мил(а инаку се премалку за онај играч). И 5то засилување за тимот во еден трансфер период е премногу според сите логики.Така да сето е шпекулации околу нас, мада многу ми е криво што Дембеле не е доведен.Него требаше прв да го донесат кога имал bay out клаузула од 15мил:eek:. Играчите на кои Ферги ќе се потпира во средниот ред се знаат кои се: Андо,Керик,Клеверли,Рајан,Сколс,Флечер(да не заборавиме се чека да се врати момаков) а може и Кагава како и во напад така и во средина.И затоа нема да купува,ќе им даде шанса да докажат дека ги бива.Доколку не не биде и годинава е тогаш од в година очекувам претумбации во среден ред, од типот заминување на Андо, евентуална пензија за Сколс и Гигс, продажба на Флечер итн. Само незнам дали и до година Дембеле ќе биде играч на Фулам.Оти навистина онај играч ни треба, и со две раце потпишувам дека би бил голем успех на Олд Трафорд.

Се читаме од време на време.Позз(y)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Јас нарачав, дресот е супер и по ништо не се разликува од тие од официјалната. Поставив и слики, ако сакате пак ќе ги поставам. Не планирам на лоповскава држава да и пунам буџети.

Ќе му кажев и на Боро како се порачува ама он не слуша печурки :icon_lol:
E дај кажи му жити се :D или еве мене кажи ми пошто заедно планираме да нарачуваме : D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
E дај кажи му жити се :D или еве мене кажи ми пошто заедно планираме да нарачуваме : D
Се шалам бе :) ќе ви пишам на двајцата сабајле, не сум дома :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Нема ништо во ова, еден од клупските новинари попладнево се расправаше на Твитер со овој што ја пишал статијата, му рече учтиво последен пат да му е ова да треска глупости.

Јас нарачав, дресот е супер и по ништо не се разликува од тие од официјалната. Поставив и слики, ако сакате пак ќе ги поставам. Не планирам на лоповскава држава да и пунам буџети.

Гледав нешто, конвертирав и еден дрес е 450 од таиландската валута или 11 евра, некако многу малку ми изгледат.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Fulham have confirmed that they have accepted an offer from Tottenham for midfielderMoussa Dembele, who was left out of tonight's Capital One Cup defeat to Sheffield Wednesday. We will bring you more on this story shortly.
by Rob Parrish edited by Rob Parrish 11:30 PM

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Линк
Кои се наведениве англиси медиуми жити се....

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Линк
Кои се наведениве англиси медиуми жити се....
The Sun, кој може. Фергусон не преферира тип на играчи ко Бускетс,(holding midfield) сто пати кажа ама џабе е, очигледно.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Бајдвеј сите шо сакате да си иде Нани, преиспитајте се како мислите да ја минеме сезонава со само две крила. Клупската политика во последно време е да се преговара интензивно за нов договор кога ќе се влезе во последната година од договорот и нема зашто уште од сега да се почнуваат преговори.
Прочитај и на ФБ да видеш што е плукање по него.
Мислам HELLOOOO! Што им се случува на луѓево? Кај им згреши толку момаков? :вонзем:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Прочитај и на ФБ да видеш што е плукање по него.
Мислам HELLOOOO! Што им се случува на луѓево? Кај им згреши толку момаков? :вонзем:
Абе, Нани не чини пошо бил дигнат а сите го поштуваат Кантона за истото.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Му кидна Дембеле на Саф а? Или може утре да очекуваме некоја изненадна понуда од САФ! :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768

Печурките 1 : 0 Боро :D
Што е најболно, The Edge^ го интересира, ама му било срам да праша.. Му викав прашај си, Ilumious ќе ти одговори одма, си се имате вие печурките.. Он не па не.. Јебига, печурка си е печурка.. :D
--- надополнето: 29 август 2012 во 01:48 ---
Дојде ван Перси веројатно знаеш за него. исто така дојде еден лев бек од ВИтесе Бутнер.. 23 год.. Бербатов е на излезни врати деновиве треба да потпише со Фиорентина сумата е 5м.. Со Фулам играта беше добра во прво полувреме.. во второ малце падна темпото на игра.. Руни се повреди ќе паузира 1 месец отрпилика и тоа е тоа
Овој па, најбитното не му го кажа на човекот.. :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Му кидна Дембеле на Саф а? Или може утре да очекуваме некоја изненадна понуда од САФ! :D
Може уште да се умешаме у трансферот ама САФ сигурно нејќе. Мислам дека си има зацртано уште од сега 3-4ца и ќе ги прати цела година па ќе ги земе летоска.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.565
Поени од реакции
66.226
Абе, Нани не чини пошо бил дигнат а сите го поштуваат Кантона за истото.
Спушти Маnchester United Season 1992-1993, погледни каков ефект имаше Кантона во првата сезона во Јунајтед, колку битни голови постигна, пасот спрема Ирвин на еден од натпреварите, колку го крена нивото на игра по Боксинг Деј, како беше пречекуван на стадион ...

Само таа една сезона, без да ги гледаш останатите потоа, ке ти каже зошто Кантона е Кинг Кантона и зошто беше платен 1.2 милиони фунти... ;)

Нани, НИКАД нема да биде до тој степен важен играч за Јунајтед, премногу игра топло ладно ...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Спушти Маnchester United Season 1992-1993, погледни каков ефект имаше Кантона во првата сезона во Јунајтед, колку битни голови постигна, пасот спрема Ирвин на еден од натпреварите, колку го крена нивото на игра по Боксинг Деј, како беше пречекуван на стадион ...

Само таа една сезона, без да ги гледаш останатите потоа, ке ти каже зошто Кантона е Кинг Кантона и зошто беше платен 1.2 милиони фунти... ;)

Нани, НИКАД нема да биде до тој степен важен играч за Јунајтед, премногу игра топло ладно ...
Сите сезонски ривјуа ги имам изгледано од 1990 наваму и не ми беше тоа зборот фала богу, зборев за ДИГНАТОСТА.
90 посто од фановите на Манчестер си поставуваат високи стандарди за Нани, дека е замена за Кристијано и си се разочаруваат на крај. Фудбалери ко Кристијано, Сколс, Гигс, Робсон, Кин се раѓаат еднаш на 50 год и не можеш да им бараш наследници и да очекуваш дека ќе ги замениш во целост. 10 гола и 14 асистемции лани со сите тие ротации е одличен скрор за ПЛ, па да му се сневиди Ибра со слична статистика најбоље играч беше во серие а пред сезона две.

Kajgana Shop

На врв Bottom