Oсобено заради фактот што нема природно десно крило.Каков шут на Амад ама секоја чест за трудот да ја освои топката и сам да си креира шанса. Треба да добива шанса повеќе како стартер. Едноставно заслужува.
Едно два гри пати те има демантирано кога си го ругалИ рековте Амад е талентиран и тој е решение за на десно крило? Ако фати место во Пелистер, Џамши да ми викате.
Најкреативен играч во тимот (можда и во лига) беше првите три четири натпревари, уште кога беше бенчнат за подпросечен Гарначо а потоа и Рашфорд, ми стана јасно колку е саат со ЕТХ, другото беше прашање на време. Како и да е, во прво беше најслаб можда, се јадеа со Гарначо.Oсобено заради фактот што нема природно десно крило.
Oвие тренериве што се со Аморим, му се помошници уште од трета лига, така да, верувам дека ке биде лојален на нив. Руд не верувам дека ке прифати уште една демоција, зашто од тренер, стана помошен тренер, па сега да му дадат рандом улога, тешко. Гледам дека нема ниту една шпекулација дека е можно да остане, ниту пак самиот тој знае, ниту пак вика дека ке разговара со Аморим.Kakva bolest treba da imash u glavata za da go igras mazraoui na 10ka i antony pred zverka kako amad. Ludilo prosto, vazi za dvajcava holangjani toa. Ne gleam svet u koj ostanuva ruud vo kontakt so prviot tim posle ponedelnik. Moze ako prifati so mladite da raboti, nesto kako fletcher.
Кукавме да подава, ќорав пас не погоди. Проба еднаш на Бруно да му даде пас во фор, директ во гол аут, се обиде потоа на Дало, директно на противникот во нозе. Многу работа треба.Гарначо пак disasterclass денес ...
Што значи ќе успее? Ќе биде без брзина и пробивност стартно деснио крило во Јунајтед? Ќе биде Јунајтед конкурент за титула со него, додека сериозните тимови имаат играчи како Сака или Салах на таа позиција?Детето се труди (Диало) и сакам да успее овде и ќе успее со оној менталитет.