Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.288
Поени од реакции
6.195
Што мислите зошто Модрич на 38 и Крос до скоро што беше во Реал останаа до крај што се вели а Касемиро толку лесно го пуштија?
Зошто Бруно не успеа во Сампдорија па се врати у Спортинг и не заврши во друг голем клуб измеѓу, зошто голем клуб не тргна по Рашфорд? Одговоори на овие и други прашања можете да добиете на овој меч.

1730324442482.jpeg

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Со самово ова шо ги нарекуваш „жртвени јагниња“ ти се гледа намерата колку сакаш да браниш играчи шо во право време си отишле или заслужиле да си одат. Исто од кај Ван Бисака жртвено јагне wtf?? Молимте објасни ми го ова пошо никој не спомнуваше дека им се нарушиле односите.
Сфаќам да се критикува ЕТХ. Не е безгрешен, бајги недостатоци си имаше чоекот али твојов хејт кон него е претерано смешен.
Ти се сонуваат ствари дека кажувам, сега читаш мисли, што е следно?

Пошто се фати за изразот, ти го објаснив контекстот на муабетот и смислата на изразот и ти пак по старо, со глава у ѕид.

Уште чекам да најдеш кај го бранам Санчо или некој од наведените. За Санчо дури и критикувам, да те потсетам ако си заборавил, ме цитираше.

Кога веќе копаш мислења, ферски е да го ставиш мислењето кај што викам дека е оправдан потегот да се бркаат наведените.

Кај виде дека ми е мака? Правилен избор е нивниот излез. Читаш и разбираш ли што ти пишувам

Член од
23 август 2024
Мислења
404
Поени од реакции
788
Овпј Аморим користел 3-4-3 формација со тоа што по страните не користел крилни бекови, туку класични крилни фудбалери. Јас тоа не гледам како ќе функционира во Јунајтед. А и да сака да игра со бекови по страните, нема бекови. Циркус ќе биде.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Овпј Аморим користел 3-4-3 формација со тоа што по страните не користел крилни бекови, туку класични крилни фудбалери. Јас тоа не гледам како ќе функционира во Јунајтед. А и да сака да игра со бекови по страните, нема бекови. Циркус ќе биде.

Ima li pogolem od ovoj momentalno ?
Sve bi nabrkal so deca bi igral 3 sezoni sekako championship nema kako da igrame

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.295
Поени од реакции
9.402
48 часа нов интерн менаџер, вајб до пладон п
Ќе ги игра крилата како бекови. :D

Аморим изгледа нема да дојде до следната репрезативна пауза.

Последно уредено:
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Автоматски споено мислење:

48 часа нов интерн менаџер, вајб до пладон п

Тоа е за две недели.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.702
Поени од реакции
11.518
Нека играат и победуваат како вчера, па ако сака нека не доаѓа до наредно светско првенство.

Член од
23 август 2024
Мислења
404
Поени од реакции
788
Никако не можам да го замислам Рашфорд како шпарта напред назад, од 16 до 16. Ја освојува топката во одбрана и потоа шпринт напред за да помогне во нападот. Тој филм не го гледаме.

Јас во животот само еднаш сум видел некој успешно да игра 3-4-3 со крилни фудбалери наместо бекови. Тоа беше Киево кога пред 200 години влезе во Калчото. Не играа 3-4-3, туку 3-5-2, ни во основа тие две формации се многу слични. Киево тогаш играше спектакуларен фудбал, во следната сезона им купија неколку фудбалери и толку беше од нив. Инаку, во Италија каде најмногу се игра со 3 играчи назад, проблемот по крилните позиции се решава со тоа што едното крило е повеќе офанзивно и е по вокација крило, а од другата страна игра бек, така да се добива некој баланс. Или едноставно се игра со два класични крилни бекови. Не можам да се сетам на ниту една екипа во моментот која игра со тројца назад а користи две крила по страните.

Ќе биде многу весело, едвај чекам да дојде Аморим.

Последно уредено:
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Никако не можам да го замислам Рашфорд како шпарта напред назад, од 16 до 16. Ја освојува топката во одбрана и потоа шпринт напред за да помогне ви нападот. Тој филм не го гледаме. Гарначо и Антони би можеле, Рашфорд не е тој тип на фудбалер.
Рашфорд би играл зад Хојлунд како полушпиц. Може Далот, Мазрауи, Амад, Гарначо и Антони да играат тие позиции.

Член од
23 август 2024
Мислења
404
Поени од реакции
788
Рашфорд би играл зад Хојлунд како полушпиц. Може Далот, Мазрауи, Амад, Гарначо и Антони да играат тие позиции.
Ок, тоа пишувам. Инаку од набројаните Амад не може да игра во формација со 3 фудбалери назад, можат уште во Јануари да го вратат во Сандерленд или од каде веќе дојде назад во Јунајтед.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.295
Поени од реакции
9.402
Никако не можам да го замислам Рашфорд како шпарта напред назад, од 16 до 16. Ја освојува топката во одбрана и потоа шпринт напред за да помогне во нападот. Тој филм не го гледаме.

Јас во животот само еднаш сум видел некој успешно да игра 3-4-3 со крилни фудбалери наместо бекови. Тоа беше Киево кога пред 200 години влезе во Калчото. Не играа 3-4-3, туку 3-5-2, ни во основа тие две формации се многу слични. Киево тогаш играше спектакуларен фудбал, во следната сезона им купија неколку фудбалери и толку беше од нив. Инаку, во Италија каде најмногу се игра со 3 играчи назад, проблемот по крлните позиции се решава со тоа што едното крило е повеќе офанзивно и е по вокација крило, а од другата страна игра бек, така да се добива некој баланс. Или едноставно се игра со два класични крилни бекови. Не можам да се сетам на ниту една екипа во моментот која игра со тројца назад а користи две крила по страните.

Ќе биде многу весело, едвај чекам да дојде Аморим.
Гарначо за лево може да покрива за десно ќе си играат Мазрауи и Далот.
Рашфорд има work rate еднаков просечен циган он може само да џогира позади нападот.
Ако ги натера Аморим нашите да почнат да се заангажираат и да мрднат малку да не се статични добро ќе е.
Автоматски споено мислење:

Ок, тоа пишувам. Инаку од набројаните Амад не може да игра во формација со 3 фудбалери назад, можат уште во Јануари да го вратат во Сандерленд или од каде веќе дојде назад во Јунајтед.
Позади Шпиц играчот ќе игра како полу шпиц.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom