Se dodeka igracite imaat mok da kako vo momentov vo Junajted ova ke se slucuva.Какви глупости се изначитав, браво. Автоматски, пошто не успеале тренерите досега и сме ги менувале, значи дека и во иднина тоа ќе се случува.
Se nadevam si na platen spisok na junajted i od licno iskustvo zboris za katastrofalnoto odnesuvanje kon vas.Второ, и без резултатите, однесувањето кон медиумите, играчите, вработените му беше катастрофално. Ликот е тежок егоист, сите се криви освен он, испофрли сите можни играчи под нозе, измислуваше работи само за да докаже дека е во право итн можам да зборам за ова до утре ама сума сумарум за мене дури ова беше поголем проблем и тотален контраст на тоа што треба да претставува Јунајтед. Оле беше одличен во овој дел барем за мене
Eriksen e edina svetla tocka ovaa sezona sto se vika, Rashford i treba da e zakovan pored out linija ama od stranata sto ima stolcinja. Garant trenerot im vika na site promasuvaj go golot toa e najbitno.Трето, човекот ништо не правеше за да прогресираме. Касемиро и Ериксен заедно имаат 150 години и почнуваат во средина, додека Угарте дреме на клупа, Мазрауи десетка, Рашфорд закован покрај аут линијата, Амад на крило, додека Гарначо утнува по 100 шанси на меч.
Zborime za istite tie sto se tepaa celo leto da kupat rezervisti od primer za dobro voden klub sto go naveduvas podole taka? Ok, samo da proveram sakavЧетврто, Јунајтед сега има целосна фудбалска структура, не се банкари, континентални продавачи и хербалфајф советници. Апсолутно верувам дека изборот што ќе го направат нема да биде случаен или кого навивачите сакаат, туку дека си дадоа време од натпреварот со Тотенхем да анализираат и разговараат со тренери кои би можеле да преземат.
Pa ne gledam deka nekoj od tie sto ne se poklopuvaat so vizijata bese kaznet a realno na teren osven trenerot sekoj mecev gledav po 10tina sto ne se poklopuvaa so vizijataПетто, што ако не успее следниот? Ете пак играме лошо за 2,5 години и што? Муабетот е дека Инеос има визија во која сака да се води клубот, не за џабе вработија мал милион директори и тренери. Сè што се одрекува од таа визија ќе биде заменето, меѓу кои и тренерот.
7 menadzeri, 6 menadzeri, 8 menadzeri brojki od timovite koi gi nabroja. United 8 menadzeri nekako nemale duplo kako sto opisa be. I pogolem del od tie promeni vo site ovie timovi bea radi konflikti so upravata a ne radi toa sto igraci bojkotirale da igaat za menadzerot.Барселона, Реал Мадрид и Баерн имаат сменето двојно повеќе тренери од нас во истиот период од 12 години. Дупло. Сите знаеме каде се они, а ние каде сме. Така што, воопшто не ме секира ова и дефинитивно е правилната одлука.
Која моќ, кои играчи? Буквално избрка се живо што не му се свиѓаше или ќе му противречеше нешто, од Роналдо Де Геа па до Варан, Санчо, за жал од касемиро не можеа да се отарасат летово. Ликот има его до плафон а знаење 0.Se dodeka igracite imaat mok da kako vo momentov vo Junajted ova ke se slucuva.
Se nadevam si na platen spisok na junajted i od licno iskustvo zboris za katastrofalnoto odnesuvanje kon vas.
Eriksen e edina svetla tocka ovaa sezona sto se vika, Rashford i treba da e zakovan pored out linija ama od stranata sto ima stolcinja. Garant trenerot im vika na site promasuvaj go golot toa e najbitno.
Zborime za istite tie sto se tepaa celo leto da kupat rezervisti od primer za dobro voden klub sto go naveduvas podole taka? Ok, samo da proveram sakav
Pa ne gledam deka nekoj od tie sto ne se poklopuvaat so vizijata bese kaznet a realno na teren osven trenerot sekoj mecev gledav po 10tina sto ne se poklopuvaa so vizijata
7 menadzeri, 6 menadzeri, 8 menadzeri brojki od timovite koi gi nabroja. United 8 menadzeri nekako nemale duplo kako sto opisa be. I pogolem del od tie promeni vo site ovie timovi bea radi konflikti so upravata a ne radi toa sto igraci bojkotirale da igaat za menadzerot.
Nisto ama bas nisto ne mi menuva koj bil, e ili ke bide menadzer. Se dodeka ne im se kaze na igracite deka ako ne se zalagas brate ima da grees tribini i da bides kaznet na plata nisto nema da se smeni.
Ќе видиме ли светло на крајот на тунелот? Тен Хаг отпуштен денес, Аморим се поставува за нов, изгледа се е било договорено предвреме. Ајде да го видиме и тоа чудо.
Млад и перспективен тренер е. Според мене добар избор е. Ако го донесат Саутгејт или Потер ќе сум против зошто со нив нема да е подобро од што беше со Тен Хаг. За овој ако дојде оптимист сум.Ќе видиме ли светло на крајот на тунелот? Тен Хаг отпуштен денес, Аморим се поставува за нов, изгледа се е било договорено предвреме. Ајде да го видиме и тоа чудо.
Да да добар избор, и јас би го одбрал него или Нагелсман, се пишува дека преговарале со него изминатите денови, чим го отпуштија на ТХ значи имаат договор со него и Спортинг.Млад и перспективен тренер е. Според мене добар избор е. Ако го донесат Саутгејт или Потер ќе сум против зошто со нив нема да е подобро од што беше со Тен Хаг. За овој ако дојде оптимист сум.
Прегледај го приврзокот 433471
Вот а мистејка ту мејка.
Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Не сум сигурен дека имаме играчи за формацијата.Млад и перспективен тренер е. Според мене добар избор е. Ако го донесат Саутгејт или Потер ќе сум против зошто со нив нема да е подобро од што беше со Тен Хаг. За овој ако дојде оптимист сум.
Прегледај го приврзокот 433471
Па ќе добие засилувања во лето сега мора да се прилагоди.Не сум сигурен дека имаме играчи за формацијата.