Тешко дека ќе се подобри во пас играта или креативноста.Доста работа треба со Угарте нешто не ми е тоа тоа
Топ е Угарте. Тој е деструктивец за креација на игра овде се Бруно, Ериксен, Мејно...Тешко дека ќе се подобри во пас играта или креативноста.
Ќе видиме тоа како ќе се покаже, сега за сега ок е за натаму ќе видиме.Топ е Угарте. Тој е деструктивец за креација на игра овде се Бруно, Ериксен, Мејно...
Често и самиот играч касни, build up играта му е многу добра али финишот му е основен. Зато и сакам да го видам како 10ка со Хојланд како шпицЗиркзе… секогаш на погрешно место во шеснаесетник. Секогаш топката проаѓа или пред него или зад него.
па у пм како е можно ова
Одзема топки, не комплицира веднаш предава топка напред. Сега не е некој како Родри стил на дефанзивен играч за врска ама неговата работа си ја врши добро по мене.Ќе видиме тоа како ќе се покаже, сега за сега ок е за натаму ќе видиме.
Автоматски споено мислење:
Често и самиот играч касни, build up играта му е многу добра али финишот му е основен. Зато и сакам да го видам како 10ка со Хојланд како шпиц
Тоа го правеа и Мектоменеј и Фред.Одзема топки, не комплицира веднаш предава топка напред. Сега не е некој како Родри стил на дефанзивен играч за врска ама неговата работа си ја врши добро по мене.
Угарте е многу подобар играч од нив ама да очекуваш да биде како Керик,Бускетц,Родри единствено не е таков играч.Тоа го правеа и Мектоменеј и Фред.