- Член од
- 10 декември 2010
- Мислења
- 6.251
- Поени од реакции
- 7.256
Бруно е играч на месецот во Премиер Лига!
како тргна и на сезоната ке го прогласеаБруно е играч на месецот во Премиер Лига!
Ама затоа сече противнички напади и има повеќе одземени топки од сите во ПЛ,затоа трча за двајца,треба и таков играчМоже Фред и марсовски да збори, не е другарче на Бруно! Нема Фред визија и кретивност за импровизации со него, али ајт, тука е нема да штети малку буст![]()
Чудно што ти е навика! Ерера го земаме за еталон, а човекот беше играч за ротација, ништо више!Дефинитивно, Фред ја имаа онаа енергија во средината што Ерера ја носеше. Почнува да се забележува дека се мачи да го направи оној креативен пас кога треба да пробие одбрана. Но, тоа не му е работа. Јас сум презадоволен од него, од флоп, до еден од најредовните во тимот сезонава. Мидлам дека не би имал и самиот играч против, да го ротираат, иако ми делува дека он ке отиде курбан кога Даберот ке се врати во првиот тим.
Се согласувам, треба! Ама не е лошо кога ќе ја земе таа топка да даде и некој квалитетен пас! Некако сме помирени со аксиомата дека сила и ум не одат заедноАма затоа сече противнички напади и има повеќе одземени топки од сите во ПЛ,затоа трча за двајца,треба и таков играч
Кој е против Фред?Незнам што имате толку против Фред со Басака се во борба за играчи на сезоната во тимот
не опљачкаа...Кој е против Фред?
Може Фред и марсовски да збори, не е другарче на Бруно! Нема Фред визија и кретивност за импровизации со него, али ајт, тука е нема да штети малку буст![]()