Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Италијаниве пренесуваат дека наводно Еди им пренел на челниците од Интер дека нема намера да ја платиме сумата која ја бараат или можноста со Марсијал во пакет позајмица.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.980
Поени од реакции
67.781
Се пуштаат шпекулации за Форсберг од Лајпциг само колку да им покажат на Интер дека немаат намера да го искешираат Перо. Е сеа, ако е точно ова со Фрос, ич не го сакам Перишиќ.

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
Перишиќ има желба да си оди ама овие од управата мрсат муда али баш добро нека си знаат дека нема да го платат онолку колку што тие барат и крај на приказната ако успеат да го земат Форсберг уште подобро

B

BooBojan

Гостин
А преескa му гo спoмнaaв oвa нa другaр зa Мистер Х, ми рече декa немa шaнсa.
Али немa ништo дa ме чуди, сепaки Фoрсберг мнoгу ми се дoпaгa.
Али нa Х кoлку дoбрo би му дoшлa 7цaтa...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Форсберг е само добар изведувач на прекини иначе. Има и добар пас, ама реално буквално ништо не би добиле од него. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Сега треба да се пушти Линделоф против МСН, самодовербата му е во минус моментално, тука може малку да се стабилизира со добро полувреме.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.444
Сега треба да се пушти Линделоф против МСН, самодовербата му е во минус моментално, тука може малку да се стабилизира со добро полувреме.
Или да му ја дозакопат уште толку.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Или да му ја дозакопат уште толку.
Неможе да му ја дозакопат оти игра против МСН, тоа е финтата. :D Ќе се труди сигурен сум, ќе гледа да извлече позитиви од таков дуел и баш пријателскава е прав момент да се обиде Жозе да му помогне од таа страна. Оти големи се шансите да игра против Реал на Супер Купот, па поарно сега нека го фрли во оган малце, отколку на меч кој е всушност битен да влезе со самодоверба во минус. :)

Eве и Жозе мисли така. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom