Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ако планира Мурињо 70% од утакмиците да ги игра Фелаини и да не купува играч, нека каже да си знаеме да се спремиме за 8мо место.

1 со Мојс, 2 со Ван Гал и оваа му е 2ра со Мурињо, играч како Фелаини 5 години игра во Јунајтед. КАТАСТРОФА

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Ако планира Мурињо 70% од утакмиците да ги игра Фелаини и да не купува играч, нека каже да си знаеме да се спремиме за 8мо место.

1 со Мојс, 2 со Ван Гал и оваа му е 2ра со Мурињо, играч како Фелаини 5 години игра во Јунајтед. КАТАСТРОФА
Да али затоа вчера ја изработи акцијата на Марсијал, плус искина со лакти во средина ... а го прогласија Лингард за МОТ :( #правдазафелаини

R

red.devil

Гостин
Има нешто инфо за повредата на Ерера?
Ми изгледаше дека превентивно го извадија ама... :unsure: :unsure:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има нешто инфо за повредата на Ерера?
Ми изгледаше дека превентивно го извадија ама... :unsure: :unsure:
“It must at least be very painful because for Ander to come off, it has to be very painful,” the manager told reporters. “I want to wait and see what it is.

“I always say to the players that you don't risk anything in friendly matches. If you feel something is coming, even if it is a little injury, get off because the result is not important. It was very painful, it was in front of the bench, it was a bad contact. Maybe it is his ribs but I don't know.”[DOUBLEPOST=1500888677][/DOUBLEPOST]MARTIAL'S CONFIDENCE GROWING

"Obviously we want more consistency in his talent. I think today was positive for him, that is why I left him for 90 minutes on the pitch. He was enjoying it, he was trying new things, and it is important in these friendly matches to try new things, which he did. That is important for his confidence. Young players still need time to learn and time to improve. It is also his personality. I can say that he is training better than before, he is working harder than before, his ambition is to try to bring his talent in a consistent way."

Болдот, за ова лупетам цела година.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Се надевам после голот Марсијал додатно ќе си ја зацврсти самодовербата. Каков Нејмар.. какви пичкематерине :D
Btw џабе некои го браните Линделоф со демек не бил адаптиран и слични работи. Не сум експерт ама доволно ми беше една утакмица да видам дека (за жал) изледа ништо нема да биде од него. Онаква грешка за пеналон не прави ни дете од 16г, од друга страна не го фаулираше Роналдо па да речеме дека евтино наседнал.
Тешки нека ме демантира, ама не ми е материјал за УТД, поготово не прв тим. Џонс стил ми е. Игра без мозок.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не знам што се оптеретувате на овие пријателските натпревари. Ништо од нив паметно не може да се заклучи. Се сеќавам една сезона беа во Азија некаде и Лингард изгледаше како нов Роналдо, па видовме што стана од него.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.784
Не знам што се оптеретувате на овие пријателските натпревари. Ништо од нив паметно не може да се заклучи. Се сеќавам една сезона беа во Азија некаде и Лингард изгледаше како нов Роналдо, па видовме што стана од него.
мислам у ерата на Мојс беше, кога го промовираа Јанузај, ептен бев тогаш шанса да му се даде на Лингард пошо ептен се покажа

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.976
Поени од реакции
67.776
Лингард нема предсезона, а да не искине.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
После повредата на Ерера вчера се напаа сите почна да лупаат со сета сила по играчите на Реал па затоа и реакцијата на Линделоф беше таква каква што беше, Смолинг исто крена некого со клизачи на линија од шеснаесетник, Мики исто. Иначе го сметав Линделоф за поприбран и поинфериорен физички ама мислам дека иако изгледа како изгубен на почетниве утакмици ќе биде добро засилување.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Здраво, (www.manchesterismyheaven.com) организираме голема Фан Зона за сите навивачи на Манчестер Јунајтед, имаме потврдено присуство на голем број од Англија, специјален гостин ни е новинарот Енди Митен, регуларни цени ќе има на пиво и скара, буквално фестивал на фудбал. Сите сте добредојдени, ќе има и заедничко одење накај стадион со навивачите, се надевам ви се допаѓа и дека голем број од вас ќе присуствувате. :)

Последно уредено:
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
http://supercupskopje.com/

Споделувајте ја странава по тоа вашите фан страни, социјални мрежи, пријатели од Англија. Па можеби на некое манчестерско копиле ќе му се усреќи и ќе ги избегне нашиве апаши.

R

red.devil

Гостин
Беји се повредил. А упм![DOUBLEPOST=1500914124][/DOUBLEPOST]Едит: Суспендиран бил. Така ко читам на тел. наслови само. :pos:

Дополнителен бан од УЕФА +2 натпревари.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Беји се повредил. А упм![DOUBLEPOST=1500914124][/DOUBLEPOST]Едит: Суспендиран бил. Така ко читам на тел. наслови само. :pos:

Дополнителен бан од УЕФА +2 натпревари.
Ко чиниш со шмајзер излезе на терен.

R

red.devil

Гостин
Ко чиниш со шмајзер излезе на терен.
Ова за дешавката со Селта Виго, така?
Баш ме интересира дали има суспензии и во нивниот состав. Не дека ќе смени нешто, но ме интересира чисто за аршините. Упм нека фатат веќе и федерацииве, може да почекаат ден пред натпревар да соопштат. Голем хендикеп ќе е за супер купот.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова за дешавката со Селта Виго, така?
Баш ме интересира дали има суспензии и во нивниот состав. Не дека ќе смени нешто, но ме интересира чисто за аршините. Упм нека фатат веќе и федерацииве, може да почекаат ден пред натпревар да соопштат. Голем хендикеп ќе е за супер купот.
Не, само за Баји. Да знаеше дека ќе го казнат 3 натпревари мислам и дека ќе го удреше. И ти што викаш, можеа да почекаат уште малце, вакви одлуки треба да се носат ден - два по натпреварот а не две недели пред првиот натпревар.

Kajgana Shop

На врв Bottom