Да им ебам мамицата у пичка што не купија некој дефанзивец зимава. Да ти ебам и Ван Гал и Вудвард и на тебе ЏОНС што си со МОЧКА ПРАВЕН !!! 3 утакмици да не можеш да сврзеш бе се у фамилија !!! ЛЕЛЕ БЕ НЕСПОСОБНИ ЛИГУШИ МАТЕР ВИ ВАША !!![DOUBLEPOST=1462915229][/DOUBLEPOST]КАКО БЕ НЕ ВЕ ПОГОДИЈА СО НЕКОЈ КАМЕН БЕ БАРЕМ ДА ЗНАМ ДЕКА ИМА ПРИЧИНА ШТО СЕ ВЛЕЧЕТЕ ПО ТЕРЕН !!!!
Валенсија уште во рани мугри да се набркат, и минатата со Норич и сега оваа се заборават во напад. Во прво да не се враќаше Мата назат заради него ќе примевме уш 2-3 гола.
Џабе сеа за кур ако го избркаат ебате дебилите како бе може лелелелеле ГО УСРАВТЕ КЛУБОТ БЕ КУРТОНИ ЕДНИ !!! ПА БАБА МИ ЧИМ МИ КАЖА УШТЕ У ЈАНУАР ШТО ГИ ГЛЕДАШ ОВИЕ ЈУНАЈТЕД УШТЕ НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДАТ ШТО ПОВЕЌЕ ДА ВИ КАЖАМ? цццц ах бе да ти ебам тоа пичката што те родила и курот што те напраил холандски петелу
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.