Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.980
Поени од реакции
67.779
И пак истото, од една страна плачиме дека деца ни играле денеска, од друга страна Руни прв го продаваме. (y)
Децата денес изиграа со душа и изгинаа на терен. Нешто што пола сезона го чекаме од Руни.

@red.devil oбично со тебе делам исти ставови и мислења. Блинд многу го сакам како играч, но проблемот е малку поголем од само Блинд. Екипи строго него го таргетираат како слаба алка ради послаба физичка конституција, и него го напаѓаат. Вториот проблем е што е спор. Сите ПЛ екипи имаат корпулентни напаѓачи. Тука лошо за него е што немаме саглам лев бек, па таа лева страна ни шиба промаја, па се браниме преку посед. Фаулот за првиот гол го направи Блинд. Сосема непотребно. Голот дома што го примивме дома од Волфсбург, пак дојде по напад на таа позиција. Зицерот на Зарате, по негов кикс. Корнерот по кој го примивме голот, он им соопштуваше на сите играчи колку е резултатот од ПСВ мечот. Ми се чини дека сите беа хајпнати дека ке се пласираат даље, па заборавија дека треба да се играат уште 10 минути.

Ми иде на живци Ван Гал, а не Блинд, не можам него да кривам зашто игра на позиција на која никогаш не играл претходно, и го сакам како играч, злато вреден е. Лани Факинг Керик му играше CB, и летово не купи играч за таа позиција, пошто очигледно, Џоунс со неговиот список на повреди и болести, нема долготрајност во играње.

But hey...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И пак истото, од една страна плачиме дека деца ни играле денеска, од друга страна Руни прв го продаваме. (y)
Да но искрено на потрошени толку пари, каква селекција на играчи е ова? Стопер нема, крила нема, ако се повреди еден од Руни, Марсијал шпиц нема, бекови нема!? Катастрофа невидена.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.113
@vidooq

Пишав и јас во тој подолгиот пост дека ми се допадна тоа што децата се бореа до крај и играа пожртвувано, ама толку можат...тоа е проблемот. :) Нека ти текне против Сити и Арсенал (на 3:0 негатива) кој се бореше најмногу од нашиот тим, Руни. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.980
Поени од реакции
67.779
@vidooq

Пишав и јас во тој подолгиот пост дека ми се допадна тоа што децата се бореа до крај и играа пожртвувано, ама толку можат...тоа е проблемот. :) Нека ти текне против Сити и Арсенал (на 3:0 негатива) кој се бореше најмногу од нашиот тим, Руни. :)
Малце сум така, потресен, утре ке читам све, на помал притисок.

На Руни само таа уткамица му е за пофалба, иако, кога Руни беше во форма, она што го изигра против Сити, му беше послаба утакмица, читај, без гол или асистенција. Не ми се верува дека почнавме за залагање да го фалиме. Капитен ни е.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Јас па чекам да отвори :pos: Не озбилно, ми било многу повеќе жал за некој обични натпревари во ПЛ него ли сега. Си расчистив сам со себе дека нема да кинам живци за клубот, додека на клупа седат восочните фигури.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.443
Него одбраната викендов ќе ни биде комедии.
Пишете инфо за повредите на Смолинг и Дармиан.
И другите до кај се со повредите? Шнајдерлин, Џонс, Рохо, Ерера кога се враќаат?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
Да но искрено на потрошени толку пари, каква селекција на играчи е ова? Стопер нема, крила нема, ако се повреди еден од Руни, Марсијал шпиц нема, бекови нема!? Катастрофа невидена.
Уште не мoжaм дa сфaтaм кaкo леснo се oткaжaa oд Рaфaел, Еврa и РВП...

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Се палевте на лвг у ЛШ дека не донесе. Ете сеа...
Ебем му филозофија ретардирана да не може група да помине...
Дебакл...
Па дури Мојс успеа да ја помине и за малце не го тепаа Баерн ...

Мојс со 300 милиони и да си купеше играчи како што сакаше истото што му го дозволија на лвг , ќе бевме подобри гарантирам...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Пратев на резултати, кога видов дека Пауел го заменил Мата јасно ми беше...толку не можеше да влезе Јанг или Перера ко што го вика он, или да излезе Фелани? Па нели победа бркавме?

Не дека немаше да не истресат во следна фаза, ама ова е тажно, како сами си ја искомплициравме работата во ваква група...победа против ПСВ на ОТ беше задолжителна и убеден бев дека ќе ги добиеме. Тогаш воопшто не мислев дека ќе испаднеме, но...

Немав срце да ја гледам снимка, кога видов текот на настаните...

Манчестер Јунајтед во Лига Европа. И тоа бидна.

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Е добро де сме испагале од ЛШ и тоа од многу послаби екипи а со многу појак манчестер одколку сега , баталете ЛШ гледајте ПЛ нешто да се направи, Ван Гал фура некоја негова идеологија и тоа е тоа, за отказ и сум и не сум, не сме до толку стручни па да кажуваме ние дали треба отказ или не,си има во клубот претседатели кој одлучуваат за тоа

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Многу е битен натпреварот во Недела, најмногу од психолошки аспект....ако успееме да ја надминеме бариерата која ја имаме во напаѓачката игра последниве неколку натпревари...и успееме со офанзивна игра да им дадеме 2-3 гола....мислам дека многу позитивно ќе влијае на тимот и ќе им влијае на самодовербата во остатокот од сезоната.

Со добар преоден зимски рок мислам дека ќе бидеме до последно во конкуренција за титулата во Премиерлига.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Него одбраната викендов ќе ни биде комедии.
Пишете инфо за повредите на Смолинг и Дармиан.
И другите до кај се со повредите? Шнајдерлин, Џонс, Рохо, Ерера кога се враќаат?
Дармијан ложата ја сјеба, тешко дека месецов ќе го видиме пак. Смолинг тешко да настапи против Борнмаут зошто продолжи да игра повреден, мене страв ми е тоа да не ја влоши ситуацијата..
Шнајдерлин и Џонс може да се вратат, другиве не ги барај во блиска иднина.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
сега е правиот момент да си се вратиме на 7-мо место.

Kajgana Shop

На врв Bottom