Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 декември 2008
Мислења
191
Поени од реакции
18
First round of talks between Sneijder officials & Utd failed to reach agreement on personal terms. More talks planned. [via @garbosj]

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
First round of talks between Sneijder officials & Utd failed to reach agreement on personal terms. More talks planned. [via @garbosj]
Ако доваѓа нека дојде ако не тука е Клевери само да завршат овие шпекулации скиснаа веќе

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Денеска у 16:15 најава на Спорт Клуб + за реприза на Комјунити Шилд. Ајде навалете ;)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
The Premier League has confirmed that only Spurs vs Everton called off, Manchester United and other teams will play at the weekend according to the latest news.:vozbud:

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
До кај се бунтовиве во Англија ќе почне Премиер лига на 14 или ќе мораат да го одложат почетокот?
Гледам на интернет едни пишуваат дека нашиве го договориле неофициално трансферот а други дека Снајдер не ја прифатил понудената плата од нас ако имате некои информации и ако не ве мрзи пишите некој пост :notworthy:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Зошто имам претчувство дека на крајот ние ќе го лапнеме Насри! :rolleyes:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
BBC Reporter: "I think that if Manchester United get Sneijder, not even the apocalypse will stop them in retaining the title."

:icon_lol:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.921
Поени од реакции
11.721
Пишав пред 2 месеци, ќе пишам пак...ако го купат официјално весли, не гледам премиер веќе. Нема да ми биде интересно, животот навистина ќе стане фифа на аматер за Јунајтед
:icon_mrgr:

Море нека скапаат сите !

GLORY!!!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Пишав пред 2 месеци, ќе пишам пак...ако го купат официјално весли, не гледам премиер веќе. Нема да ми биде интересно, животот навистина ќе стане фифа на аматер за Јунајтед

Море нека скапаат сите !

GLORY!!!
Зошто бе баш интерсно ќе биде да гледаме еден моќен Манчестер Јунатед како гази се пред себе :sneaky:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154

Море нека скапаат сите !

GLORY!!!
Зато се оди на next level....The Champions League :D
--- надополнето: Aug 11, 2011 3:22 PM ---

Море нека скапаат сите !

GLORY!!!
Зато се оди на next level....The Champions League :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
'If United get Wesley Sneijder from Inter Milan too, then it might be that everybody else can forget about the title.''-Alan Hansen

(y) Лајк

Kajgana Shop

На врв Bottom