- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.918
- Поени од реакции
- 41.882
Koga Manchester osvoija LS, Runi kaza, Chelsea ne napravija toa sto sme, znaci Chelsea so toa investiranje, so Murinjo, so podiganje na standardot na prvenstvoto gi napravile toa sto se, najdobri vo Svetot ...Во случајов најмногу ќе страда самата француска лига , нема да има никаква компетитивност помеѓу тимовите , нема да има дербиња а и со играње 4-5 утакмици во лига на шампиони не се станува добар клуб . Лигата во која настапува ПСЖ е екстремно слаба за разлика од Шпанска Англиска Германска Италијанска ... Потенцијал има да стане привремено добар клуб додека не се секнат финансиите потоа има шанса да отиде и во шеста лига .
Парите и лакомоста го уништија фудбалот и да се надеваме дека ќе се воведе некоја трансвер политика или па да се намали бројот на странци во клубовите ... зашто сето ова доведува до самоуништување од кое нема назад
Брука е овој Перси ... викаше немале амбиции Арсенал за титула не купувале играчи и што ти ја знам .... а баш напротив Арсенал беше поактивен од Јунајтед на пазарот а и тимот што го склопија ќе биде доста конкурентен следнава сезона. Навистина не знам што да мислам за човеков ....According Manchester Evening News, Robin van Persie would sign for Manchester United and the deal could be done tonight. Линк
Хаха ... ама ти изгледа пратиш фудбал откако абрамович го купи челзи а ? Манчестер не се од вчера и сигурно не станаа јака екипа заради шопингот на Челзи ... Лигата им е катастрофална и сигурно нема да придонесе за нејзино развување ... па тие воопшто и онака немаат французи во првенство ... нормално ако не ги рачунапш сите оние црнци од азија африка и каде се не !!!Koga Manchester osvoija LS, Runi kaza, Chelsea ne napravija toa sto sme, znaci Chelsea so toa investiranje, so Murinjo, so podiganje na standardot na prvenstvoto gi napravile toa sto se, najdobri vo Svetot ...
Taka da na dolgorocen plan, PSG voopsto nema da vlijae destruktivno vrz francuskoto prvenstvo, naprotiv, ke pridonese i toa mnogu za da ova prvenstvo vo idnina bide del od golemite. Ako nekoj trpi toa ke se ostanatite prvenstva, ko kalcoto na primer, toa e najzagrozeno.
Некако не ми се верува во ова ама ако ќе видиме. Јас лично не би сакал да се оствари овој трансфер ама сепак САФ знае најдобро.According Manchester Evening News, Robin van Persie would sign for Manchester United and the deal could be done tonight. Линк
Оти не ти се верува бе Гоше?Некако не ми се верува во ова ама ако ќе видиме. Јас лично не би сакал да се оствари овој трансфер ама сепак САФ знае најдобро.
Abe jas procitav nesto vo site 6 ex yu drzavi e oficijalno promoviran sk prime....pisuva na oficijalata strana na skОвие спортклуб
Не даваа кога игравме со африканцине и кинезите,а не не даваат со Барса т.е ќе има али на СК прајм...
^Ова Рио му го пишал на Болт?
Не верувам на вакви сајтови додека не видам на некој порелевантен сајт.Оти не ти се верува бе Гоше?
Arsenal fans, you should repay the favour to us. We gave you Silvestre, for christ sakes! #MUFC #aFC
Abe jas procitav nesto vo site 6 ex yu drzavi e oficijalno promoviran sk prime....pisuva na oficijalata strana na sk na fbОвие спортклуб
Не даваа кога игравме со африканцине и кинезите,а не не даваат со Барса т.е ќе има али на СК прајм...
^Ова Рио му го пишал на Болт?