faraon
БОГ
- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 18.239
- Поени од реакции
- 21.728
Не од Мектоминеј Тен Хаг ќе прави играч за напад .Јас мислам Депај да го земат.
Не од Мектоминеј Тен Хаг ќе прави играч за напад .Јас мислам Депај да го земат.
Зборот ми беше дека џабе им се наградите за февруари кога сета добра работа во цел месец је ебаа за 90 минути. Џабе и признанија и сѐ.Што фајде ако се вртиме наназад? Пукна блам, тоа е, како што имав речено ова ќе е период на стабилизација и логични се и падови. Секако дека она некни беше ненормално и срамно и никако не може да се оправда, ама најбитно ми е што вчера се издигнаа и ја добија утакмицата убедливо во второ.
Ќе не земат катарците и ќе испукат 400 милиони на Кејн, Тер Штеген, Де Јонг и Хакими.Еве читам нешто дека Тен Хаг сакал плус голман, играч од средината на теренот и десен бек..Колку ќе биде изводливо ако останат Глејзери ќе видиме.
Ако бе, в газ нека си ја напикаат победата од 7-0 сега. Од Борнмут изгубијаСеа ми доаѓа мака од кого изгубија 7 комада![]()
Доволно е тоа да се зацементираме на трето место за да се оди на другите трофеи.На крај ќе останеме осамени на трето место, без можност за мрдање ни нагоре ни надоле.
Што е добро од друга страна, бидејќи сме во добра позиција да освоиме бар уште еден трофеј.
За ФА куп, ќе треба најверојатно со Сити да се тепаме, така да доста тешко ќе биде тука. Освојување на ЛЕ би било топ.На крај ќе останеме осамени на трето место, без можност за мрдање ни нагоре ни надоле.
Што е добро од друга страна, бидејќи сме во добра позиција да освоиме бар уште еден трофеј.
За ФА куп, ќе треба најверојатно со Сити да се тепаме, така да доста тешко ќе биде тука. Освојување на ЛЕ би било топ.На крај ќе останеме осамени на трето место, без можност за мрдање ни нагоре ни надоле.
Сити во тој дел од сезоната ќе оди ол ин на ЛШ. И претходните 2 сезони стигнаа до 1/2 финале во ФА Купот и таму излегуваа со малтене втор тим.За ФА куп, ќе треба најверојатно со Сити да се тепаме, така да доста тешко ќе биде тука. Освојување на ЛЕ би било топ.
Автоматски споено мислење:
За ФА куп, ќе треба најверојатно со Сити да се тепаме, така да доста тешко ќе биде тука. Освојување на ЛЕ би било топ.
Мислиш,ќе ги претепаме бакиСити во тој дел од сезоната ќе оди ол ин на ЛШ. И претходните 2 сезони стигнаа до 1/2 финале во ФА Купот и таму излегуваа со малтене втор тим.
Крај краева, ако треба да се тепаме, ќе се тепаме.![]()