Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Aj у курац... И у курац нека оди ебаниов судија и ебаниов коментатор, кој и така големата нервоза ми ја прави уште поголема!!! Што кој кур се случи, каков ебан на-среќа гол беше тоа? Што не досуди пенал за Парк, ќорав ли е да му ебам келавиот? Сега препоставувам ќе играат ебан бункер пред голот! У курац...Знам дека така ќе игра ебаниот Анчелоти, ебано пиче е тоа. У курац.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Парк и Гигс, незнаат кој од нив игра лево крило. Де едниот оди лево, де другиот, ама кога ќе сме во напад ни едниот ни другиот не е таму, само Евра е. Валенсија барем еднаш да го поминеше Жирков ќе бев задоволен, тој ниту еднаш не успеа, плус му подари уште неколку топки. Нани, Керик, а и Мачеда мора да влегуваат во второ. Доколку не ги притиснеме како што треба, тешко дека ќе постигнеме гол.

И кога кажував дека очајно ќе фали Руни, некои викаа не ... :toe:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Ајде почнува 2 полувреме, да се биде или не!!!!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Имаше 2 пенали за вас и 1 за Челзи кои се недосудени ( вашиот прв можеби беше и на линија), меѓутоа Игорче ви објасна шо е работата. Мајк дин си зацртал од сабајле дека нема да суди пенали денес :pos: Но да го оставиме тоа настрана. Челзи во глобала е подобар од вас денес. Среднио ред не ви чини, мора второ нешто САФ да менува. Одамна викав дека сте one-man team ај сега да видам дали ќе ме демантирате.. а баш би сакал да е така, меѓутоа со ваква игра ТЕШКО.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
И кога кажував дека очајно ќе фали Руни, некои викаа не ... :toe:
Кај гледаш дека толку фали Руни ???? Средниот ред ни го изедоа !!!! Не е до Руни работата... Парк не знае да изнесе топка од средина. т.е. да не поврзе со нападот. И Гигс што улога има на теренот ? Кој игра лево крило мислам дека сеуште не е јасно ?!?! Нани мора да влезе, мора да ја рашириме играва, Фереира е дрво, а ни Жирков не е подобар, преку нив ни е шансата, Валенсија многу малце топки доби, а и кога добиваше двајца имаше покрај него.
Парк -> Нани ОДМА !!!

Имаше 2 пенали за вас и 1 за Челзи кои се недосудени ( вашиот прв можеби беше и на линија), меѓутоа Игорче ви објасна шо е работата. Мајк дин си зацртал од сабајле дека нема да суди пенали денес :pos: Но да го оставиме тоа настрана. Челзи во глобала е подобар од вас денес. Среднио ред не ви чини, мора второ нешто САФ да менува. Одамна викав дека сте one-man team ај сега да видам дали ќе ме демантирате.. а баш би сакал да е така, меѓутоа со ваква игра ТЕШКО.
Гледаш еден натпревар годишно на Манчестер и сакаш да те демантираме ??? Да го пратеше тимот ке знаеше што и како да мислиш за таа тема (one man team ) али за жал не си го мрднал каналот од алфа и од девојчињата со бели маички, и ке ми тресеш тука зелени, да те демантираме... тебе..... еве специјално за тебе ке играат во второ полувреме... :punish: :tapp:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Валенсија нафрли со лева нога, ќе заврне снег! :vozbud:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Јас овде не гледам пенал. Имаше старт, но Лампард прво ја изби топката...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Иде некој да го убиеме судијата?

Член од
6 април 2009
Мислења