Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.131
Поени од реакции
1.736
Не глеав скоро ич од прво полувреме глеав само 10 мин така да за тие 10мин...ги изрешетивме Вест Хем браво за роналдо и берба...ѕверови!
Охохооо браво за Гејналдо ама слаби сте имате само 170 страни а Милан има 970 страни :baeh:
Не сери на фан клуб...и еве ти линк еден

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Охохооо браво за Гејналдо ама слаби сте имате само 170 страни а Милан има 970 страни :baeh:
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Не се срами те молам... КЛИК ТУКА!

Иначе браво за првото полувреме, ипак не било толку тешко да се тепа Вест Хем, прејаки сме! Се израдував, конечно на Роналдо му појде со голови.

N

navivacka

Гостин

ДА НЕ СЕ КАРАМЕ ОВДЕ ЗА ТОА ШТО ГО РЕЧЕ ЗА РОНАЛДО,АКО САКАШ ДА ПРОВОЦИРАШ ОДИ НА ДРУГО МЕСТО ОВДЕ НЕ...ГЛЕДАЈ ЗА МИЛАН А НЕ ЗА МАН УТД...И КОЛКУ ДА ЗНАЕШ ОВА Е НОВА ТЕМА НА МАН УТД,ПРЕТХОДНАТА ЈА ИСПОЛНИВМЕ СО 1000 А СО ОВИЕ 170 ЗНАЧИ 1170 ЗНАЧИ СМЕ ПРЕД ВАС СЕКАКО

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Јас кога викав дека си БОТ ти не ми веруваше:):):)))
Шо има врска кој има повеќе постови во темите
Квалитет пред квантитет!!!!:kesa:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Се извинувам поради тоа што го реков за страните ама Гејналдо ке си остане Гејналдо :toe:

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
ako vi teknuva za toa sto zborevme za mestoto na gigs i flecer da igraat nani i anderson ( muabetot od sabotata...)
decata igraat nevideno denes...
samo da ve potsetam :helou:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.131
Поени од реакции
1.736
Да да а Фергусон вечито ќе остане 66 години:nesvest::nesvest::nesvest:
Имаш социјална група за кењатори,таму јади....:))
Шо ти е на тебе бе? ја на фан клуб на манчестер шо сакам можам да пишам за кој тим сакам...шо ти е гајле на тебе иди глеј си твоја работа и ти и другар ти кајзер.

N

navivacka

Гостин
Се извинувам поради тоа што го реков за страните ама Гејналдо ке си остане Гејналдо :toe:

И милан ке си останат пензионери и секогаш во уефа куп...а за твоја информација тој не е Гејналдо туку Кристиано Роналдо и е најдобар во свет

Член од
6 август 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
еј како игра рафаел ? дека не гледам а мн ми е кејф да го гледам рафаел :)

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
И милан ке си останат пензионери и секогаш во уефа куп...а за твоја информација тој не е Гејналдо туку Кристиано Роналдо и е најдобар во свет
Да те исправам Тој се вика Кристијано Роналдо ама е прекрстен во

Кристијано Гејналдо :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom