Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Кој би требало да дојде после Ферги ?

П.С. немој да ме сфатите дека ја бранам изјавата на Ферги за нов тренер да е Мурињо. :)
Кој било нека дојди само не овој кловнов, ќе ни ја наруши репутацијата што ја имаме!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
Рано е уште да зборуваме кој ќе го замени Ферги .Ферги ќе биде на кормилото на Манчестер најмалку уште 3 години ,бтв не знаев дека во среда има натпревари Манчестер со кого игра???

N

navivacka

Гостин
Кој би требало да дојде после Ферги ?

П.С. немој да ме сфатите дека ја бранам изјавата на Ферги за нов тренер да е Мурињо. :)
Не би сакала да е Мурињо,тој е голем провокатор...незнам,еднаш бев прочитала една изјава на Ерик Кантона дека се плаши за клубот после заминувањето на САФ,може да биде Квеироз,ама па тој има слаби резлутати на кормилото на Португалија...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.742
Поени од реакции
11.626
Ферги би можеле да го заменат Липи, Мурињо, Капело и Квеироз.
Тие се најстабилни..

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Најдобро би било после САФ Карлос Квеироз да седне на клупата на Јунајтед бидејки тој беше долги години во Манчестер со тоа што ќе ја употребува истата тактика како Фергусон и со тоа ќе има успех.

N

navivacka

Гостин
А што мислите за РОЈ КИН,ке го биде ли него за наследник на САФ,со оглед на тоа дека е легенда на МАН УТД и добро го води Сандерленд и успеа да го задржи во премиер лигата...

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
А што мислите за РОЈ КИН,ке го биде ли него за наследник на САФ,со оглед на тоа дека е легенда на МАН УТД...
Може и Кин но не за три години можеби подоцна бидејки сеуште нема големо манаџерско искуство.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
One united, there`s only ONE UNITED!

Welcome...

Он:Квеирос отпаѓаа сигурно.Квеирос го бива за асистент,ама за менаџер не.Потврда е неславното издание со Реал,а и еве со Португалија.Единствено кој може да дојде на кормилото е Липи кој еве со Италија заврпува после СП2010 и би бил идеална замена.Исто и Рој Кин.На Сандерленд успеа да го направи клуб кој ќе има високи дострели во ПЛ,а кога го зеде кормилото Сандерленд беше само второлигаш.За Мурињо не знам,антипатичен ми беше додека беше во Челзи...па сега ако дојде во Мен Ју што неверувам,ќе мора да се прилагодуваме на него,сепак Манчестер е во прашање:toe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
A бе кој голем тренер, голем кловн е тој, ММЕ!

Ако тој дојде во Јунајтед, додека е тренер, јас нема да ги пратам и да навивам!
Ooo , неда ке ги пратиш и неда ке навиваш за нив . . . Мурињо е создаден за ПЛ , и е еден од единсвените и ретките менаџери кои би можеле достојно да го заменат Шкотот , али се прави муабет што и како би се случувало за 3 години , тоа е долг период .
Иначе Ферги од кога се пензионира па еве го , сеуште е менаџер на тимот , ништо чудно ако го гледаме и по 3 години на истото место , јас сеуште верувам во тоа .

G

Gray Foxx

Гостин
Welcome...

Он:Квеирос отпаѓаа сигурно.Квеирос го бива за асистент,ама за менаџер не.Потврда е неславното издание со Реал,а и еве со Португалија.Единствено кој може да дојде на кормилото е Липи кој еве со Италија заврпува после СП2010 и би бил идеална замена.Исто и Рој Кин.На Сандерленд успеа да го направи клуб кој ќе има високи дострели во ПЛ,а кога го зеде кормилото Сандерленд беше само второлигаш.За Мурињо не знам,антипатичен ми беше додека беше во Челзи...па сега ако дојде во Мен Ју што неверувам,ќе мора да се прилагодуваме на него,сепак Манчестер е во прашање:toe:
Јас го гледам само Мурињо како достоен наследник на Ферги, колку и да е арогантен не гледам некој друг кој може да го претрпе притисокот кој иде со самото тоа да се биде наследник на Ферги. Колку и да ме нервира, сепак е паметен и доста тактички спремен. Секогаш го насочува притисокот од медиумите кон себе и играчите можат да си играат слободно. Сега лошо е што нема да имаме толку убава игра како со Ферги што имаме, ама па ке бидеме безмилосни,рутинирани и секогаш ке бидам сигурен дека можеме да извојуваме победа со само 1-0.
Липи во никој случај не го сакам, тој е само за италијанско.
Рој Кин е неискусен доволно.
Хјуз исто така.
Квеироз може е фаворит, ама не е тактички константен. Така да колку и да не нервира Мурињо, мислам дека најдобро за клубот ке биде да седне на жешката клупа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom