Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Mr Duracell, реално му одмина времето. Играч што најмногу допринесува со своето неуморно трчање највеќе губи од својот квалитет со староста. Последнава сезона се виде дека се има истрошено и не може да дава по 100% како порано.

Него, толку време го имавме у тим и уште не научив како правилно се изговара, Кујт или Кајт.. :)

Како и да е, YNWA Дирк! (y)
На холандски правилно името му било Дирк Каут - некој редок холандски изговор. Меѓутоа рече и дека можеме да го викаме и Кајт или Кујт - не се лутел и не му пречело.
YNWA Дирк Кајт!!!! Со среќа во новиот клуб. Мене ќе ми недостига најмногу :place:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
И Кели го собрале у составот на Англија за европсково, место Кејхил

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Сигурдсон е добар играч, го имам гледано во Хофенхајм, а во Свонси само го потврди својот квалитет (y)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
YNWA Рој Хоџсон :LOL:
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 16:13 ---
Сигурдсон е добар играч, го имам гледано во Хофенхајм, а во Свонси само го потврди својот квалитет (y)
Викаш да е за кај нас? Јас пак мислам има подобри опции

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
YNWA Рој Хоџсон :LOL:
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 16:13 ---

Викаш да е за кај нас? Јас пак мислам има подобри опции
За разлика од Ериксен од Ајакс е поевтин и подобро решение, и уште еден евтин а добар да ви предложам, Мертенс од ПСВ ;)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Предсезонски подготовки на Ливерпул и тоа против репрезентации ... интересно , ќе играме против Украјна , Шведска и Франција .

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
За разлика од Ериксен од Ајакс е поевтин и подобро решение, и уште еден евтин а добар да ви предложам, Мертенс од ПСВ ;)
За поефтин знам дека е. Ама подобар не е :)
Мертенс вчера го гледав за Белгија. Добар играч

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
За поефтин знам дека е. Ама подобар не е :)
Мертенс вчера го гледав за Белгија. Добар играч
Тоа си е твое мислење, не значи дека си во право :icon_lol:
еве малку да видиш што правел во Хофенхајм, а да не ти лепам од Ридинг и Свонси
За Ериксен е прашање дали и како се вклопи во ПЛ, а Сигурдсон барем се покажал и во двете лиги, ПЛ и БЛ

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
BBC Sport @BBCSport

Turkish club fenerbahce say they have signed Dirk Kuyt from Liverpool on a three-year deal. :place::place::place::(

--- надополнето: 3 јуни 2012 во 15:32 ---

Сигурдсон ајде де, ама Демпси има 29 години. Помина неговото. Такви играчи не смееме да носиме. Тоа е недозволиво. Ние треба да бараме млади добри играчи кои ќе останат кај нас со години и ќе напредуваат. Јас еве би го зел Ериксен, едно скапо добро крило и Афелај. Кајт би го оставил за резерва во нападот а наредна сезона би довел напаѓач за замена. Ама пошто Кајт ќе си оди и тоа изгледа за само 1 милион :mad: тогаш ќе ни треба играч тука. Афелај гледам се враќа во форма па таков играч за ефтино мора да се земи. Само нашите како и секогаш ќе се изглупираат. Ќе земат некој 30 годишен, ќе го платат 15 милиони и ќе свириме после :tapp: Кајт за 1 милион бе :mad::tapp: Па нека седи поарно кај нас. Кол ќе го задржат а поима нема плус 100 000 зема а Кајт ќе го продадат ејјјј :tapp:
Незнам на кој му е повеќе мака за Кајт мене или тебе....Го обожавав човеков еден од ретките играчи кои на денешницава играат со срце за својот клуб, ама малата минутажа, годините, договорот мислам оти му истекува наредната сезона ги натераа челниците на Ливерпул да го продадат.....
ЗБОГУМ ЛЕГЕНДО ЗАСЕКОГАШ ЌЕ ОСТАНЕШ ВО НАШИТЕ СРЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да се вратиме на летните засилувања....
Би сакал Афелај да дојди кај нас, баш такви играчи кои можиме да ги донесиме за 6-7 милиони а знаеме оти се многу квалитетни можат да ни ја свртат сезоната во наша полза, како што беше со Алонсо, Луис Гарсија.....Сигурдсон и тој би сакал да дојди кај нас има квалитет човекот се гледа а и ни треба уште еден играч на таа позиција, ни треба и еден деструктивец замена за Лукас оти сме децитарни таму, еден лев бек замена за Енрике...Се на се ни требаат 4-5 играчи за да можиме да се натпреваруваме на 4ри фронта....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Тоа си е твое мислење, не значи дека си во право :icon_lol:
еве малку да видиш што правел во Хофенхајм, а да не ти лепам од Ридинг и Свонси
За Ериксен е прашање дали и како се вклопи во ПЛ, а Сигурдсон барем се покажал и во двете лиги, ПЛ и БЛ
Не значи ама прилично сум сигурен дека сум во право.
Од Ериксен сум сигурен дека ќе имаме по едно 15 асистенции по сезона миниум. Од Сигурдсон.....4-5??
Во Ридинг знам што правел ама тоа е чемпионшип лига. Така да тој биланс нема да го повтори во појака лига. Беше добар во Свонси ама ете јас сметам дека Ериксен е најмалку класа погоре од Сигурдсон што не значи дека ќе биди точно

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Не значи ама прилично сум сигурен дека сум во право.
Од Ериксен сум сигурен дека ќе имаме по едно 15 асистенции по сезона миниум. Од Сигурдсон.....4-5??
Во Ридинг знам што правел ама тоа е чемпионшип лига. Така да тој биланс нема да го повтори во појака лига. Беше добар во Свонси ама ете јас сметам дека Ериксен е најмалку класа погоре од Сигурдсон што не значи дека ќе биди точно
Ќе видиме сега на ЕП што и колку ке покаже Ериксен па ке правиме муабет

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Добро точно е ова дека кајт потпишал за фенер,или пак некој глупости на новинарите.Ако е ова точно значи стварно идете од грешка у грешка не е ова провокација Знам дека кајт не бе беше у форма и не го игрвте многу али така лесно да се ослободиш од него,не се сложуам ама кој ме прашуа мене:D.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Добро точно е ова дека кајт потпишал за фенер,или пак некој глупости на новинарите.Ако е ова точно значи стварно идете од грешка у грешка не е ова провокација Знам дека кајт не бе беше у форма и не го игрвте многу али така лесно да се ослободиш од него,не се сложуам ама кој ме прашуа мене:D.
Точно е точно е. Замина Кајт :(
Ако случајно останат Макси а посебно Кол ќе се отрујам :tapp:
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 16:49 ---
Ќе видиме сега на ЕП што и колку ке покаже Ериксен па ке правиме муабет
Нема да покажи. Едноставно Данска нема да мрдни со Германија и Холандија

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Прво: DIRK KUYT, YOU'LL NEVER WALK ALONE !!!

И да се навратиме на моменталната ситуација во клубот: Големи се шансите Сигурдсон да дојде. Колку пати сме гледале вака некој играч да не дојде само поради менаџерот кој веќе го договорил. Мислам дека ова ќе го натера да го откаже трансферот кај лебедине со цел Бренди да го лапне. И тоа би бил добар потег, ќе биде решен проблемот со креативна средина. Ќе треба да ја затегнеме средината со уште еден деструктивец исто така. Бекап лев бек обавезно. Две до три крила мора. Макси и Кајт си одат, остануваат Даунинг, Белами и Стерлинг само, а мора да имаме уште 3ца за да ги мењаме пошто густ распоред ќе имаме сеа. Господ да даде да ги видам А. Џонсон и Хоилет во црвениот дрес. И уште еден напаѓач да собереме и ќе бидеме good to go.
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 16:57 ---
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/kuyt-agrees-fenerbahce-deal - Официјално.

Kajgana Shop

На врв Bottom