Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
call me cocky, call me wacky..ама коа веќе не дојде Рафа, исти к*р ми беше кој ќе го смени Кени, од Гвардиола до Мартинез, затоа не се ни потресувам околу Роџерс. Се надевам дека ќе успее и тоа е тоа. Не барам причина да го дигам на облаци, ниту да го закопувам уште сеа, ако се покаже и има успех во Ливерпул, неговото минато и богато/сиромашно си-ви никој нема да го глеа, исто и со некој веќе “докажан“ тренер, џабе би му бил претходниот успех ако не се покаже во Ливерпул...

Според мене само Рафа имаше предност во однос на другите, а сите други, ми се еднакви. И се разбира, ова е мое субјективно гледиште, не чувствувам потреба да ви го оправдувам, како што немате потреба и вие вашите...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Иначе како нај добар менаџер на ливерпул би го ставил Gerard Houllier
Тренер што на клупа го седнува ГОСПОД (Роби Фаулер) за да игра емил хески...а потоа и го продава ГОСПОД (Роби Фаулер) не може да биде ставен во иста реченица со Хоџсон а камоли со Бенитез и Кени (тие се 4 тренери под кои јас го имам гледано ЛФЦ)

Да не збориме за Пејсли и Шенкли.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Бренди пушти интересен муабет за Сигурдсон. Кажа дека му остава на него дали ќе прифати да иде у Свонси и нема да прави ништо за да го премисли. Но доколку овој одбие ќе биде за купување од Хофенхајм и би сакал да го донесе кај нас.

Не го гледав многу типчето, али од тоа шо зборат као се покажал за Свонси интересно звучи. Башка 22 има...

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Untitled.png

денес ливерпул наш слави 120 години нека е со уште повеќе радост и трофеи времето до следниот јубилеј

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Нека му се множат годините на нашиот Ливерпул....инаку ова со Варгас ако е вистина се супер вести...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Тој е пред трансфер во Менхенгладбах, ќе си игра ЛШ бе :D
Има жена?? :D
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 15:07 ---
Што?? Кајт за Варгас? Нема шанса. Никако. Не иди во предвид!!
Сигурдсон се надевам дека ќе премини во Свонси и ние ќе си бараме некој друг. Еве Ајакс ќе врши распродажба па време е за Ериксен :D
И среќен роденденот нека ни е.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Гледам освен Сигурдсон и Демпси го бара Роџерс а тие имаат едно нешто заедно што се играчи од средината а даваат по многу голови што нас лани и те како ни фалеше....сите голови ги дадоа Суарез, Керол, Шкртел и Џерард а за да бидиме во топ 4 мора да даваат голови и играчи од средината а лани ние тоа го немавме....можи не се некој играчи од светска класа ама мислам оти кај нас ќе завршат работа

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
BBC Sport @BBCSport
Turkish club fenerbahce say they have signed Dirk Kuyt from Liverpool on a three-year deal. :place::place::place::(
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 15:32 ---
Гледам освен Сигурдсон и Демпси го бара Роџерс а тие имаат едно нешто заедно што се играчи од средината а даваат по многу голови што нас лани и те како ни фалеше....сите голови ги дадоа Суарез, Керол, Шкртел и Џерард а за да бидиме во топ 4 мора да даваат голови и играчи од средината а лани ние тоа го немавме....можи не се некој играчи од светска класа ама мислам оти кај нас ќе завршат работа
Сигурдсон ајде де, ама Демпси има 29 години. Помина неговото. Такви играчи не смееме да носиме. Тоа е недозволиво. Ние треба да бараме млади добри играчи кои ќе останат кај нас со години и ќе напредуваат. Јас еве би го зел Ериксен, едно скапо добро крило и Афелај. Кајт би го оставил за резерва во нападот а наредна сезона би довел напаѓач за замена. Ама пошто Кајт ќе си оди и тоа изгледа за само 1 милион :mad: тогаш ќе ни треба играч тука. Афелај гледам се враќа во форма па таков играч за ефтино мора да се земи. Само нашите како и секогаш ќе се изглупираат. Ќе земат некој 30 годишен, ќе го платат 15 милиони и ќе свириме после :tapp: Кајт за 1 милион бе :mad::tapp: Па нека седи поарно кај нас. Кол ќе го задржат а поима нема плус 100 000 зема а Кајт ќе го продадат ејјјј :tapp:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Челзи ги зимаат Хазард и Хулк ние го бркаме Демпси, ја глеате разликата, нели? :unsure:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
BBC Sport @BBCSport

Turkish club fenerbahce say they have signed Dirk Kuyt from Liverpool on a three-year deal. :place::place::place::(
E добро де ... голема работа ... ќе си замине ,ама ќе биде дел од Ливерпул засекогаш .... срце на терен оставаше секој натпревар зошто му значеше и мене ми е жал , ама веќе пројде неговото ... мора замена .
Аурелио замина , сега Кајт па и Макси треба да си бара нов клуб.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
За Холандија е доволно добар, за Ливерпул не е.
Меѓутоа ајде, да не го омаловажувам тимот.

HASTA SIEMPRE DIRK KUYT!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Подобро ќе биди да ја надоместат загубава со некој одличен млад играч. Ама притоа да си заминат и Макси и Кол пошто Кајт е подобар од двајцата заедно. Ако некој од овие двајца остани, и притоа нема соодветна замена за Кајт или донесат некој имбецил ќе размислам дали ќе трошам нерви нареднава сезона

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Mr Duracell, реално му одмина времето. Играч што најмногу допринесува со своето неуморно трчање највеќе губи од својот квалитет со староста. Последнава сезона се виде дека се има истрошено и не може да дава по 100% како порано.

Него, толку време го имавме у тим и уште не научив како правилно се изговара, Кујт или Кајт.. :)

Како и да е, YNWA Дирк! (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom