Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Мислам оти Брендон се чита на нашки :D
Сигурен си? Време е името да му го научиме :D
--- надополнето: 30 мај 2012 во 18:32 ---
Ај баталете менаџерот сега, треба и играчи да почнат да наоѓат веќе :pos:. Нема време за чекање.Нешто Афелеај читам. Отсекогаш сум го сакал овој играч у Ливерпул.
Aфелај, Белханда.....време е нешто арапско.......нели арапите владат со фудбалот сега? Oh wait.... :icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Brandon Rodgers пред да стане тренер на младинскиот тим во Chelsea, бил во Barcelona за да го учи занаетот ( :D ) од L. van Gaal. Потоа е забележан од страна на Steve Clarke во Chelsea. Додека пак Pep Segura и Rodolfo Borrell за време на нивниот престој во Barcelona тие работеле под раководството на тогашниот менаџер на Barca - L. van Gaal. Некако све ми е поврзано :D.

B. Rodgers - S. Clarke - L. Van Gaal - P. Segura - R. Borrell
Не заборавај дека е ученик на Мурињо :) Па сега коа ќе комбинираш дека учи од тактиката на Барса, начинот на водење на клуб од Ван Гаал и применување на некои тактики од Мурињо... може сепак добро ќе ни дојде овој. Ај само нека дојде таа конечна официјална потврда за менаџер, директор и све то што ни фали, па да фатиме да се спремаме за идната сезона.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
створиле некој “магичен круг“ на луѓе што некако им испрепретувала историјата излеа очекуваат да успее, останува да видиме дали ќе направат “некоја магија“ за клубов.. огромен скептик сум, но како и пред секој нов почеток, сум прилчно возбуден за тоа што не очекува.

почетните чекори од реформацијата на клубот поминаа,

следно трансфери...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Ајде нека ни е честито менаџер,сега да му ги видиме трансферите:)

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Супер овој повеке го поштувам од оној Мартинез! Колку ке биде добар останува да видиме мада мислам дека и нема да има многу голема улога зад него ке стои еден ЗВЕР за сите работи во тимот..

Повеке би сакал да коментирам за Ван Гал! и тоа колку е тој способен да донесе на Енфилд звучно име ? шо мислите вие ?
јас искрено се надевам на едно екстра засилување замена за Кајт! и исто ногу го сакам Афелај! само со Суарез како ке играат задно бог зна :D :D :D :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мислам дека реално би можеле да го очекуваме Афелај доколку Роџерс и Ван Гаал дојдат во Ливерпул. Очекувајте такви брзи и млади играчи со кондиција да носиме ако дојдат овие, пошто таков стил ќе преферираат.

S

Stivie G

Гостин
Го сакам и јас Афелај ама ќе видиме како ќе одат работите. Колку што знам Афелај и Суарез имаа една расправија на натпревар додека играа во ПСВ и Ајакс. Афелај исто има лош карактер во времето кога играше во ПСВ. Во Барса ретко го забележувам.
Исто вечерва веќе видов 2-3 шпекулации кои наводно не поврзуваат со Сигурдсон кој сеуште официјално не потпишал договор со Свонси.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Ван Гал да извади некој холанѓанец не ќе биде лошо, оној Тоивонен си гази веќе 2ра година по ред во холандија,има уште пар такви играчи кои можеме за ефтино да ги лапнеме.. ете и Афелај би ни бил топ засилување.. Баш ме интересира што ќе донесе Роџерс пошто никогаш немал пример 40-50м за трошење,дал ќе ги погоди,пошто друго е у Свонси коа купуваш играч за 2-3м а друго е коа на некој ќе треба да му лупнеш 15м,20м или 25м.. Едвај чекам да почнат шпекулациите:)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Е па нема само Роџерс да биди главен. Така да за трансфери ќе има одговорни лица па мислам дека ќе има добри трансфери. Афелај, Белханда, Лук де Јонг, Кевин Стротман,Гастон Рамирез.....се некои вакви ќе се вртат. А и не се лоши гореспоменативе.
Дефинитивно ќе се носат некои холанѓани,уругвајци,шпанци итн итн кои се вклопуваат во стилот на Роџерс и ван Гал. Ќе се обидат да наметнат Барса стил на игра. Само јбг ние го имаме и Енди Керол така да бункерите нема да не запрат :sneaky:

S

Stivie G

Гостин
Нема да е лошо Агер да направи притисок и за Ериксен кој според мене е еден од најдобрите 5 млади играчи во светот (y). Прашање е само колку тој би сакал да дојде кај нас според моменталната ситуација.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Инаку Хендерсон ќе оди на Европското :) Одлично....ќе си го полади таму па после е слободен од олимписки игри така да ќе го имаме на располагање во Август :sneaky:
--- надополнето: 31 мај 2012 во 01:10 ---
Нема да е лошо Агер да направи притисок и за Ериксен кој според мене е еден од најдобрите 5 млади играчи во светот (y). Прашање е само колку тој би сакал да дојде кај нас според моменталната ситуација.
Абе ќе го наговориме некако пошто ионака не знам каде би одел. Риваливе од ПЛ се преполаа со играчи па таков играч не им фали на никој освен можеби Арсенал ама Венгер нема да плати многу пари за Ериксен. Во Италија не знам каде би одел пошто Интер и Милан се слаби со пари а првиве ќе се потрошат на Лавеци а гледам и Моура го бараат. Јувентус не знам дали воопшто им треба Ериксен. На Баерн не им треба, во Барса или Реал нема да игра ако појди. Врти како сакаш имаме шанси. Само секако пара ќе треба. Тука ќе мора ван Гал да притисни пошто беше во Ајакс долги години. Исто и Агер да го убеди и да платиме некое евро (30тина милки) и да го носиме

S

Stivie G

Гостин
Нема уште ништо официјално за Хендо, само поради тоа и јас сакам да оди на ЕП бидејки на ОИ секако ќе биде стартер на сите натпревари и нема да биде подготвен подолг период на почетокот на сезоната.
--- надополнето: 31 мај 2012 во 01:13 ---
И така онака со муабет веќе донесовме неколку играчи :D.
И јас се надевам Ван Гал ќе ги искористи врските шо ги има во Ајакс ;).

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Нема уште ништо официјално за Хендо, само поради тоа и јас сакам да оди на ЕП бидејки на ОИ секако ќе биде стартер на сите натпревари и нема да биде подготвен подолг период на почетокот на сезоната.
--- надополнето: 31 мај 2012 во 01:13 ---
И така онака со муабет веќе донесовме неколку играчи :D.
И јас се надевам Ван Гал ќе ги искористи врските шо ги има во Ајакс ;).
За нешто корисен да испадни. Ќе им ги покажи мадињата и одма Ериксен ќе ни го даат :sneaky:
Инаку Ериксен минатава сезона на 44 утакмици имал 8 гола и 21 асистенција :eek: За стилот на игра кој го преферира Роџерс, Ериксен е измислен. Има да се скини од асистенции и голови. Не сакаше да дојди пред 2 години пошто бил млад ама сега е печен. Ионака ги ограбивме Ајакс за Суарез можиме уште еднаш. Не се некои скапџии. 25 милки плус бонуси и некој младинец ќе е доста.

Kajgana Shop

На врв Bottom