Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Шансите Мартинез да освои титула со било кој клуб се помали отколку во овој момент да удри астериод на Олд Трафорд.

Јас навивам за Ливерпул, тим кој не стана безвеза како што стана, или поточно станува во последно време.
И Конте дојде во Јувентус од Сиена која се бореше за опстанок ама го напорави Јуве шампион. Со оглед на то дека Виган е најмалце атрактивен клуб (најмала посетеност на стадион) во премиер лига тој сепак редовно опстанува а и редовно вади по некој јак талент како Валенсиа, Нзгобиа, Родалего, Ди Сантос...Дури не се проба не можиш да знајш дали ќе биде успешен. Од Нова Година до крај на сезоната Ливерпул по резултатите и формата имаше освоено исто бодови како Блекбурн, Болтон и тие што се бореа за опстанок. Се спаси клубот од борба за опстанок само заради добрите резултати во првиот дел од сезоната. Мислам дека Мартинез би постигнал подобри резултати од Кени со оглед на тоа што носи играчи од Јужна Америка и секаде, а Кени доведе скапи "'sвезди'' само од Англија.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не мора да значи дека новиот тренер ќе има одврзани раце околу трансферите.
--- надополнето: 16 мај 2012 во 17:11 ---
We understand that Kenny Dalglish could leave Liverpool #lfc by the end of the day. More soon

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Е ова е нашата реалност сега:

So Kenny Dalglish has gone and as of now, Fenway's Liverpool have no manager, director of football, head of press, or new stadium plan #lfc
Го имам истото она грдо чувство како кога го отпуштија Рафа. Се надевам само нема да го бараме и Кени назад како што го баравме него...

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
сега е мистеријата кој е магичниот кој ќе дојде

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Ако се паметни Пеп да го земат ќе биде добро ...
алекс меклиш ќе го земат фри е сега а ние само такви земаме без догвор шо се
ако земаат од англија само мартин онил го поштувам друг никој , а за одстрана кажав само јирген клоп ама не е будала лига на шампиони да остави за да дојде кајнас

ако сварно е кени отпуштен мислам дека ќе чекаат да помине европското па после ќе го именуваат
--- надополнето: 16 мај 2012 во 17:40 ---
Andre Viljaš Boaš, Robert Martinez, Rafa Benitez... во потесниот круг ќе биде лудо и жешко лето :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Вистина е....
Kenny Dalglish's daughter @KellyCates Tweets: "Devastated for Dad but incredibly proud of the job he's done. Thanks for all the lovely messages already. Have a good summer."

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Сеа се од почеток, нов менаџмент, нов тренер, нови играчи? ...вака ќе праиме реформи додека не постигнеме успех, така?

Ако фановите пак очекуваат инстант успех и пак клубот го има овој притисок, ова ќе биде сценарио и наредната сезона...прошлата сезона бевме на работ да пропаднеме ради банкрот, ги имавме најголемите дрва во тимот, бевме 5 бода одалечени од дното на табелата пред да превземе Кени и оваа година сакавме да освоиме се!

Можевме да бидеме како Лидс или Портсмут, наместо тоа добивме шанса да градиме шампиноски тим, кој не може да биде изграден преку ноќ!!!

Реков и претходно, имам некоја верба во новите газди (иако не знам зашто) и ќе ја почитувам секоја нивна одлука, но според мене ова беше непотребно.

Ајде да го видиме тој јунак што наредната сезона ќе ни ја донесе титулата. Огромна е мојата љубопитност околу тоа кој ќе биде нашиот нов “херој“.

Се надевам дека сево ова мрчење ќе ми се удри од глава и дека наредната година ова време ќе треба да ви кажам како сте било во право кога сте го оправдувале бркањето на Кени, но сега за сега нема нешто што може да ме убеди дека наредната сезона ќе ни биде многу подобра.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ако зeмат некој од типот како што читам - Мартинез или слично , ќе биде тешко срање од наредната сезона - мизерно , бедно ....
Тим како Ливерпул има место само за докажан кадар ,а не за некој како Мартинез или незнам кој , ако не воспостават таква политика и продолжат со леви луѓе во тимот нигде не одиме !

Мислам дека газдиве ја напраеа најдобрата одлука го отпуштија Кени кој беше едноставно загубен и во простор и во време , доби пари ,а купи играчи што вредат помалку од тоа што го плати за нив , тоа се покажа во сезонава шо пројде !

Клоп , Лев , Пеп , Бенитез .... по пари секој оди , нема врска што Клоп има со својот тим ЛШ или сл . - Парите го вртат светот :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Искрено малку сум шокиран. Не го очекував ова.
Зависи кого газдите планираат да го назначат за нов менаџер. Од тоа ќе знаеме дали одлуката била правилна или не. Ако назначат некој имбецил тогаш отидовме јабана и Кени ќе ни се гледа како добро решение. Ако пак назначат некој способен тогаш нема многу да жалиме. Се ќе зависи од газдите. Засега ќе се воздржам од коментар дали е ова добро или не. Инаку жал ми е што вака заврши Кени ама јебига, до негде и сам си го бараше

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Епа нека ги кикнат и играчите

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Ауу, иако после катастрофалните засилувања и лошата сезона сакав да си замини Кени, сепак не мислев дека толку тешко ќе ми биди. Грозно чувство, нека остани блиску до клубот колку и да завршивме лошо сепак е наш. Тек незнам како ќе ми биди Џерард кога ќе замини пензија, а ќе биди за брзо.
Е сега шо е уште полошо ако го земат Мартинез тогаш јас наредната сезона дефинитивно цела ќе ја пропуштам, оти немам нерви да гледам кај шо се бориме за опстанок. Или нека си ја сфатат работата за озбилно или црно ни се пиши.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
И Стив Кларк јабана...е ова е уште поголем проблем од заминувањето на Кени

Kajgana Shop

На врв Bottom