Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Дони од следната сезона сакам да добие еднакво, ако не и повеќе шанси на голот од Реина. За неколкуте утакмици што ги одигра покажа повеќе рефлекси, поголема желба за спасување на мрежата и поголема желба за докажување. Имаме одличен голман на клупата кој мора да игра многу повеќе следната сезона. Енди играч на месец Мај според мене, одлично играше цел месец, само да продолжи по овој пат и следната сезона. Толку од оваа, сега да догледаме ЛШ финалето, да го дочекаме третиот патник во ПЛ, да изгледаме Европско и Олимпијада, и кога да видиш одма ќе дојдат подготовките за следната сезона. Се надевам на добар летен трансфер период во однос на нашиот клуб, и следната сезона да продолжиме со само еден човек на чело на клубот кој ќе ни ги врати славните времиња:

- ONLY ONE KING KENNY !!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Дони од следната сезона сакам да добие еднакво, ако не и повеќе шанси на голот од Реина. За неколкуте утакмици што ги одигра покажа повеќе рефлекси, поголема желба за спасување на мрежата и поголема желба за докажување. Имаме одличен голман на клупата кој мора да игра многу повеќе следната сезона. Енди играч на месец Мај според мене, одлично играше цел месец, само да продолжи по овој пат и следната сезона. Толку од оваа, сега да догледаме ЛШ финалето, да го дочекаме третиот патник во ПЛ, да изгледаме Европско и Олимпијада, и кога да видиш одма ќе дојдат подготовките за следната сезона. Се надевам на добар летен трансфер период во однос на нашиот клуб, и следната сезона да продолжиме со само еден човек на чело на клубот кој ќе ни ги врати славните времиња:

- ONLY ONE KING KENNY !!!
Нема потреба од никакво величење. Најслаба сезона па не знам од кога. Не сум видел послаба. Да беше друг менаџер досега ќе беше обесен. Така да нема потреба од никакво дигање и величење. Ја проеба сезоната сега треба да го исчисти срањето

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Нема потреба од никакво величење. Најслаба сезона па не знам од кога. Не сум видел послаба. Да беше друг менаџер досега ќе беше обесен. Така да нема потреба од никакво дигање и величење. Ја проеба сезоната сега треба да го исчисти срањето
Имаме добра игра, го направивме костурот на тимот, освоивме трофеј, влеговме во финале за друг и сега сме во Лига Европа. Единствено што ни фали е неколку играчи да ни го ојачаат тимот и да помогнат да се кренеме уште некој чекор погоре. Тоа верувам дека ќе го направи Кени летово. Донесувањето на нов менаџер би значело само уште една сезона во бестрага, составување на нов костур на тимот, нови тактики на кои нема да бидат прилагодени играчите и пак мачење и неконстантнсот. Но со Кени сега веќе сите наши играчи го знаат неговиот пристап и тактика, па не верувам дека по се ова некој ќе го отпушти, не ни би сакал. Тој е единствениот човек за Ливерпул и верувам дека ќе не крене многу високо. Само мора да направи добри потези летово, а ние мора да го поддржиме.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Имаме добра игра, го направивме костурот на тимот, освоивме трофеј, влеговме во финале за друг и сега сме во Лига Европа. Единствено што ни фали е неколку играчи да ни го ојачаат тимот и да помогнат да се кренеме уште некој чекор погоре. Тоа верувам дека ќе го направи Кени летово. Донесувањето на нов менаџер би значело само уште една сезона во бестрага, составување на нов костур на тимот, нови тактики на кои нема да бидат прилагодени играчите и пак мачење и неконстантнсот. Но со Кени сега веќе сите наши играчи го знаат неговиот пристап и тактика, па не верувам дека по се ова некој ќе го отпушти, не ни би сакал. Тој е единствениот човек за Ливерпул и верувам дека ќе не крене многу високо. Само мора да направи добри потези летово, а ние мора да го поддржиме.
Костурот на тимот е одамна создаден. Сега можи само да се распадни ништо друго

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
КОНЕЧНО ЗАВРШИ СЕЗОНАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ајде од година со повеќе ум и разум со повеќе среќа.......

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Костурот на тимот е одамна создаден. Сега можи само да се распадни ништо друго
Не се слагам баш. Агер и Шкртел не беа стандардни партнери во одбраната пред Кени. Нити Лукас не беше клучен за нашата игра пред него, нити Суарез не беше дојден пред Кени. Кени го состави костурот, Кени и ќе го ојача.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Се што сакав да кажам го прочитав во твојот пост.....Ако ставиме нов менаџер како што кажа само ќе не однеси чекор по назад, само да те надополнам од клучно значење би било да донесиме плејмејкер играч кој ќе ни ја задржи топката кој ќе одигра пас кој ќе го исфрли нашиот играч во празен простор а таков за жал немаме, сигурен сум оти Кени тоа го има приметено.....

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Дај бе не ми се отвара темава стварно, отров ја направивте. Алооо 52 бода освоивме од можни 114. Завршивме на 8 место позади Евертон. Лига Шампиони не се квалификувавме. Не бевме конкуренти за првите 4 места уште пред 10-15 кола. Едино нешто што е позитивно е Карлинг Куп ( иако тоа мене не ме занима многу многу). Новите засилувања не се погодија воопшто. Тактиката на Кени не донесе позитивен резултат. Е тоа е реалноста од оваа сезона. А вие што живеете на друга планета и што праите некои филмови со уште еден или двајца играчи ќе сме иделе напред треба да се вратите во реалноста. Ние сме 37 бода од врвот на Англија а 16 од дното. Неам коментар само како можете вакви постови да пишувате, после зашто ни се смееле дека се палиме секоја сезона како мајмуни а служиме за потсмев во лигата кога не тепаат Свонси, Волвес и КПР на Енфилд.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
слабо со кралов а... слабо и со овие тацниве на глава од даунинг за керол :icon_lol:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ај што отиде сезонава јабана, него коа ќе видам со кои имиња не поврзуваат нас а со кои нашите ривали, уште сеа ми ги утепуваат очекувањата за наредната сезона.

Ако не напраат добар пазар летово, можеме да и туриме пепел на наредната сезона уште пред да почне.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
слабо со кралов а... слабо и со овие тацниве на глава од даунинг за керол :icon_lol:
А требаше само 20 гола од асистенциите на Даунинг да има Керол - според татко му на Даунинг :pos::pos::pos::pos:
--- надополнето: 13 мај 2012 во 22:54 ---
Дај бе не ми се отвара темава стварно, отров ја направивте. Алооо 52 бода освоивме од можни 114. Завршивме на 8 место позади Евертон. Лига Шампиони не се квалификувавме. Не бевме конкуренти за првите 4 места уште пред 10-15 кола. Едино нешто што е позитивно е Карлинг Куп ( иако тоа мене не ме занима многу многу). Новите засилувања не се погодија воопшто. Тактиката на Кени не донесе позитивен резултат. Е тоа е реалноста од оваа сезона. А вие што живеете на друга планета и што праите некои филмови со уште еден или двајца играчи ќе сме иделе напред треба да се вратите во реалноста. Ние сме 37 бода од врвот на Англија а 16 од дното. Неам коментар само како можете вакви постови да пишувате, после зашто ни се смееле дека се палиме секоја сезона како мајмуни а служиме за потсмев во лигата кога не тепаат Свонси, Волвес и КПР на Енфилд.
Седи сега и ти. Успех е 8мо место и карлинг куп. Всушност карлингот го прави успехот. Овие деца не виделе никаква титула па сега и тоа им е интересно

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Розо и Гојак ме мрзи да ве реплицирам :D јас не велам оти сезонава ни е успешна, ама ако видиме кај бевме лани пред Кени да дојди, какви играчи имавме, ќе се боревме за опстанок, трофеј никаков не можевме ни да замислиме а сега сме малку подобри, осовивме трофеј, купивме квалитетни играчи кои вгодина СИГУРЕН СУМ ОТИ ЌЕ ИГРААТ МНОГУ МНОГУ ПОДОБРО ОД ГОДИНАВА, а ако се смени Кени ќе дојди друг тренер на кој на пример нема да му чини Хендерсон,Кајт,Енрике,Керол и ќе ги продаде па ќе купи нови 6-7 играчи кои пак ќе треба да се воигруваат, плус нова физиономија итн......Неќам да ме сватите погрешно, јас не велам оти имавме успешна сезона, но сакам да кажам оти Кени заслужува да добие уште една година шанса(нормално ако бидиме вакви на почеток на сезона уште одма да му се врачи отказ)....
--- надополнето: 13 мај 2012 во 23:05 ---
Абе дечки кои екипи од поголемиве Европски лиги се пласираа во ЛЕ? Од Италија знам оти е Наполи, Лацио, од Шпанија Билбао и Атл. Мадрид знам оти се сигурни а дали и Малага влезе? Од Германија кој влегоа????

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
а да не спомињам тоа колку ми недостига да ги глеам Ливерпул во вторник/среда како играат во ЛШ...

ептен се избедирав денес некако, им праам друштво на фановите на јунајтед...

прошлата година и покрај лошата сезона имав причини да се надевам дека оваа ќе биде добра, а во моментов нема нешто што ќе ми укаже на тоа дека наредната ќе биде подобра

жално е што се тешиме со карлинг купот... ПЛ, ЛШ, тоа се брои...

страшно многу ме интересира каква трансфер-политика ќе тераат газдиве ова лето, прошлото извршија класично самоубиство со тоа што се ограничија само на домашни и недокажани играчи...не викам дека треба да прават галактико-тим, ама нема да ни наштети ако иаме некоја “ѕвезда“ плус во тимот

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
а да не спомињам тоа колку ми недостига да ги глеам Ливерпул во вторник/среда како играат во ЛШ...

ептен се избедирав денес некако, им праам друштво на фановите на јунајтед...

прошлата година и покрај лошата сезона имав причини да се надевам дека оваа ќе биде добра, а во моментов нема нешто што ќе ми укаже на тоа дека наредната ќе биде подобра

жално е што се тешиме со карлинг купот... ПЛ, ЛШ, тоа се брои...

страшно многу ме интересира каква трансфер-политика ќе тераат газдиве ова лето, прошлото извршија класично самоубиство со тоа што се ограничија само на домашни и недокажани играчи...не викам дека треба да прават галактико-тим, ама нема да ни наштети ако иаме некоја “ѕвезда“ плус во тимот
Расмус Елм и Мохамед Диаме од Виган се најповзувани со нас па сеа ти види. да имаа концепт ок, ама ја мислам дека оваа година се без концепт. Мислам дека оваа година идат што искочи ефтино или со истечен договор тоа ке се потпише, па ќе екаме некој нов Гери Мекалистер да не дигне...

Kajgana Shop

На врв Bottom