Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.702
- Поени од реакции
- 11.939
Таму и видов прво ама на сликиве немаше. Сепак ќе имаПаузирај на видеото горе што го стаи на 00:25
Таму и видов прво ама на сликиве немаше. Сепак ќе имаПаузирај на видеото горе што го стаи на 00:25
Види..... стварно, а сигурен сум дека бевме поврзани со него.Ваљда ќе се најди некое добро крило. Еве распродажба ќе има во Сити со 30% попуст па би можеле Адам Џонсон да го собериме Муниаин ми прави ќејф ама многу е поврзан со својот клуб не знам дали би си отишол сега. Се скина од плачење сношти
--- надополнето: May 10, 2012 7:18 PM ---
Значи тука грешка имаш. Кабаје отиде во Њукасл во летото 2011 а ние го купивме Керол зимата 2011.
Да не мислиш оваа сезона сме го барале Кабаје па не сакале да го дадат или пак сме сакале да им го земиме од пред нос?
--- надополнето: May 10, 2012 7:19 PM ---
Добри се. Само овие црвените да беа без крагни. Мразам крагни
Требало црвениот да е како црниот без крагни
единствено што ме нервира се ЈАКИТЕ мн големи ги напрајле, уште машна им фали (како што кажа еден на Фејсбук)Одма го зеам ... ептен сум запален по новиов дрес ептен добар е
--- надополнето: 11 мај 2012 во 12:29 ---
... аууу ептен добри , дизајн , све , све е како што треба свака им част , ме интересираат вториот и третиот какви ќе бидат очекувам и тие да бидат ѕверски како и овој
Од кај ќе го нарачуваш?Одма го зеам ... ептен сум запален по новиов дрес ептен добар е
--- надополнето: 11 мај 2012 во 12:29 ---
... аууу ептен добри , дизајн , све , све е како што треба свака им част , ме интересираат вториот и третиот какви ќе бидат очекувам и тие да бидат ѕверски како и овој
Абе ти кажав. Кабаје отиде во Њукасл по 5-6 месеци откако Керол дојде кај нас. Ова му е прва сезона во Њукасл. Значи или сме сакале пред нос да им го земиме од Лил или пак сме го барале зимава ама после продажбата на Керол и Енрике не сакале да ни дадат уште еден играч. Или пак трета варијанта тој што ја пишал статијата да бил под дејство на алкохол или тешки опојни дрогиВиди..... стварно, а сигурен сум дека бевме поврзани со него.
Можеби и затоа неможам да си го најдам линкот.
Ке испадне дека трескам глупости ..... ке се потрудам да го најдам линкот!
Да видам какви ќе бидат вториот и третиот па ќе се распрашам кај можам да најдам , ако не преку официјалната страна ќе наручам .Од кај ќе го нарачуваш?
Абе некако се повеќе и повеќе ми прават ќејф. Ама две работи не можам да ги прежалам. Крагните и тоа што назад бројката и името ќе бидат со бела боја. Не можи бе од напред со златна боја па и од назад она 96 со златна а бројката и името со бела. Глупо е. Инаку дресов има некој ретро стил што страшно ми се допаѓа. Се секоја измината секунда се повеќе ми се допаѓа дресов.
--- надополнето: 11 мај 2012 во 14:25 ---
Абе ти кажав. Кабаје отиде во Њукасл по 5-6 месеци откако Керол дојде кај нас. Ова му е прва сезона во Њукасл. Значи или сме сакале пред нос да им го земиме од Лил или пак сме го барале зимава ама после продажбата на Керол и Енрике не сакале да ни дадат уште еден играч. Или пак трета варијанта тој што ја пишал статијата да бил под дејство на алкохол или тешки опојни дроги
Абе мани го Кабаје. Завршена приказна е тоа.Видов дека е така......уште неможам да го најдам линкот..
Можеби е 3тото во комбинација со мене!