Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ваљда ќе се најди некое добро крило. Еве распродажба ќе има во Сити со 30% попуст па би можеле Адам Џонсон да го собериме :LOL: Муниаин ми прави ќејф ама многу е поврзан со својот клуб не знам дали би си отишол сега. Се скина од плачење сношти
--- надополнето: May 10, 2012 7:18 PM ---

Значи тука грешка имаш. Кабаје отиде во Њукасл во летото 2011 а ние го купивме Керол зимата 2011.
Да не мислиш оваа сезона сме го барале Кабаје па не сакале да го дадат или пак сме сакале да им го земиме од пред нос?
--- надополнето: May 10, 2012 7:19 PM ---

Добри се. Само овие црвените да беа без крагни. Мразам крагни :mad:
Требало црвениот да е како црниот без крагни (y)
Види..... стварно, а сигурен сум дека бевме поврзани со него.

Можеби и затоа неможам да си го најдам линкот.:confused:
Ке испадне дека трескам глупости:unsure: ..... ке се потрудам да го најдам линкот!

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Почина да ми се свига Керол , флева во форма со таква игра некако и не ми се бара нов напагач. Единствено ако играме во формација 4-3-3 , за која јас мислам дека повеке би му одговарала на Ливерпоол заради Џерард кој ке има повеке слобода во средината како и суарез во нападот .
значи во секој случај ни требаат 2 крила и тоа доста добри . Јунајтед цела сезона игра преку крила , Сити игра преку крила , Челси игра преку крила ....

ние немаме само еден Даунинг и тој не покажа ништо. Хедерсон не е крило , тој е ист играч како Џерард и не му е местото на лево крило затоа и не очекував нешто повеке од него.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Иако сум љубител на адидас и некако бев/сум скептик околу целава работа со Вориор, мора да кажам дека ми се свиѓаат дресовиве. Ретро до јаја, само место бела, употребиле златна боја. :)

Респект за трибјутот за 96 (y)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Одма го зеам ... ептен сум запален по новиов дрес ептен добар е :)
--- надополнето: 11 мај 2012 во 12:29 ---
... аууу ептен добри , дизајн , све , све е како што треба свака им част , ме интересираат вториот и третиот какви ќе бидат очекувам и тие да бидат ѕверски како и овој (y)

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
... аууу ептен добри , дизајн , све , све е како што треба свака им част , ме интересираат вториот и третиот какви ќе бидат очекувам и тие да бидат ѕверски како и овој (y)
единствено што ме нервира се ЈАКИТЕ мн големи ги напрајле, уште машна им фали (како што кажа еден на Фејсбук)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Од кај ќе го нарачуваш?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Абе некако се повеќе и повеќе ми прават ќејф. Ама две работи не можам да ги прежалам. Крагните и тоа што назад бројката и името ќе бидат со бела боја. Не можи бе од напред со златна боја па и од назад она 96 со златна а бројката и името со бела. Глупо е. Инаку дресов има некој ретро стил што страшно ми се допаѓа. Се секоја измината секунда се повеќе ми се допаѓа дресов.
--- надополнето: 11 мај 2012 во 14:25 ---
Види..... стварно, а сигурен сум дека бевме поврзани со него.

Можеби и затоа неможам да си го најдам линкот.:confused:
Ке испадне дека трескам глупости:unsure: ..... ке се потрудам да го најдам линкот!
Абе ти кажав. Кабаје отиде во Њукасл по 5-6 месеци откако Керол дојде кај нас. Ова му е прва сезона во Њукасл. Значи или сме сакале пред нос да им го земиме од Лил или пак сме го барале зимава ама после продажбата на Керол и Енрике не сакале да ни дадат уште еден играч. Или пак трета варијанта тој што ја пишал статијата да бил под дејство на алкохол или тешки опојни дроги

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Од кај ќе го нарачуваш?
Да видам какви ќе бидат вториот и третиот па ќе се распрашам кај можам да најдам , ако не преку официјалната страна ќе наручам . :)
Во Македонија за 2/3 години ако добијат оригинали ќе биде добро.... од Адидас барем во Тетово дури оваа година за прв пат најдов лиценциран дрес од Лпул

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Абе некако се повеќе и повеќе ми прават ќејф. Ама две работи не можам да ги прежалам. Крагните и тоа што назад бројката и името ќе бидат со бела боја. Не можи бе од напред со златна боја па и од назад она 96 со златна а бројката и името со бела. Глупо е. Инаку дресов има некој ретро стил што страшно ми се допаѓа. Се секоја измината секунда се повеќе ми се допаѓа дресов.
--- надополнето: 11 мај 2012 во 14:25 ---

Абе ти кажав. Кабаје отиде во Њукасл по 5-6 месеци откако Керол дојде кај нас. Ова му е прва сезона во Њукасл. Значи или сме сакале пред нос да им го земиме од Лил или пак сме го барале зимава ама после продажбата на Керол и Енрике не сакале да ни дадат уште еден играч. Или пак трета варијанта тој што ја пишал статијата да бил под дејство на алкохол или тешки опојни дроги

Видов дека е така......уште неможам да го најдам линкот..

Можеби е 3тото во комбинација со мене!:rolleyes:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Инаку еве некои други дизајни од Вориор

Посебно овој третиот е јак
--- надополнето: 11 мај 2012 во 14:40 ---
Видов дека е така......уште неможам да го најдам линкот..

Можеби е 3тото во комбинација со мене!:rolleyes:
Абе мани го Кабаје. Завршена приказна е тоа.
Некако се повеќе се шушка за Гастон Рамирез. Ќе биди или слабо?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дресовиве се супер некој ретро стил кој и мене многу ми се свиѓа, дизајнирани се според дресовите кои ги носеле играчите на Ливерпул во 70тите и 80тите....ех кога би можеле играчиве сегашни да играат како тие во тоа време, да ни покажат како било во тоа време.....

S

Stivie G

Гостин
Изгледа почна нов бран на отпуштања, денес бил отпуштен менаџерот за медиуми и комуникации Јан Котон. Кој ли е следен?

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
^...Kуварот Сант Сонтон :LOL:

Знае некој кога ќе бидат промовирани гостинскиот и третиот дрес ?

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
ако сака некој дрес слободно нека каже, зборам за овие годинашниве, не за новите. новите излагаат на први јуни, сега за сега само во предпродажба има да си нарачате.

имам два гостински s и m, еден домашен m.
ако има заинтересиран нека пише на пп. оригинал се адибас :)

Kajgana Shop

На врв Bottom