Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Овој Кавани ми се смучи да го слушам веќе. Има многу подобри играчи од него кои би ги земал во Ливерпул, само нема смисла да ги набројувам сега. Иако сепак за мене Керол следната сезона ќе треба почесто да биде стартер и главен напаѓач, затоа подобро да се земе некој бекап, но сепак квалитетен напаѓач (Раул?). Адам Џонсон е врв, едно такво десно крило очајно ни фали за да проработи цела машинерија. За нов играч у средината ќе си го задржам мислењето, се надевам дека Кени и компанија ќе го најдат лекот за зголемување на битката на средината на теренеот.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Зарем не прочитавте кој е новиот играч во Ливерпул.........АКВА!

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Вистина се врати ?
големи се шансите да се врати треба од следните 5 да биде стартер на 3 натпревари со што би се активирала клаузулата во која стои доколку одигра 25 натпревари за милан тогаш милан ќе мора да го одкупи аквилани за 6 милиони ;)
--- надополнето: 28 април 2012 во 00:08 ---
во колку точно саатот ќе се одигра фа куп финалето некаде пишува 5:00пм некаде 3:00пм ?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.703
Поени од реакции
11.939
големи се шансите да се врати треба од следните 5 да биде стартер на 3 натпревари со што би се активирала клаузулата во која стои доколку одигра 25 натпревари за милан тогаш милан ќе мора да го одкупи аквилани за 6 милиони ;)
--- надополнето: 28 април 2012 во 00:08 ---
во колку точно саатот ќе се одигра фа куп финалето некаде пишува 5:00пм некаде 3:00пм ?
По наше време во 18.15
П.С Таа на аватарот која е? :sneaky:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Зарем не прочитавте кој е новиот играч во Ливерпул.........АКВА!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Достате бе со Кавани аман. Зошто ни е глауч во екипа...........
Фалкао>>>>>>>>>>> Кавани
Па и Керол подобро ќе го играм напред неголи диносаурусот уругвајски
--- надополнето: 27 април 2012 во 20:27 ---
Глауч ? :pos:
Друже, колку пати си го глеал Кавани у животот, за Керол и Фалкао е кока-кола, поседува потенцијал за топ 5 напаѓачи на планетава во иднина, кој и да го собере од Наполи ќе си заврши огромна работа, страшно напаѓачиште е, со муда, што не се губи во големи натпревари, инаку 85% од головите му се со нога и тоа кој од кој.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.703
Поени од реакции
11.939
Глауч ? :pos:
Друже, колку пати си го глеал Кавани у животот, за Керол и Фалкао е кока-кола, поседува потенцијал за топ 5 напаѓачи на планетава во иднина, кој и да го собере од Наполи ќе си заврши огромна работа, страшно напаѓачиште е, со муда, што не се губи во големи натпревари, инаку 85% од головите му се со нога и тоа кој од кој.
:LOL:
Има една таква тикварска фаца што не сакам да ја гледам секој ебан викенд во дресот на Ливерпул.
Нема некоја техника, не е толку брз и експлозивен. Не е за во Ливерпул, Имаме таков напаѓач. Нас ни треба друг тип. Плус ова е Англија не Италија . Земете си го вие
--- надополнето: 28 април 2012 во 01:30 ---
новата комшика :drk:
Ај ќе наминам јас на едно пиво. И ќе ја посетиме после :drk:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Пишував од телефонот, па по грешка го испратив истиот пост.!:)
:LOL:
Има една таква тикварска фаца што не сакам да ја гледам секој ебан викенд во дресот на Ливерпул.
Нема некоја техника, не е толку брз и експлозивен. Не е за во Ливерпул, Имаме таков напаѓач. Нас ни треба друг тип. Плус ова е Англија не Италија . Земете си го вие
--- надополнето: 28 април 2012 во 01:30 ---

Да би ме прашале мене за Кавани..... ја би му го платил таксито до Мелвуд.
Она што го наведе дека го нема..... е токму она спортивното.
Тој ги поседува сите тие особини...... како што кажа СУН, кој и да го ќари летово би му бил полн погодок.
За жал во зборовите „кој и да го ќари“ мислам едноставно на два клуба. Реал или Барса. Бар според мене.

Сепак доколку Кавани би бил недостижна цел за нас..... добро би било Мелвуд да го пречека толку посакуваниот Љоренте.
Едноставно мора да се бара решение ... мора да се има 3 напагач.
На тоа кога ке се додаде дека ни треба и Десно Крило...... ке биде интересно летово!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Да се надоврзам за Аквилани. Човекот ќе се врати кај нас, ќе потренира на предсезонски тренинзи, ќе поигра на пријателски, и после фајде у Италија пак... Го кажав ова лани и ќе го кажам и оваа година: Се додека не слушнам изјава од него дека сака да игра во Ливерпул, а не од тој мочанион агент негов, никогаш нема да го сметам за наш играч, ниту пак да сметам дека заслужува шанса во Ливерпул, без разлика колку и да е добар.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Пишував од телефонот, па по грешка го испратив истиот пост.!:)

Да би ме прашале мене за Кавани..... ја би му го платил таксито до Мелвуд.
Она што го наведе дека го нема..... е токму она спортивното.
Тој ги поседува сите тие особини...... како што кажа СУН, кој и да го ќари летово би му бил полн погодок.
За жал во зборовите „кој и да го ќари“ мислам едноставно на два клуба. Реал или Барса. Бар според мене.

Сепак доколку Кавани би бил недостижна цел за нас..... добро би било Мелвуд да го пречека толку посакуваниот Љоренте.
Едноставно мора да се бара решение ... мора да се има 3 напагач.
На тоа кога ке се додаде дека ни треба и Десно Крило...... ке биде интересно летово!
Ние ги иаме вториот и третиот, нас ни фали прв напаѓач, гол машина, некој што лесно ке ги претвора шансите во гол. Лоренте и Кавани ми се прв избор, се друго ќе биде утка, евентуаално Фалкао.
Кавани у комбинација со Суарез има да бидат убитачен тандем.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Мило ми е што веќе не го спомнувате Солдадо. :D

Него, јас не очекувам некој ваков “бомбастичен“ трансфер. Се си мислам дека ќе донесат некој рандом младич. Ќе ми биде мило да ме демантираат. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom