Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Јас незнам што да ти речам, ако неќиш да чекаш не навивај за Ливерпул навивај си за Сити барем така ќе се бориш за титула секоја година, и смешно е да речиш оти тие екипи имале ЕДНАКОВ КВАЛИТЕТ СО НАШИОТ. Сите тие екипи имаат 2 тима да извадат со ист квалитет а кај нас на пример место Лукас игра Спиринг, место Енрике игра Џонсон лев бек, место Даунинг игра Макси сето тоа се играчи кои не се шампионски играчи, да тие имаат квалитет но ако ги споредиме резервите кои ги имаат Челси, Спарс, Сити (Јунајтед си е посебна приказна) смешно е да речиш оти сме били исти по квалитет, плус тие екипи се екипи кои се градени неколку години наназад а ние.....Комотно можам да кажам оти 15 месеци екипава ни е градена пошто до лани имавме под просечни играчи. Поздрав.
Последен пат и ова овде да го толерирам. Последен пат. Сериозен сум.
Ај добро спореди ги тимовите и види кој каков квалитет има. Тоа што од овие играчи не е изваден максиумот е друга работа. Потребно било време? Потребен е мозок кој одредени луѓе во Ливерпул очигледно го немаат.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Последен пат и ова овде да го толерирам. Последен пат. Сериозен сум.
Ај добро спореди ги тимовите и види кој каков квалитет има. Тоа што од овие играчи не е изваден максиумот е друга работа. Потребно било време? Потребен е мозок кој одредени луѓе во Ливерпул очигледно го немаат.
А зошто, случајно и некој друг да не ти го има ова пишано на форумов? Јас пак ќе речам дека Кени е делумно крив ама не е целосно крив како што повеќето овде велат

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
А зошто, случајно и некој друг да не ти го има ова пишано на форумов? Јас пак ќе речам дека Кени е делумно крив ама не е целосно крив како што повеќето овде велат
Ми здодеа од тие глупави предлози - оди навивај за овој навивај за оној. Ако сакав да навивам за друг ќе навивам немаше да барам дозвола или совет од вас и немаше да пишам во фан клуб на Ливерпул.
А за Кени најголем дел од вината е негова. Ама ќе има шанса за поправен

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Керол прогласен за најдобар стрелец за изминатава 2011/12 ....:vozbud:

(мала шала таков е денот ) :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Man. City je veliki klub,Chelsea klub sa bogatom istorijom,Howard Webb ne navija za man. utd.!!!!
Работи кои и на први Април не би биле точни :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Reina, Flanagan, Carragher, Skrtel, Enrique, Gerrard, Spearing, Shelvey, Bellamy, Carroll, Suarez.

Subs: Doni, Aurelio, Maxi, Henderson, Coates, Kuyt, Downing.

Конечно Шелви и Белами да ги видием како стартери. Мора да изиграме добро овој пат, да не паднеме и пониско отколку што сме. Ќе биде тешко, но се надевам дека ќе успееме :)

YNWA !!

Г

Гучи

Гостин
Liverpool: Reina, Flanagan, Carragher, Skrtel, Enrique, Gerrard, Spearing, Shelvey, Bellamy, Carroll, Suarez.
Subs: Doni, Aurelio, Maxi, Henderson, Coates, Kuyt, Downing.

После подолго време и ја да пишам на темава :)
Дали тоа на стариов му текна со 3 напаѓачи да игра?!?!?!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не ми се свиѓа одбранава. Ебате баксузите и Џонсон и Кели повредени во исто време.

Палци нагоре за нападот и за Шелви. :)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Не ми се свиѓа одбранава. Ебате баксузите и Џонсон и Кели повредени во исто време.

Палци нагоре за нападот и за Шелви. :)
ФЛањо последната ја изигра катастрофа. А и Карагер на демба Ба и Сисе...судејќи по формата, сигурен кец. Единствено ме интересира шелви како ке придонесе за креативност со Суарез и керол во напад.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ова више е претеризам , катастрофа !
Мора да се смени нешто , немаме шанси за ЛШ ама барем да го завршиме првенствово како што доликува .

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Керол не знам дали да кажам дека е најдобар моментално на теренот за нас. Дефинитивно највеќе направи од сите, али тоа глумата за изнудување пенал беше многу глупо нешто. А се гледа дека е желен за гол и се се врти околу него. Кажа дека нема да слави ако даде гол, ама после ова... како и да е, се надевам дека ќе им ја скине мрежата на неколку наврати...

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Кени аут, Кајт аут, Карагер аут...сите у аут...со палица би ги бркал по соблекувална моментално а она старчено коешто ликува кога му викаат ако стварно клубот е над се нек си спакува куферите и нека си иде, пошо очигледно е пропали како тренер. ПОчнувајќи од трансферите, пример го купува Хендо кој игра цело време средина и константно го игра како крило, Даунинг...20 милиони, керол 30 милиони...лоша лоша трансфер политика. А да не почнувам за тактика, кој кур бараше белами по десна страна и кој кур му беа измените во 75 минута, до тогаш играта беше феноменална нели??/ И зашто хендо не го стави позади а Џерард да игра послободна улога. Катастрофа, накурчен до даска.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Остана у фан клубот уште некој што мисли дека Кени треба да остане тренер и дека сме на ова место бидејќи немаме среќа?
Стварно не ми е јасно која е логика да го стави Карагер у први 11 пред Коутс кој даде и гол на последниот натпревар и Стерлинг да не го стави ни на клупа...

Kajgana Shop

На врв Bottom