Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Се надевам дека ова значи дека Стиви и Суарез можат да се поврзат и да имаат одлична соработка, а не е само one-time show. Се надевам дека ќе ми го демантираат тврдењето дека Џерард и Суарез нема никогаш да ја имаат соработката што ја имаа Џерард-Торес. Последниот гол ме потсети токму на тој период кога тие двајца го водеа гол-шоуто на Ливерпул. Ми се свиѓа што Суарез не лакомеше, иако можеби тоа беше така ради авторитетот на капитенот. Не знам, едноставно не сум навикнат да го гледам Суарез да подава во такви ситуации. :D

У секој случај, утакмицава не значи дека треба да се заборави на поразите у серија претходно и не треба да се кренат во облаци, но се надевам дека ќе им даде храброст за по-офанзивна игра, без разлика кој е противникот.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Гледам Керол почна да игра и по земја што е добро. Почна да прима топки и наместо да враќа до одбраната, почна да се врти кон играчи и да подава напред. Сеуште недоволно добро ама мора вака да продолжи. Мора некој да го подучи дека со таа сила што ја има со таа висина и физички предиспозиции нема од што да се плаши. Прими ја топката во 16ник, загради се сврти се и шутирај. Еднаш,двапати,трипати и на крај ќе постигни гол. Нема од што да се плаши, мора да е похрабар. А Суарез мора да продолжи да подава. Со оние негови дриблинзи можи да е многу корисен. Кога би подавал почесто и би ги користел шансите кои ќе му се укажат лесно можи да е во топ 3 во светот. Ама не, ќе издрибла 5 души па ќе продолжи дури не ја изгуби, или ќе си создади шанса и ќе ја поеби на крај. Се надевам утакмицава е нов почеток за него

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кој има Сопкаст и сака да ги глеа младинците, еве му одличен канал Channel - 100804

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не бе, ова е веќе комично со пеналиве:pos:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Мамичето мамино...... не бе ви велам јас камшик треба за овие. За секоја грешка 5 шибања со камшик

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
2-0.......Толку е изгледа. Си ги искористи Ајакс шансите

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
После овие ќе ги пушташ во прв тим против Евертон :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Јебига не се заебаваат овие од Ајакс. Не рушија :pos: Тоа е тоа, тоа е таа фудбалска школа на Ајакс. И Барселона ја скинаа а еве сега и нас. Се надевам ќе ја освојат тие на крај титулата.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
После требало да се играат у прв тим :facepalm:
Уште треба леб да јада за прв тим ...

Kajgana Shop

На врв Bottom